Heikoop Installatiebedrijf monteur - Strevon

Gratis omscholen tot elektromonteur

Een leerwerktraject met vaste baan en goed salaris

✅ Een vaste baan,
bij een bedrijf dat bij jou past

✅ Gratis omscholing,
tijdens werktijd

✅ Een nieuwe uitdaging,
zonder financieel risico 

✅ Een vaste baan, bij een bedrijf dat bij je past

✅ Gratis omscholing, tijdens werktijd

✅ Een nieuwe uitdaging, zonder financieel risico 

Glasvezelmonteur gezocht via Strevon

Ontwikkel jezelf tot elektromonteur. Met baangarantie.

✓ Een nieuwe uitdaging, in de techniek. Waar jij je vanaf dag 1 bezig gaat houden met panden voorzien van een veilig stroomnetwerk.

✓ Tijdens de gratis omscholing leer je alles over elektrotechniek en haal je de benodigde certificaten. Werken en leren tegelijk, waarbij opleidingsdagen onder werktijd vallen.

✓ Je ontvangt direct een goed salaris, wat met jou meegroeit. Groei jij als elektromonteur, dan doet je salaris dat dus ook.

✓ Je hebt zicht op doorgroeimogelijkheden en kunt tot je pensioen bij deze baan blijven werken.


Iets voor jou? Ontvang vrijblijvend informatie over:

 • Wat een baan als elektromonteur precies inhoudt.
 • Informatie over het omscholingstraject en wat je gaat leren.
 • Het salaris, de werkplek en de arbeidsvoorwaarden.
 • Wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.

Waarom omscholen tot elektromonteur? 

Een nieuwe baan met omscholingstraject is een kans om in te stromen in de techniek, zonder dat je al de juiste diploma's en ervaring hebt. Een baan waarbij je nuttig en uitdagend werk gaat doen. Waar je aan de slag gaat met onder andere het aanleggen van elektriciteit, maar ook met het onderhouden van apparaten, bedrading en meterkasten.

 • Gegarandeerd een vaste baan, bij een bedrijf dat met zorg voor jou geselecteerd is.
 • Je wordt gratis opgeleid tot elektromonteur en haalt alle benodigde certificaten.
 • Opleidingsdagen vallen onder werktijd en worden doorbetaald.
 • Je krijgt een goed salaris, met ontwikkelplan. Hierdoor groeit het salaris met je mee.
 • Je haalt voldoening en plezier uit je werk, bij een werkgever waar je wordt gewaardeerd.
 • Jouw nieuwe werkplek zit op maximaal 30 minuten rijden vanaf je huis, waar je vervolgens de werkbus pakt.
 • Je nieuwe werkgever zit bij jou in de buurt, op maximaal 30 minuten rijden.
 • Na het eerste anderhalf jaar is het doel altijd een vast contract.


Naast ons gebruikelijke omscholingstraject is het tevens mogelijk om een volwaardige MBO BBL opleiding via Strevon te volgen. Uiteraard in combinatie met alle voordelen, zoals een vaste baan. 

Benieuwd hoe een dag als elektromonteur eruit ziet?

Bekijk de video 👉

Omscholingstraject elektrotechniek Strevon

Waarom kiezen voor Strevon?

Een nieuwe baan via Strevon betekent een nieuwe uitdaging en toch zekerheid.


We gaan voor je op zoek naar een werkgever waar je voor de lange termijn kunt werken. Met als doel een vast contract.

We selecteren de werkgever met zorg, want het bedrijf moet bij jou passen. Op alle vlakken. We kijken kritisch naar de bedrijven waar we mee werken, en zorgen ervoor dat jij echt op je plek zit.

Een baan, werkgever en gratis omscholingstraject die naadloos aansluiten op jou als persoon. Hoe klinkt dat?
Via Strevon gemotiveerd personeel

Wat je gaat verdienen als elektromonteur

Als nieuwkomer binnen de branche, ontvang je een goed startsalaris wat is opgebouwd uit vele voordelen. Naast dat je fulltime aan het werk gaat bij een bedrijf dat bij je past, volg je opleidingen en trainingen die volledig zijn vergoed. Ook krijg je alle opleidingsdagen doorbetaald, waardoor je geen verlof hoeft op te nemen. Eind van de maand ontvang je een salaris van circa. €2190,- euro netto per maand (dat is ongeveer €2416,- bruto in de CAO). Daarnaast profiteer je van structurele cao-verhogingen, bouw je direct pensioen op en worden je reiskosten vergoed. Ook zal je salaris verder klimmen door je ervaring en doorgroeimogelijkheden binnen de branche.
Al klaar voor een nieuwe stap?

