Omscholingstrajecten in Techniek - Strevon

Vacatures in de techniek:

Een nieuwe uitdaging en jezelf ontwikkelen?

Onze openstaande vacatures:

Installateur duurzaamheid | Utrecht

Interesse voor techniek en duurzaamheid? Start als installateur duurzaamheid bij Groenpand en leer zonnepanelen en laadpalen te installeren. Via Strevon volg je de opleiding om erkend installateur te worden. 

Monteur duurzaamheid | Giessenburg

Werken in een groeiend en innoverende technisch bedrijf? Dan zit je bij EHBI in Giessenburg goed! Via Strevon volg je de opleiding om erkend monteur duurzaamheid te worden. Je start in de zonnepanelen en groeit door naar elektrotechniek.

Zonnepanelen monteur | Giessenburg

Een uitdagende baan in de zonnepanelen techniek? Ga aan de slag als startend monteur bij Debion Energie. Doorgroeimogelijkheden richting service. Via Strevon volg je de opleiding om erkend installateur te worden. 

Installatie monteur | Den Bosch

Werken bij een echt familiebedrijf? Ga aan de slag als leerling installatiemonteur bij Lommers in Den Bosch. Een bedrijf met meer dan 90 jaar aan technische ervaring. Via Strevon volg je een traject tot installatiemonteur.

Zonnepanelen monteur | IJsselstein

Zonnepanelen monteren en installeren bij particulieren in omgeving IJsselstein? Je gaat aan de slag bij Welektro en werkt in een gezellig team. Via Strevon volg je de opleiding om erkend monteur te worden.

Zonwering monteur | Oosterhout

Van geen ervaring naar ervaren monteur in Zonweringen. Je gaat de slag bij een echt ''Brabants'' bedrijf genaamd Peeters Zonwering. Via Strevon volg je de opleiding voor alle kennis & kunde in het vak. 

Zonwering monteur | Waddinxveen

Van geen ervaring naar medior monteur in het monteren van zonweringen, screens, rolluiken, rolgordijnen en schermen? Volg de opleiding junior monteur zonwering en ga aan de slag bij Zon & Scherm in Waddinxveen.

Monteur duurzaamheid | Rhenen 

Particulieren blij maken met nieuwe zonnepanelen installaties? Ga aan de slag bij Goforsunpower in Rhenen als monteur duurzaamheid. Je start in de zonnepanelen en groeit door naar elektrotechniek.

Uitgelichte vacature:

Nog geen opleiding maar wel ambitie om in de techniek te werken? Wellicht is het traject monteur duurzaamheid via Strevon wat voor jou!

Waarom werken bij Strevon?

 Meer persoonlijke ontwikkeling

  • Coaching & begeleiding
  • Trainingen & cursussen
  • Groeien in zelfstandigheid & vaardigheden
  • Nieuw vak of technieken leren

Meer werkplezier

  • Uitzicht op onbepaalde tijd 
  • Geen studiekosten, direct salaris
  • Concrete doorgroei mogelijkheden
  • Gemotiveerde collega's

Wat kan je verwachten bij een sollicitatie?

1. Solliciteren

Een sollicitatie is altijd vrijblijvend bij Strevon. Voel je daarom nergens toe verplicht na het solliciteren op een vacature. Na een sollicitatie krijg je via Whatsapp meer informatie toegestuurd. Vervolgens nemen we contact op met je.

2. Intakegesprek

Onder het genot van een goede bak koffie maken we graag kennis met je. We zijn benieuwd wie jij bent en wat jou drijft. We vertellen je graag meer over werken & ontwikkelen via Strevon. Enthousiast? Dan plannen we graag een vervolg gesprek in. 

3. Meelopen & kennismaken 

Het vervolg gesprek vindt plaats bij een bedrijf dat samenwerkt met Strevon. Je maakt kennis met dit bedrijf, toekomstige collega's en je krijgt een rondleiding. Het is belangrijk dat je een goed gevoel overhoudt aan dit gesprek. Vervolgens loop je een dag proef.

4. Voorwaarden

Je bent steeds enthousiaster geworden over je nieuwe werkplek en het opleidingstraject. Nu is het tijd om alle primaire & secundaire voorwaarden te bespreken. Vervolgens plannen we samen een startdatum. Alles duidelijk? Dan tekenen we samen een contract en is je nieuwe baan een feit!
Welkom bij Dutch Electrix!
Welkom bij Dutch Electrix!
Werken als leerling monteur bij Lommers!
Werken als leerling monteur bij Lommers!
Zo ziet jouw dag eruit als monteur duurzaamheid!
Zo ziet jouw dag eruit als monteur duurzaamheid!
Werken als startende elektromonteur bij Schalkwijk!
Werken als startende elektromonteur bij Schalkwijk!
Werken als startende zonwering monteur bij Zon en Scherm!
Werken als startende zonwering monteur bij Zon en Scherm!
Start als leerling monteur bij Debion Energie!
Start als leerling monteur bij Debion Energie!