ZZP monteur gezocht?

ZZP uitzendbureau techniek gezocht? Laat ons je helpen jou met het vinden van een passende collega-monteur

Vind personeel 

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Zij-instromers werven en opleiden tot gecertificeerd monteur.

Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

50+ samenwerkingen met bedrijven

Zzp monteur gezocht voor jouw bedrijf

Ben jij een werkgever in de techniek?  Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om geschikte monteurs te vinden. Veel technische bedrijven komen monteurs te kort.  Is dit voor jou ook een uitdaging? En ben je op zoek naar een freelance monteurs of monteurs in vaste dienst? Laat ons je helpen met het vinden van een geschikte nieuwe collega! 


Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder ervaring in de techniek: zij-instromers. Wij leiden deze mensen op, zodat jouw nieuwe werknemer na anderhalf jaar een gecertificeerd monteur is. Dit doen wij voor de branches: installatietechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering.
50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Freelance monteur gezocht? Of toch liever loondienst monteurs?

Ben je als werkgever in de techniek op zoek naar een monteur voor jouw bedrijf? En twijfel je nog tussen een monteur in loondienst of een zzp monteur die komt van een zzp uitzendbureau techniek. Dat is niet gek! Veel bedrijven zitten met deze vraag.


Bij Strevon focussen we ons enkel op monteurs in loondienst. Het voordeel hiervan is dat de monteur alleen voor jou werkt en dus altijd direct inzetbaar is. Je betaalt de monteur van Strevon net als een freelance monteur per gewerkt uur. Maar bij Strevon is dit op basis van een all-in tarief. In dit tarief zit alles verwerkt: van de opleiding van de elektromonteur tot alle verlofdagen. Via Strevon vind je op korte termijn een nieuwe monteur en heb je geen zzp uitzendbureau techniek nodig. 

Na anderhalf jaar is namelijk jouw nieuwe leerling elektromonteur opgeleid tot gecertificeerd zelfstandig monteur en komt hij of zij in direct dienstverband.


Vind personeel 


In welke branche bieden wij monteurs aan?

Zonnepanelen  


Zonwering 


✔ Kies voor Strevon:  specialist in het werven,
detacheren en opleiden van personeel in de technische sector. 

Wat verdiend een zzp monteur?

Ben je op zoek naar technisch personeel voor jouw bedrijf? En twijfel je nog tussen een monteur in loondienst of een zzp monteur? Dan is het goed om te weten wat het verschil is salaris is. Een zzp elektromonteur in Nederland verdient gemiddeld € 2.800 bruto per maand.  Een elektromonteur in vaste dienst in Nederland verdient gemiddeld ook € 2.800 bruto per maand. Er zit dus niet veel onderscheidt in salaris. 

Wel zorgt een vast arbeidscontract voor zekerheid en vertrouwen in de werkrelatie voor zowel de werkgevers als de werknemer. Dit zorgt voor extra betrokkenheid. Een ander voordeel van een monteur is loondienst is dat de werknemer altijd inzetbaar is en alleen voor jou werkt. 

Vind personeel 

Technisch personeel gezocht? Laat ons je helpen

Neem contact op 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin