Ventilatie monteur worden? 

Laat je gratis omscholen met ons leer/werk traject

Direct een vaste baan,
bij een bedrijf dat bij jou past

Gratis opleiding ventilatie,
onder werktijd

Een carrièreswitch,
zonder financieel risico

✓ Direct een vaste baan, bij een bedrijf dat bij je past

✓ Gratis opleiding ventilatie, onder werktijd

✓ Een carrièreswitch, zonder financieel risico 

Ontwikkel jezelf tot ventilatie monteur. Met baangarantie.

✓ Een nieuwe uitdaging, in de techniek. Waar je vanaf dag 1 jezelf gaat specialiseren in het installeren, onderhouden en repareren van ventilatiesystemen, als ventilatiesystemen installateur.

Omscholen ventilatie techniek. Leer je alles over het vak en haal je de benodigde certificaten. Werken en leren tegelijk, waarbij opleidingsdagen onder werktijd vallen.

✓ Je ontvangt direct een goed salaris, wat met jou meegroeit. Groei je als monteur ventilatiesystemen snel, dan doet je salaris dat ook.

✓ Je hebt voldoende doorgroeimogelijkheden en kunt tot je pensioen bij deze werkgever (die wij voor jou vinden) blijven werken. Je blijft dus langer dan enkel je opleiding ventilatietechniek.

Iets voor jou? Klik hieronder om informatie te ontvangen over:

  • Informatie over het omscholingstraject en wat je gaat leren.
  • Het salaris, de werkplek en de arbeidsvoorwaarden.
  • Wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.

Strevon helpt jou aan een vaste baan in de techniek met vanaf dag 1 een goed salaris en een gratis opleiding ventilatie onder werktijd. Je volgt diverse cursussen, zodat je na 2500 werkuur (gelijk aan 1,5 jaar) gecertificeerd bent als monteur.

Opleiding ventilatiemonteur, werken binnen de techniek

Een nieuwe baan met gratis ventilatietechniek omscholing is een kans om in te stromen in de techniek, zonder dat je al de juiste diploma's en ervaring hebt. Dan is dit jouw kans om de wereld van de techniek te betreden! De ventilatietechniek opleiding biedt volop kansen en krijgt steeds meer aandacht door de groeiende focus op luchtkwaliteit en ventilatiesystemen in gebouwen.

Stel je voor: een baan waarin je de installatie van ventilatie apparatuur op je neemt, de luchtkwaliteit meet en verschillende systemen onderhoudt. Dit kan variëren van het reinigen en vervangen van filters tot het inspecteren van ventilatoren en het smeren van bewegende onderdelen. Maar dat is nog niet alles! Je zult ook bezig zijn met het oplossen van storingen, het schoonmaken van kanalen van stof, bacteriën of andere vervuiling en het meten van de luchtdruk in verschillende delen van een gebouw om ervoor te zorgen dat de lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Kortom, een baan vol variatie en uitdaging.

Klinkt dit als een takenpakket waar jij je in kunt vinden? Met ons ventilatiemonteur opleiding kun je in snel de benodigde vaardigheden opdoen en direct aan de slag gaan in de techniek.

Waarom kiezen voor Strevon?

Een nieuwe baan via Strevon betekent een nieuwe carrière én zekerheid

We gaan voor je op zoek naar een werkgever waar je voor de lange termijn kunt werken. Met als doel een vast contract. We selecteren de werkgever met zorg, want het bedrijf moet bij jou passen. Op alle vlakken. We kijken kritisch naar de bedrijven waar we mee werken, en zorgen ervoor dat jij echt op je plek zit. 

En dat is nog niet alles:

  • Je nieuwe werkgever zoeken we bij jou in de buurt, op maximaal 30 minuten rijden.

  • Door dit werk beteken je iets voor anderen en daar word jij blij van.

  • Na anderhalf jaar is het doel altijd een vast contract.

Naast ons gebruikelijke omscholing ventilatie is het tevens mogelijk om een BBL opleiding te volgen. Uiteraard in combinatie met alle voordelen.

Een baan, werkgever en gratis omscholingstraject die naadloos aansluiten op jou als persoon. Hoe klinkt dat?

Een werkplek en omscholing, dichtbij huis.

Op dit moment werkt Strevon samen met bedrijven uit de regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Rotterdam en Den Haag waar je een omscholingstraject kan volgen. We streven ernaar om een werkplek voor je te vinden binnen 30 minuten vanaf jouw huis.

Wanneer is de opleiding ventilatiemonteur van Strevon niet geschikt voor jou?

✗ Als je geen rijbewijs hebt.
✗ Wanneer je als ZZP'er wilt werken.
✗ Als je al veel ervaring hebt binnen de techniek.
✗ Wanneer je op zoek bent naar tijdelijk werk.

Een nieuwe baan via Strevon betekent een vaste baan, in fulltime dienstverband. Voor de lange termijn. Je rijbewijs heb je nodig om van A naar B te komen. Voldoe je aan deze eisen? Neem dan contact met ons op!

Zie jij jezelf wel werken in de ventilatietechniek?

Lees wat onze monteurs zeggen!

"Strevon kwam precies op het juiste moment op mijn pad, om deze overstap te maken!"

Sinds de start van het omscholingstraject is Claus erg gegroeid in de kennis van de installatietechniek. Dit ziet hij terug in de checklisten die hij nu zelfstandig kan invullen. In het begin was dit nog abracadabra. Imiddels vult hij deze automatisch in met de kennis die hij heeft opgedaan.

Claus - Leerling monteur via Strevon

“Ik vond het vroeger al leuk om mijn vader te helpen. Daardoor dacht ik direct aan een technische baan.”

Mandy werkt bij BLR-Bimon. Haar werkzaamheden bestaan uit de ventilatie, luchtbehandeling, cv’s onderhouden en vervangen. Haar werk is erg afwisselend en geen dag is hetzelfde. Laatst is ze zelfs blijven overnachten om meerdere klussen uit te voeren. Daar kwam ze andere gave klussen tegen, zoals grotere onderhoudswerkzaamheden.

Installatiemonteur bij BLR-Bimon via Strevon

Mandy - Leerling monteur via Strevon

Nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Job van Strevon. 

Ik help je graag verder. Als je op de knop hieronder klikt, dan stuur ik je meer informatie over het omscholingstraject tot ventilatiemonteur en plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in. Ook sta ik je graag te woord als je nog twijfelt. Spreken we elkaar snel?

Direct naar

Adres

Strevon B.V.

Eendrachtlaan 102

3526LB Utrecht