Betaald omscholen techniek? 

Leer/werktraject met een vaste baan en direct salaris

Omscholen met salaris richting de techniek

Omscholen naar de techniek? Dat kan met Strevon. Strevon heeft een gratis opleidingstraject ontwikkeld waarbij je direct in de praktijk aan de slag gaat en een kansrijk beroep leert terwijl je werkt. Je leert terwijl je werkt en krijgt vanaf dag 1 salaris. Voor het omscholingstraject is geen relevante werkervaring vereist.


Heb je affiniteit met techniek, maar voor een andere loopbaan gekozen? Ook dan kun je toch de switch maken naar een technisch beroep. De omscholing wordt betaald door je nieuwe werkgever, en jij krijgt vanaf dag één salaris! Ideaal voor volwassenen, die niet meer terug de schoolbanken in willen. 

Technische beroepen hebben de toekomst 

Technische beroepen hebben de toekomst en met een technische opleiding heb jij de banen voor het uitkiezen. De vraag naar technisch personeel is groot en er zijn voldoende vacatures in de techniek. Dit is hét moment om een betaalde opleiding techniek te volgen. 

De salarissen zijn goed en in de cao zijn diverse salarisverhogingen vastgelegd. Wanneer jij ervoor kiest om je te laten omscholen naar de techniek, krijg je meteen salaris. Dit startsalaris kan gedurende je technische loopbaan stevig toenemen. In de techniek kun je jezelf bijna blijven ontplooien en ontwikkelen. Inzet en werklust worden door bedrijven zeer gewaardeerd en dat zal je zeker gaan terugzien in je salaris.

glasvezel monteur van Strevon aan het werk

Betaald omscholen bij Strevon? Deze kwaliteiten zijn belangrijk

Eigenschappen die nuttig zijn in technische beroepen zijn bijvoorbeeld een goed analytisch vermogen. Jij wil precies weten hoe iets in elkaar zit en denk je bij problemen net een stapje verder, dan is werken in de techniek zeker iets voor jou. Ook moet je zelfstandig kunnen werken, bijvoorbeeld als je als monteur in je eentje een storingsdienst hebt. Jij hakt dan de knopen door en lost elk probleem op. 
In de techniek moet je ook klantgericht zijn. Er zijn namelijk veel banen waarbij je rechtstreeks met de eindklant te maken hebt. Goede communicatie is ook belangrijk: je moet een ‘technisch verhaal’ duidelijk kunnen uitleggen zodat de klant het ook begrijpt. Daarnaast moet je kunnen samenwerken met verschillende collega’s, dat kunnen steeds weer andere mensen zijn, dus je moet een goede teamplayer zijn!

Omscholen met salaris richting de techniek

Het unieke omscholingstraject van Strevon leidt je op tot technisch vakspecialist, terwijl je in dienst bent bij een bedrijf. Hier leer je het vak van je ervaren collega’s. Ook wanneer je geen vooropleiding of ervaring hebt, kun je direct aan de slag. Je krijgt salaris vanaf dag één en dat is dus de essentie van betaald omscholen. Leren en een salaris ontvangen. Strevon zorgt daarnaast voor de coaching en helpt je om doelen te stellen en deze te bereiken. Kijk voor meer informatie over onze opleidingen installatietechniek, of het omscholingstraject naar de elektrotechniek. 

Werken-in-de-techniek-zonder-ervaring

Stap-budget omscholen

Een omscholing betaald door de overheid, zoals het STAP budget is weer net iets anders als de kosteloze omscholing naar de techniek samen met Strevon.
De opleidingen die binnen de stap-subsidie vallen zijn veelal niet betaald, je studeert dan zonder dat je salaris ontvangt.


Laat je vandaag nog betaald omscholen naar techniek met één van de uitdagende opleidingen van Strevon!

Veelgestelde vragen:

Welke beroepen omscholen?
Laat je omscholen naar een technisch beroep, dan ben je verzekerd van mooie toekomst. Technische beroepen zijn hartstikke afwisselend en zitten vol met uitdagingen. Je werkt steeds met verschillende mensen en op verschillende plekken. Variatie genoeg, je werk wordt nooit saai!


Waarom omscholen naar techniek? 
Alle beroepen in de techniek zijn afwisselend en nooit saai. Er is veel afwisselend werk, en de branche is toekomstbestendig. Je kunt altijd een overstap maken naar een andere technische baan, er wordt altijd wel technisch personeel gevraagd. Het salaris is goed, en naarmate je meer kennis en werkervaring opdoet, groei je door in je salaris. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, dus je kunt je helemaal ontplooien in de techniek.