Vacature Elektromonteur

Elektrawerken Nederland

Locatie: Weesp

Elektrawerken Nederland hoofdkantoor


Lijkt het jou gaaf om de elektriciteit kabels te leggen in een monumentaal pand of bij de Hema om de hoek? In het familiebedrijf Elektrawerken Nederland B.V. komen alle facetten van elektrotechniek aan bod. Met het gratis omscholingstraject van Strevon kan jij meteen aan het werk bij dit leerzame bedrijf als leerling elektromonteur.

Elektromonteur gezocht in Weesp

Een werkdag bij Elektrawerken Nederland

Op maandagochtend staat er om 7:30 op de zaak in Weesp een heerlijke bak koffie op jou te wachten. Samen met de andere collega's doe je een praatje en bespreek je het weekend.

Om 7:45 wordt de weekplanning besproken en vertrek je samen met een collega monteur naar de klus. Jullie gaan de verlichting aansluiten in een monumentaal pand in Weesp. Terwijl je collega het lichtnetwerk aansluit, regel jij de installatie van het data-netwerk. Voor je het weet is het half 1 en is het lunchpauze. Aangezien de klus dicht bij de zaak is, lunchen jullie daar met andere collega's. Na het sociale-moment, mag er weer gewerkt worden. De werkzaamheden worden opgepakt en om kwart voor vijf zit de werkdag er weer op.

Algemene werkzaamheden elektromonteur:

 • Aanleggen van elektriciteit
 • Het verhelpen van storingen
 • Installatie van data-netwerken
 • Installeren van omvormers


Zie jij jezelf werken als elektromonteur bij Elektrawerken Nederland? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande knop. Je ontvangt informatie over het werkend leren traject als Elektromonteur bij Strevon en Elektrawerken Nederland. 

Op zoek naar een andere branche? Bekijk de andere openstaande vacatures van Strevon in de zonwering, installatietechniek en zonnepanelen!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Elektrawerken Nederland en de omscholing.
Klik hier voor meer informatie!


Vacature-eisen: elektromonteur Elektrawerken Nederland

Als elektromonteur ben je dagelijks met gedetailleerde werkzaamheden bezig. Dit houdt het werk uitdagend en divers. De volgende eigenschappen en kenmerken zijn noodzakelijk voor dit werk:

    • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
    • Je werkt graag met je handen; 
    • Je bent leergierig en pakt dingen snel op;
    • Je bent goed in de communicatie;
    • Je bent gemotiveerd om een nieuw vak te leren;


    Eerder gehoord van de wet van Ohm? Of kan jij een lampje aansluiten en begrijp je wat er in de meterkast gebeurd? Dan is dat alvast mooi meegenomen!


    Salaris elektromonteur Elektrawerken Nederland:

     • Startsalaris vanaf €2000,- tot €2500,-* bruto per maand + groeiplan;
     • Inwerktraject door zelfstandige elektromonteurs;
     • Op termijn een eigen werkbus;
     • Reiskosten vergoeding;
     • Prettige sfeer in een hecht team;
     • Gezamenlijke lunch, borrels en zomer BBQ;

    * Dit bedrag is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met techniek. 

Elektrawerken Nederland uit Weesp

Elektrawerken Nederland (EWN) is opgericht in 1975 door H.D.J. Lieverst. Zijn zoon Etienne Lieverst heeft het bedrijf zeventien jaar geleden overgenomen.

EWN bestaat uit een hecht team van zelfstandige monteurs, hulpmonteur(s) en vaste collega’s op kantoor. Doordat we een klein bedrijf zijn, kennen we elkaar en zijn we goed op elkaar ingespeeld.  

We zijn gericht op het luxere segment en ontzorgen zowel zakelijke als particulieren klanten bij het aanleggen van verschillende elektrische installaties. 80% is utiliteit (denk aan het renoveren van een groot winkelpand), 10% is storing en de andere 10% van onze projecten zijn luxewoningen. Doordat we ons richten op het luxere segment, werken we in vele mooie monumentale panden. Het werk is divers en uitdagend.

Collega's van Elektrawerken Nederland aan het woord:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Doordat we als team veel met elkaar delen en samen gave dingen mee maken. Voel ik mij écht onderdeel van het geheel.”
Vanaf dag één ben ik warm ontvangen bij Elektrawerken Nederland. Het project wat ik nooit meer zal vergeet is een onderhoud en verbouwingsklus voor productiemaatschappij Eyeworks. Een project waar wij zeven maanden aan hebben gewerkt en waar ik nog net niet sliep. Op dit moment ben ik werkzaam op het hoofdkantoor van Denso Europe, een groot kantoor waar de ISO-certificering en verzekeringen in het gehele pand nagekeken moeten worden. Dat betekent dat ik het ene moment een stopcontact sta te vervangen en de andere keer het complete datanetwerk vernieuw door nieuwe kabels te trekken.

- Patrick, Elektromonteur

Ms. Nameless
Add Your Stars
“In 1992 startte ik als hulpmonteur en door te blijven leren ben ik door ontwikkelt tot bedrijfsleider”
Ik begeleid leerlingen en haal daar ontzettend veel voldoening uit. Ik breng mijn vakkennis en ervaringen over aan de nieuwste generatie. Doordat ik al dertig jaar werkzaam ben voor EWN, heb ik hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Als team hebben we veel geleerd, zijn we goed op elkaar ingespeeld en proberen we de koffie- en lunchpauzes met elkaar samen te doen. Door onze lokale focus, staan wij ook buiten werktijden voor onze klanten klaar. We werken altijd vanuit dezelfde werkhouding. Uiteindelijk resulteert dat in het imago waar we zuinig en trots op zijn. Als team proberen wij direct onze klanten te helpen en die instelling zie je bij iedereen terug.

- Abdel, bedrijfsleider Elektrawerken Nederland

Ms. Nameless
Add Your Stars

"Het lijkt mij erg leuk om mijn jarenlange kennis over te brengen aan iemand die het vak wilt leren"

Mijn interesse voor de techniek is er altijd geweest. Toen ik klein was rommelde ik al met batterijtjes. Ik ben 32 jaar geleden als leerling elektromonteur gestart bij Elektrawerken Nederland. Ik ervaar in dit hechte familiebedrijf een fijne sfeer en goed contact onderling. Er kan binnen ons bedrijf breed georiënteerd worden in de Elektratechniek, doordat we werken op diverse locaties. Van woningen, monumentale panden tot overheidsinstellingen. Dat maakt het extra leuk werk.

- Michiel, Elektromonteur

Ms. Nameless
Add Your Stars
Teamfoto Strevon Groei Samen

Over Strevon:

We zijn een team van 16 mensen die elke dag hard werken aan de missie om mensen te stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen bij Strevon vindt het belangrijk dat elke werknemer doet en leert wat bij hem past. Daarom werven, selecteren en koppelen wij met zorg en aandacht werknemers aan een omscholingstraject tot elektromonteur. Dit doen wij in samenwerking met het elektrotechniek bedrijf Elektrawerken Nederland.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Lennart van Strevon. Ons team bestaat uit 16 mensen die zich richten op het werven, opleiden en detacheren van werknemers in de zonnepanelen, elektrotechniek, zonwering en installatietechniek. Vraag vrijblijvend meer informatie aan, dan vertellen we je graag meer over jouw mogelijkheden en het omscholingstraject van Strevon.

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over Elektrawerken Nederland en de omscholing.
Ja, ik wil graag meer informatie!