Hulp nodig bij het vinden van technisch personeel?

Wij werven en leiden zij-instromers op voor technische bedrijven. Ben je op zoek naar gemotiveerd en gecertificeerd personeel?

Vind personeel 
Zij-instromers in de elektrotechniek
Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

50+ samenwerkingen
met bedrijven

Binnen de installatietechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering.

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Snelle werving en opleiding van
zij-instromers 

Met 4 praktische opleidingstrajecten waarin zij-instromers door ons worden opgeleid.

Ben je werkgever in de technische sector? Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om nieuw personeel te vinden. Door toenemende schaarste zijn er veel vacatures en weinig monteurs. Niemand aannemen is geen optie, je bedrijf moet immers een gezonde doorstroom hebben om de groei niet te stagneren. Herkenbare uitdaging?

Durf verder te denken dan
monteurs met ervaring.

Waarom het ons wél lukt om personeel voor je te vinden? Door te kiezen voor een andere aanpak. Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder ervaring in de techniek: zij-instromers. Wij leiden deze mensen op, zodat jij op korte en lange termijn geholpen bent aan een goede en gemotiveerde arbeidskracht.

Als je op onderstaande knop klikt dan sturen wij jou vrijblijvend meer informatie over onze werkwijze, de omscholing en de detacheringsconstructie.
50%
Vraag meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Waarom Strevon?

Gemotiveerde en goede kandidaten via Strevon

Vind snel goed en gemotiveerd personeel.

Ons wervingsproces is doelgericht en snel. Je hoeft zelf geen advertenties meer te plaatsen en sollicitatiegesprekken te voeren - dat doen wij voor je. Ook spreken we doorlopend kandidaten die je zelf niet spreekt. Zij-instromers zijn volwassen en hebben hun verantwoordelijkheden. Ze besluiten hun vaste baan op te geven voor een nieuwe kans. Wij toetsen hun werkverleden, hun motivatie en hun basiskennis. Na een kritische selectie, stellen we alleen diegene aan je voor waar wij écht potentie inzien.
Via Strevon gemotiveerd personeel

Strevon neemt werving én opleiding uit handen.

Jouw nieuwe arbeidskracht volgt via Strevon een opleiding bij erkende instanties en scholen, met les van ervaren trainers. Door de combinatie van theorie en praktijk ontwikkelt hij of zij zich snel tot monteur en is de juiste certificering aanwezig.
Geen risico's bij detachering via Strevon

Geen risico's. Je weet precies waar je aan toe bent.

Strevon neemt alles voor je uit handen. Het werven, detacheren en opleiden. Je betaalt per gewerkt uur, op basis van een all-in tarief. In dit tarief zit alles verwerkt: van opleiding tot verlofdagen. Na anderhalf jaar is iemand opgeleid tot volwaardig monteur en komt hij of zij in direct dienstverband.

 Kies voor Strevon: specialist in het werven,
detacheren en opleiden van personeel in de technische sector. 

Omscholingstraject tot installatiemonteur

Elektromonteur

Installatiemonteur

Zonweringmonteur

Zonnepanelenmonteurs Strevon Dak Duurzaam

Zonnepanelenmonteur

dEP Sfeerontwerpers vond binnen 5 maanden drie nieuwe elektromonteurs via Strevon.

“Strevon heeft een reëel beeld van ons bedrijf in kaart gebracht, waardoor ze kandidaten hebben gevonden passend bij onze cultuur. Je hebt de hoop dat je geschikte kandidaten vindt, maar je blijft ook realistisch omdat je weet hoe moeilijk het is in deze markt. Ik heb het getroffen met deze drie

zij-instromers.”

Ronald - Planner bij dEP Sfeerontwerpers

Wanneer past je bedrijf bij ons?

  • Je zoekt personeel in de installatie-, elektro-, zonwering of zonnepanelen branche. Je hebt nieuwe mensen nodig om je team(s) te versterken of te verjongen, want je streeft ernaar om het bedrijf te laten groeien.
  • Je staat open voor monteurs die nog geen ervaring hebben, maar die willen leren en vastberaden zijn. Dit laten ze zien door hun huidige vaste baan te verruilen voor een nieuwe baan in de techniek. Kenmerken van zij-instromers zijn o.a. hun stabiele werkverleden, volwassenheid en motivatie.
  • Je weet dat zowel jij als de zij-instromer een investering doen voor de lange termijn. Hierdoor beschouw je de zij-instromer vanaf dag 1 als volwaardig medewerker en komt hij of zij niets tekort.
  • Je beschikt over voldoende personeel om de zij-instromer in te werken. Door de combinatie van theorie en praktijk leert de zij-instromer het snelst.
  • Je bent gevestigd in de regio: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin

Direct naar

Adres

Strevon B.V.

Zonnebaan 33

3542 EB Utrecht

0302274200 

[email protected]