Omscholing techniek voor volwassenen?

Strevon heeft voor jou een volgende uitdaging! 

Werken-in-de-techniek

Omscholing volwassenen: De voordelen van omscholen met Strevon

Strevon biedt een gratis omscholingstraject naar de techniek voor volwassenen. Je hoeft niet meer de schoolbanken in en ook dikke schoolboeken zijn hier overbodig. Je leert het vak al doende, terwijl je een baan hebt bij een leuk bedrijf dat bij je past. Je krijgt een interesse functie binnen een technische bedrijf, waar je het vak van ervaren en enthousiaste collega’s leert. Gedurende je opleiding krijg je steeds meer zelfstandigheid en leer je alles wat je moet weten.

Je krijgt vanaf dag één salaris, dus je hebt geen gat in je inkomen wanneer je de overstap naar de techniek maakt. Dit salaris groeit mee met jouw kennis en hoe meer werkzaamheden je zelfstandig uit kunt voeren, hoe meer je gaat verdienen. Je gaat in dienst bij een technisch bedrijf en Strevon zorgt voor coaching en begeleiding, zodat je omscholing succesvol verloopt.

Alles over omscholen naar de techniek lees je hier!

Een omscholing techniek voor volwassenen is altijd nog mogelijk! Heb jij affiniteit met techniek, maar heb je ooit voor een andere carrière gekozen? Het is nog niet te laat! Strevon heeft speciaal voor omscholers een uniek opleidingstraject ontwikkeld waarmee je eenvoudig de overstap naar de techniek kan maken. Eris geen specifieke vooropleiding vereist en ervaring is ook niet nodig. We zullen je ook meteen geruststellen: je hoeft niet meer terug de schoolbanken in. Je leert het vak in de praktijk en krijgt meteen salaris.

Op deze pagina lees je hoe eenvoudig en soepel de overstap naar de techniek kan zijn. Maak vandaag nog je dromen waar en kies voor een opleiding techniek voor volwassenen! 

Omscholing voor volwassenen en het uwv 

Ook kun je een omscholing volwassenen voor het uwv volgen. Wanneer je op dit moment werkloos bent, kun je met het uwv overleggen of een omscholing tot jouw mogelijkheden behoort .Als je klaar bent met je opleiding, kan het zomaar zijn dat je een vast contract krijgt bij het bedrijf waar je je opleiding gevolgd hebt. Je leert een kansrijk beroep met veel mogelijkheden en voldoende werkgelegenheid.

Werken-in-de-techniek

Wat kost omscholing

Omscholen naar de techniek van Strevon is helemaal gratis! De volledige opleiding wordt vergoed en alle opleidingsdagen worden doorbetaald. Het enige dat het jou kost is je tijd en inzet. Je krijgt netjes salaris voor je werkzaamheden, dus het is de investering van je tijd en moeite zeker waard!

De werkgelegenheid in de techniek is groot, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat je na je opleiding geen werk kunt vinden. Je leert een kansrijk beroep waar de vacatures voor het oprapen liggen. 

Ontdek hier bijvoorbeeld de actuele vacatures elektrotechniek, de vacatures in de zonnepanelen branche, vacatures voor zonwering of verschillende vacatures in de installatietechniek.
Zij instromer-aan-het-werk

Omscholing techniek voor volwassenen

Strevon biedt verschillende omscholingen naar de techniek. Tijdens een elektrotechniek omscholing voor volwassenen leer jij hoe je de elektra in een woning of bedrijfspand aanlegt. Je bouwt een meterkast op, of past deze aan bij een verbouwing. Je leert veilig werken, en draait je hand niet om voor een gedateerd pand vol oude bekabeling. Elke uitdaging geeft je nieuwe energie!

Ook een zonnepanelen installateur omscholing zorgt dat je altijd werk hebt. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en de vraag naar vakbekwaam personeel is enorm. Een installatietechniek opleiding volwassenen kun je ook alle kanten op. Word bijvoorbeeld loodgieter of sanitair monteur. Of ga voor een loopbaan als cv monteur of gasinstallateur. Ook in de installatietechniek is veel vraag naar enthousiaste en leergierige mensen! Een zonwering opleiding van Strevon biedt ook een leuke uitdagende baan vol afwisseling. Zelfs zonder diploma kan je aan de slag bij Strevon.


Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Strevon en start jouw carrière in de techniek! Wij zitten klaar om jouw sollicitatie in behandeling te nemen.