Wij bieden een werkplek dichtbij huis.

Op dit moment werkt Strevon samen met bedrijven uit de regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Rotterdam en Den Haag waar je een omscholingstraject kan volgen. We streven ernaar om een werkgever voor je te vinden binnen 30 minuten vanaf jouw huis.

Wij bieden een werkplek dichtbij huis.

Op dit moment werkt Strevon samen met bedrijven uit de regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Rotterdam en Den Haag waar je een omscholingstraject kan volgen. We streven ernaar om een werkgever voor je te vinden binnen 30 minuten vanaf jouw huis.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Naast een baan als elektromonteur biedt Strevon meerdere soorten banen in de techniek aan, inclusief het omscholingstraject. Wil je meer weten over onze andere omscholingstrajecten? Klik dan hieronder.

Tijdens de omscholing tot elektromonteur behaal je via Strevon:

✓ VCA-certificaat. In een VCA-cursus van 1 dag leer je alles over veilig werken op de werkvloer.

✓ Elektrotechniek woningbouw deel 1 en 2. Tijdens de eerste cursus ga je alles leren over de basisbegrippen spanning, stroom, weerstand en vermogen. Vervolgens ga je over op de praktijk. Hier leer je een stroomkringschema te lezen, kabels aan te sluiten en installatietekeningen te lezen. Bij de tweede cursus ga je, onder begeleiding van een instructeur, elektrotechnische werkzaamheden verrichten zoals het aansluiten en monteren van kabelinstallaties.

✓ Elektrotechniek (kleine) utiliteit. Hier leer je hoe je een complete installatie van 3 fase groepenkast tot werkende motor moet aansluiten. 

De cursusdagen vallen onder werktijd, en komen voor onze rekening. Het omscholen kost jou dus geen vrije tijd én geen geld. Het enige wat jij dient te bezitten, is motivatie.


Handig om te weten

Naast ons gebruikelijke omscholingstraject, is het volgen van een BBL opleiding via Strevon ook mogelijk. Op onze kosten. In combinatie met een vaste baan.

Wanneer is omscholen via Strevon niet geschikt voor jou?

✗ Als je geen rijbewijs hebt.
✗ Wanneer je als ZZP'er wil werken.
✗ Wanneer je op zoek bent naar tijdelijk werk.
✗ Als het financieel niet mogelijk voor je is om te starten met een maandsalaris rond de €2137,- netto

Een nieuwe baan met omscholing via Strevon betekent een vaste baan, in fulltime dienstverband.  Voor de lange termijn. Je rijbewijs heb je nodig om van A naar B te komen. Motivatie en doorzettingsvermogen zijn nodig om jouw nieuwe baan als elektromonteur tot een succes te brengen.

Zie jij jezelf wel werken als elektromonteur?

Lees wat onze monteurs zeggen!

"Iedereen kan een lamp aan en uit zetten. Hier leer je de werking daarachter."

'Ik vond het vroeger altijd al leuk om technische klusjes op te pakken en dit gevoel is nooit weggegaan. Alles wat ik via het omscholingstraject leer, kom ik ook tegen in mijn werk. In de afgelopen maanden heb ik een enorm snelle ontwikkeling doorgemaakt en kan ik al steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. De persoonlijke begeleiding in de praktijk draagt echt iets bij aan mijn ontwikkeling als elektromonteur."

Omscholing Elektrotechniek Strevon ROVC

Elroy - Leerling monteur via Strevon

“De uitweg om zonder opleiding te starten in de elektrotechniek."

"Nadat ik 15 jaar gewerkt heb in een supermarkt, was het tijd voor een nieuwe stap. Ik zocht een plek waar ik een technisch vak kon leren, maar had geen behoefte om terug naar school te gaan. Via Strevon werk ik nu bij een leuk bedrijf waar ik helemaal op mijn plek zit. Ik behaal certificaten en volg cursussen om de elektrotechniek onder de knie te krijgen.”

Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Jamal die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Jamal - Leerling monteur via Strevon

Nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Job van Strevon. 

Ik help je graag verder. Als je op de knop hieronder klikt, dan stuur ik je vrijblijvend meer informatie over het omscholingstraject tot zonnepanelen monteur, en plannen we een adviesgesprek in. Ook kan ik met je meedenken als je nog twijfelt. We gaan dit samen doen! Spreek ik je snel?

Direct naar

Adres

Strevon B.V.

Eendrachtlaan 102

3526LB Utrecht

0302274200 

[email protected]