Gasmonteur gezocht voor jouw bedrijf?

Wij helpen jou bij het vinden van de geschikte monteur

Vraag direct meer informatie aan  
Zij-instromers in de elektrotechniek

Gasmonteur gezocht voor jouw bedrijf?

Je wilt graag nieuwe opdrachten aannemen, maar komt structureel personeel tekort. Dat los je op met tijdelijke krachten en zzp'ers, maar je bedrijf lijdt onder het continue personeelsverloop. Het is tijd voor een échte oplossing. Wij bieden jou de gasmonteurs waar je op kunt bouwen!


Samen vinden we de geschikte gasmonteur monteur. Hoe wij dit realiseren? Door ons te focussen op gemotiveerde zij-instromers. Zij-instromers zijn mensen met een grote passie voor techniek. Ze willen zich graag omscholen naar dit vakgebied. Wij bieden ze een vakkundig opleidingstraject tot gecertificeerd gasmonteur. 


De zij-instromer zal vanaf dag 1 van zijn/haar omscholing als gasmonteur bij jouw bedrijf aan de slag gaan om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast zal de zij-instromer naar erkende scholen en instanties gaan om alles te leren wat hij of zij zou moeten weten over het werk tot gasmonteur.

50%
Ontvang meer informatie.
Ja, ik wil meer informatie!

Gasmonteurs via Strevon: Wat kan je verwachten

Onze gasmonteur zij-instromers willen maar één ding: werken in de installatietechniek. Ze waren niet tevreden met hun vorige baan, maar we bieden hen de mogelijkheid om een nieuwe carrière te beginnen als gasmonteur. Ze zijn op zoek naar een praktische en uitdagende baan waarin ze veel kunnen leren en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen.


De gasmonteur zij-instromers gaan via Strevon een 1,5 jaar durend omscholingstraject aan tot gasmonteur. Hierin combineren we theorie en praktijk. De zij-instromers volgen lessen bij erkende technische scholen en instanties. Daarnaast gaan ze direct aan de slag bij jouw bedrijf. Als bedrijf betaal je jouw nieuwe gasmonteur enkel per gewerkt uur. Na 1,5 jaar eindig je met een goed opgeleide gasmonteur die je kosteloos in vaste dienst kunt overnemen en die nog jaren bij jou blijft werken. Geef jij hen de kans om ervaring op te doen?

Gasmonteur gezocht: dit is onze vernieuwde aanpak

Het wervingsproces

We focussen ons op latent werkzoekenden. Zij ruilen hun vaste baan in voor een baan in de installatietechniek. Met onze online marketingstrategie werven wij de geschikte gasmonteur zij-instromers.


De selectieprocedure

Welke gasmonteur past bij jouw bedrijf? Hiervoor analyseren we jouw organisatie en kijken we naar de openstaande vacature. Zo vinden we de geschikte monteur die past binnen jouw team.

Hierna gaan we in gesprek met de geselecteerde zij-instromers. Ons team voert persoonlijke gesprekken, neemt assessments af en controleert referenties. Zo selecteren we de beste potentiële gasmonteurs. Gemiddeld stellen we de eerste kandidaat binnen twee weken aan je voor. Uiteraard maak jij ook kennis met de kandidaat.


Detachering en opleiding

Wij zijn meer dan alleen een detacheringsbureau. Wij leiden de zij-instromers op tot gecertificeerde gasmonteurs. Zo helpen we jou op de korte en lange termijn aan een nieuwe gasmonteur.


En hoe zit het met de opleidingskosten? Die betalen wij. Jij betaalt alleen de gewerkte uren van je nieuwe gasmonteur.

Gasmonteur gezocht: De voordelen

Je ervaren medewerker gaat binnenkort met pensioen. Het lukt je niet om nieuw personeel binnen te halen. Wat moet je nu doen? Denk eens aan Strevon. Wij helpen jou bij het vinden van nieuw talent.


Ga jij de samenwerking aan? We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Complete ontzorging: wij werven je nieuwe personeel en bieden hen een volledig opleidingstraject.

  • Toekomstgerichte aanpak: de zij-instromer gaat een langdurig dienstverband met jou aan.

  • Verwelkom nieuw talent: je biedt kansen aan enthousiaste en gemotiveerde zij-instromers.

  • Weg met openstaande vacatures: wij stellen binnen twee weken de eerste kandidaten aan je voor.


Vind gasmonteurs 


Werk met Strevon aan de toekomst van je bedrijf

Personeel nodig? We vinden en selecteren de gasmonteur zij-instromer die bij jou past. Zo werk je niet meer met tijdelijke krachten en zzp’ers, maar haal je personeel binnen voor de toekomst. Wij werven je personeel, terwijl jij je richt op de groei van je bedrijf. Je neemt weer nieuwe klussen aan en haalt al je deadlines. Gaan we samen werken aan een mooie toekomst?

Naast gasmonteurs kun je via ons ook koelmonteurs, badkamer monteurs, cv monteurs, airco monteurs etc. Benieuw naar de mogelijkheden voor jou als technisch werkgever? Vraag dan direct meer informatie aan.

Vraag direct meer informatie aan 


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Gasmonteur gezocht voor jouw bedrijf - Strevon
Gasmonteur gezocht voor jouw bedrijf? Strevon helpt jou bij de werving van nieuwe gas
Vraag direct meer informatie aan! 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin