Omscholing Elektrotechniek Strevon ROVC

Installatiemonteur worden is nu makkelijker dan ooit!

Alles over dé installatietechniek opleiding

Een omscholing installatiemonteur biedt jou de mogelijkheden om op een eenvoudige manier installatiemonteur te worden. Je leert het vak volledig in de praktijk. Je gaat aan de slag bij een installatiebedrijf in jouw regio, en leert daar het vak in de praktijk. Strevon heeft verschillende vacatures voor installatiemonteur omscholingen. Bij onze vacatures hoort namelijk een gedegen omscholing in de vorm van een BBL opleiding waarna je jezelf installatiemonteur mag noemen. Jouw nieuwe werkgever betaalt jouw omscholing en zal je, in de meeste gevallen, ook een baan aanbieden wanneer je jouw opleiding met succes hebt afgerond. 

Installatiemonteur bij Strevon

BBL installatietechniek vacatures 

BBL  installatietechniek vacatures zijn vacatures waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. Je leert het vak terwijl je het doet. Het bedrijf waar jij solliciteert zorgt voor een fijne werkplek en wij van Strevon zorgen voor de coaching en begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en je ontwikkelt tot een vaardig installatiemonteur! Je krijgt salaris vanaf dag één en zult steeds meer zelfstandige werkzaamheden uitvoeren. Naast de installatietechniek biedt Strevon ook bbl opleidingen elektrotechniek.

Opleidingstraject Elektrotechniek Omscholing Strevon

Salaris installatiemonteur

Het gemiddelde installatiemonteur salaris ligt op €2250,- bruto per maand. Het startsalaris ligt daar onder, maar aan de andere kant groei je makkelijk door wanneer je meer kennis en ervaring op doet. Vrijwel elke onderneming waar je als installatiemonteur aan de slag gaat, zal je de mogelijkheid bieden om je te blijven ontwikkelen. En wanneer je je ontwikkelt zie je dit terug in je salaris. 

Installatiemonteur baankansen

In de installatietechniek is een groot tekort aan personeel dus zijn er meer dan voldoende banen beschikbaar. De verwachting is dat dit de komende jaren zo blijft. Installatiemonteur is dus een kansrijk beroep en er is veel vraag naar installatiemonteurs. Er zijn ook veel doorgroei mogelijkheden naar bijvoorbeeld een functie als projectleider. Daarnaast zijn installatiemonteurs onmisbaar in de bouw en bij de energietransitie. Klik op de groene knop hier onder en vind jou installatietechniek vacature.

Installatiemonteur opleiding van Strevon

Wanneer je een installatiemonteur opleiding volgt van Strevon dan ga je direct in de praktijk aan de slag terwijl je salaris krijgt. Deze omscholingstrajecten zou je ook kunnen omschrijven als een installatiemonteur cursus waarbij je in dienst bent van een installatietechnisch bedrijf en in de praktijk leert. Naast omscholingen in de installatietechniek biedt Strevon ook andere technische opleidingen, zoals het omscholingstraject naar elektricien, of bijvoorbeeld een opleiding voor zonnepanelen monteur. Voor al deze opleidingen geldt dat je geen vooropleiding of ervaring nodig hebt. Ben je enthousiast, leergierig, en heb je affiniteit met techniek? Meld je dan meteen aan en ga aan de slag!

De uitdagende installatietechniek vacatures

Een afwisselende en uitdagende installatietechniek vacature vind je bij Strevon. Van een leuke leerling installatiemonteur vacature tot een vacature voor projectleider: er is voor elk niveau een vacature te vinden. Bekijk hier de actuele installatiemonteur vacatures van Strevon. Vrijwel al onze vacatures zijn inclusief omscholing en salaris. 

Installatietechniek opleidingen op diverse niveaus

Installatietechniek opleidingen zijn er van MBO niveau 2 tot wetenschappelijk onderwijs. De inhoud van de opleidingen verschilt, van veel praktijklessen tot alleen maar theorie.  De installatietechniek is daarnaast zeer breed, van monteur werktuigkundige installaties niveau 2, waar je vaak een leuke assistent functie krijgt, tot een loopbaan als planner of projectleider. De opleidingen in de installatietechniek van Strevon zijn MBO bbl opleidingen. Hierbij leer je terwijl je werkt. Ideaal wanneer je niet gemaakt bent om urenlang in de schoolbanken te zitten, of spontaan jeuk krijg van dikke theorieboeken.  Bij de omscholingen van Strevon krijg je een fijne baan bij een installatiebedrijf in je eigen regio, met een bedrijfscultuur die bij je past. Daar leer je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan als installatiemonteur. Ervaren collega's staan klaar om je te verwelkomen in het vak. Bovendien krijg je vanaf dag één salaris, en wordt het opleidingstraject vergoed door je werkgever. Meld je direct aan voor een omscholing tot installatiemonteur en maak vandaag nog de overstap!

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over vacatures.
Ja, ik wil meer informatie!
Strevon - omscholingstrajecten installatietechniek Doorn

Veelgestelde vragen

Hoe word je een installatiemonteur?
Er zijn installatietechniek opleidingen op verschillende niveaus, op mbo niveau 2 word je opgeleid tot leerling installatiemonteur. Op niveau 3 en 4 kan je als meer zelfstandig werkend installatiemonteur aan de slag. Kies het niveau dat bij jou past, en vervolg eventueel je opleiding met een opleiding op een ander niveau.


Waar werkt een installatiemonteur?
Als installatiemonteur ga je werken bij een installatiebedrijf. Deze zijn er in allerlei vormen en soorten. Van een installatiebedrijf dat alleen klimaatinstallaties installeert en onderhoudt, tot een loodgieter of een installatiebedrijf dat alle voorkomende installatiewerkzaamheden uitvoert. Er zijn meer dan voldoende vacatures in de installatietechniek. 


Wat verdient een installatiemonteur gemiddeld?

Het gemiddelde salaris van een installatiemonteur ligt rond de € 2250,- bruto per maand. Een starter zit daar nog onder, maar met het opbouwen van kennis en werkervaring groei je daar met de tijd makkelijk voorbij!