Loodgieter gezocht voor jouw bedrijf?

Strevon helpt je aan een passende loodgieter voor jouw bedrijf

Vraag direct meer informatie aan  
Zij-instromers in de elektrotechniek

Zoek jij een nieuwe collega-loodgieter? Dan ben je bij Strevon op de juiste plek.

In de installatietechniek is genoeg werk en er komen elke dag veel aanvragen binnen. Bedrijven gaan verduurzamen, maar is er wel voldoende personeel om al deze aanvragen op te vangen? Het korte antwoord is nee. De arbeidsmarkt vergrijst en er is te weinig ervaren personeel. Je werkt gedwongen met zzp’ers en tijdelijke krachten, waardoor je bedrijf niet kan groeien. Hoe kom je in deze tijd dan toch aan een goede loodgieter? Wij helpen je graag bij het vinden van die nieuwe collega!

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan!   

Strevon kiest voor een nieuwe aanpak

Strevon helpt bedrijven in de installatietechniek bij het vinden van nieuw personeel, zoals loodgieters. Hoe doen we dat? Wij werven zij-instromers en leiden hen op tot professionele loodgieters. Het zijn latent werkzoekenden die hun vaste baan inruilen voor een baan in de installatietechniek


Vaak dromen zij al jarenlang van een loopbaan als loodgieter. Zij hebben de juiste motivatie en passie om bij jou aan de slag te gaan. Het enige wat ze missen is ervaring en een opleiding. Die ervaring doen ze bij jou op, terwijl ze een professioneel omscholingstraject volgen. Maken wij samen hun dromen waar?

Vind loodgieters via Strevon 


De voordelen van zij-instromers

Met de inzet van zij-instromers kan het tekort aan vakkrachten opgevangen worden. Zo kan de installatietechniek blijven groeien en ontwikkelen. Maar er zitten nog meer voordelen aan:


 • Zij-instromers hebben al veel levenservaring en werkervaring buiten de sector. Dit geeft een nieuwe blik op de installatietechniek en zorgt ervoor dat er andere kwaliteiten binnen het team komen. Denk aan meer efficiëntie en betere samenwerking.


 • Er komt meer diversiteit op de werkvloer. Zij-instromers hebben een frisse blik, die zorgt voor innovatie en ontwikkeling binnen het bedrijf.


 • Zij-instromers willen in korte tijd veel leren. Ze hebben affiniteit met de installatietechniek. Met een omscholing gaan zij zich snel ontwikkelen. Ze willen snel bijdragen aan het team.


 • De zij-instromers kiezen bewust voor een carrièreswitch. Daardoor zijn ze extra gedreven om het tot een succes te maken. 


 • Het inzetten van een zij-instromer verlicht de werkdruk voor je huidige werknemers. Veel bedrijven in de installatietechniek zijn onderbezet. Een zij-instromer gaat direct aan de slag binnen je bedrijf en werkt vanaf dag één onder begeleiding mee.


 • Door te kiezen voor zij-instromers, kies je voor een gezonde arbeidsmarkt. Binnen de installatietechniek is veel werk, maar er zijn weinig opgeleide mensen. Geef mensen zonder ervaring, maar met passie een kans om carrière te maken. Op deze manier breng je nieuw talent op de arbeidsmarkt.

Vind loodgieters via Strevon 


Loodgieter gezocht voor jouw bedrijf?

Heb je dringend een nieuwe loodgieter nodig? Dan sta je voor een grote uitdaging. De arbeidsmarkt is uitgeput en nieuw personeel is bijna onvindbaar. Denk eens aan onze zij-instromers. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we snel jouw nieuwe loodgieter kunnen zoeken.

Vind loodgieters via Strevon 


Het omscholingstraject van Strevon

Die zij-instromers moeten natuurlijk opgeleid worden. Maak je geen zorgen, wij nemen de hele opleiding op ons. Wij bieden de zij-instromers een gedegen omscholingstraject, waarin ze lessen volgen van ervaren docenten. Ze behalen de benodigde certificaten, waardoor jij na 1,5 jaar een gecertificeerde loodgieter in dienst hebt. Kies voor de toekomst, kies voor Strevon!

Vraag mee informatie aan 


Hoe werkt het?

Strevon gelooft in de kracht van een combinatie van theorie en praktijk. De zij-instromer gaat vanaf dag 1 bij jou aan de slag, onder begeleiding van een ervaren monteur. Zo leert de loodgieter snel alle kneepjes van het vak. Daarnaast gaat de zij-instromer af en toe een dag naar school. En de opleidingskosten? Die betaald Strevon. 

Gaan we samenwerken? Lees nog even het volgende

Strevon is er voor bedrijven in de installatietechniek die dringend op zoek zijn naar nieuw personeel. Wat verwachten we van jou?

 • Je wilt je team versterken, verjongen en laten groeien door de inzet van zij-instromers;

 • Je staat open voor zij-instromers zonder ervaring, maar met ambitie;

 • Je neemt de zij-instromer vanaf dag 1 op in je team en beschouwt hem of haar als volwaardige medewerker;

 • Je hebt voldoende technisch personeel voor het begeleiden van de zij-instromer.

Een kleine investering voor een groot resultaat

Zoals je kunt lezen, is het een investering van drie kanten.

 • Strevon zorgt voor de werving, detachering en opleiding van jouw loodgieter.

 • De zij-instromer zet zich volledig in voor jouw bedrijf en steekt tijd in het leren van een nieuw vak.

 • Jij zorgt voor goede begeleiding en een leuke werkplek.


Samen maken we de omscholing tot een succes en werken we aan de toekomst van de installatietechniek.


Stop met het open laten staan van je vacatures en vul ze nu in! Wij helpen je aan nieuwe loodgieters die bij je blijven werken. Zo werken we aan een langetermijnoplossing voor je personeelsprobleem. We durven anders te denken en helpen jouw bedrijf de sprongen te maken die het nodig heeft. Dus waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op en verwelkom snel je nieuwe zij-instromers.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan!   
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin