detachering techniek utrecht

Technische detachering Utrecht

Laat Strevon je helpen met het vinden van technisch personeel voor jouw bedrijf.

Vind personeel uit Utrecht 
Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers


Detachering techniek Utrecht

Ben je als werkgever in of rondom Utrecht op zoek naar een detacheringsbureau techniek Utrecht. Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om snel personeel te vinden. Door toenemende schaarste zijn er veel vacatures en weinig monteurs. Niemand aannemen is geen optie, je bedrijf moet namelijk een gezonde doorstroom hebben om de groei niet te stagneren. Om deze reden kun je wellicht hulp van een ervaren technische detachering gebruiken.

Monteurs gezocht Utrecht? Laat je ontlasten in je zoektocht naar monteurs, door hulp in te schakelen van onze technische detachering Utrecht. Wij helpen jou op korte termijn aan nieuwe arbeidskrachten, waar je voor een lange termijn op kunt bouwen. 

50%
Vraag meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
technische detachering utrecht
detacheringsbureau techniek utrecht

Wie zijn wij?

Wij zijn Strevon, een technische detachering dat gevestigd is in Utrecht. Onze missie is om technische bedrijven die gevestigd zijn in en rondom de omgeving Utrecht te ontlasten in hun zoektocht naar kwalitatief goed personeel. Dit doen wij door te focussen op latent werkzoekende die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Deze mensen noemen wij ook wel: Zij-instromers.

Wij leiden deze zij-instromers op tot gecertificeerd monteur. Hierbij geloven wij in een combinatie van praktijk en theorie. Zo biedt onze technische detachering Utrecht een omscholingstraject aan waarbij de zij-instromer vanaf dag 1 aan de slag gaat bij jouw bedrijf. Daarnaast zal de zij-instromer naar erkende scholen in en rondom Utrecht gaan om alles over het vak te leren. 


Na 1,5 jaar is de leerling monteur volledig gecertificeerd. Het doel is dan dat de monteur bij jouw bedrijf in Utrecht in vaste dienst komt werken. Je bent na 1,5 jaar niet meer verbonden aan ons technisch detacheringsbureau Utrecht. Via ons omscholingstraject ben je zowel op de korte als de langere termijn geholpen aan een nieuwe collega-monteur. 

Vind monteurs in Utrecht  


Wanneer past je bedrijf bij onze technische detachering Utrecht?
Als je een bedrijf hebt in de volgende branche:

Elektrotechniek

Installatietechniek

Zonnepanelenmonteurs Strevon Dak Duurzaam

Zonnepanelen


Omscholing tot zonwering monteur

Zonwering


monteurs gezocht utrecht

Detachering techniek Utrecht

Technici gezocht in Utrecht? Onze technische detachering is gevestigd in Utrecht. Vanuit hier zijn wij dagelijks op zoek naar monteurs voor verschillende bedrijven in de Randstad, Gelderland en Amsterdam.


Benieuwd of wij ook actief zijn in de plaats waar jouw bedrijf is gevestigd? Bekijk dan hier alle plaatsen waar wij werkzaam zijn. 

Vind monteurs in Utrecht 

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? 

Neem contact met ons op!

Neem contact op met Strevon  


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin