technisch personeel werven met een detacheringsbureau

Technische vacatures

Start een nieuwe uitdaging als technici en ontwikkel jezelf!

Vraag direct meer informatie aan 


Werken in de techniek met onze technische vacatures

Lijkt het jou leuk om te gaan werken in de techniek? De leukste techniek vacatures vind je bij Strevon. We bieden verschillende technische banen in de vorm van een leer/werk traject. Je kan als technici werken bij een bedrijf dat met zorg voor jou geselecteerd is. Dat perfect bij jou past. Waar je alles gaat leren om uit te kunnen blinken in de technische sector. Vanaf de 1e dag ga je fulltime aan de slag en krijg je een goed salaris. Je werkt in vaste dienst en niet als zzp'er. Met als doel: na anderhalf jaar een vast contract. Dan kun je geheel zelfstandig aan de slag als gecertificeerd technici.   • Samen bekijken we of werken in de techniek iets voor jou is, en welke technische sector bij je past.
  • Wij gaan op zoek naar passende techniek vacature bij een werkgever waar jij op je plek zal zitten.
  •  Je maakt kennis met dit bedrijf en wanneer het matcht, wordt dit je nieuwe techniek baan.
  • Vanaf dag 1 van jouw contract ga je fulltime aan de slag als technici, en wordt je onder werktijd gratis omgeschoold.
  • Je merkt dat je steeds beter wordt in het werk en door de omscholing leer je alles wat je moet weten als technici. Na de eerste maanden heb je een aantal papieren al binnen en kun je zelfstandig werken in de techniek.
  • Na anderhalf jaar is het doel een vast contract. Wil je tot je pensioen bij deze werkgever blijven werken? Dan kan dat!


Reageer dus snel op onze techniek vacatures! Ben je woonachtig in Rotterdam? Bekijk dan ons specifieke aanbod vacatures in Rotterdam.

Meer informatie aanvragen 


Welke branche past bij jou?

technische vacatures elektrotechniek

Technische vacatures: elektrotechniek

Met de elektrotechniek vacatures van Strevon kun je diverse kanten op in de elektrotechniek. Je installeert, onderhoudt en controleert verschillende elektrische installaties. Die kunnen zich in woningen bevinden, maar ook in de utiliteitsbouw is er veel werkgelegenheid. Als elektrotechnici hou je je dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden. De ene keer werk je samen met collega’s aan een groot nieuwbouwproject, een andere keer voer je een keuring uit aan de elektrische installaties in een kantoorpand. Werken in de elektrotechnische sector is heel divers!

Zonnepanelenmonteurs Strevon Dak Duurzaam

Techniek vacature zonnepanelen monteur

Door de energietransitie is er een sterke vraag naar zonnepanelen technici. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van duurzame oplossingen. Het installeren van zonnepanelen is daarbij vaak de eerste stap. De vraag naar zonnepanelen monteurs blijft groeien.  Heb jij passie voor techniek, lijkt het jou leuk om te werken in de techniek, maar heb je niet de juiste papieren? Bij Strevon hebben we verschillende zonnepanelen techniek vacatures voor jou, zodat je straks met plezier naar je nieuwe technische baan gaat!

Vacature techniek: installatietechniek

De installatietechniek is een breed vakgebied. Samengevat als het samenstellen van verschillende componenten tot een installatie. Installatietechniek draait echter niet alleen maar om het installeren, maar ook om het bedenken/ontwerpen en onderhoud van deze installaties. Als technici hou je je dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden. Bij Strevon hebben we verschillende technische vacatures in de installatietechniek, waar jij als allrounder aan de slag kan gaan. Een technische functie waarbij je jezelf ontwikkelt en je specialisme binnen het vak ontdekt! 

Vacature techniek: zonwering technici

Als zonweringsmonteur monteer je iedere dag verschillende soorten zonweringen. Daarnaast hou jij je bezig met onderhouden en repareren. Van rolluiken tot een groot zonnescherm of shutters: je ziet het allemaal voorbij komen bij de zonwering techniek. Met de technische vacatures zonwering leer je alle kneepjes van het zonwering vak. Bij Strevon hebben we verschillende techniek vacatures voor de zonwering, waarbij jij dagelijks divers werk uitvoert en aan het einde van je dag, een tevreden klant hebt bij vertrek. Een technische functie waar jij je ontwikkelt tot een zelfstandig technici

Werken in de techniek? Solliciteer hier! 

Het omscholen naar een nieuwe baan is een grote stap. Ben je nou enthousiast geworden over de techniek vacatures van Strevon? Dan kun je geheel vrijblijvend informatie bij ons aanvragen. Heb jij nog vragen over het omscholingstraject of de techniek vacatures? Dan kun je ons altijd contact opnemen om al jou vragen te stellen.

50%
Ontvang meer informatie over Strevon en de omscholing!
De omscholing is geschikt als je een baan zoekt in loondienst 👷, woonachtig bent in de randstad 🏠 en in bezit bent van rijbewijs-B. 🚗
Ja, ik wil meer informatie