Heikoop Installatiebedrijf monteur - Strevon

Airco monteur worden: Dat doe je met Strevon !

Aan de slag als airco monteur!

Airco monteur worden? Dat is een goed idee om verschillende redenen, en ook nog eens heel eenvoudig met de omscholingstrajecten van Strevon. In de installatietechniek wordt altijd gezocht naar personeel, en zeker ook naar vakbekwame enthousiaste airco monteurs. Ook zonder ervaring kun je met de omscholingstrajecten van Strevon direct aan de slag in de praktijk, en je krijgt vanaf dag één salaris!

Airco monteur met baangarantie

Airco monteur worden betekent dat je niet om werk verlegen zult zitten en Strevon geeft je daarnaast baangarantie. Bedrijven zitten te springen om vakmensen zoals een airco monteur. De Nederlandse zomers worden geleidelijk aan warmer en steeds meer mensen hebben een airconditioning in huis. De airco wordt niet alleen ingezet voor koelte soms is het ook mogelijk om je huis te verwarmen via de airco. Niet alleen bedrijven, maar ook veel particulieren hebben daarom een airco. Deze airconditioning moet vakkundig geïnstalleerd, onderhouden, en soms ook gerepareerd worden. Aan werk is daarom nooit een gebrek!

Afwisselend werk met leuke collega’s

Wil je airco monteur worden? Dan zal je ontdekken dat je werkdag nooit hetzelfde is. Voor eentonigheid hoef je daarom absoluut niet bang te zijn. Airconditionings zijn er in vele vormen en maten. Van een kleine airco in een woonhuis tot een complexe installatie in een groot kantoorgebouw: het komt allemaal bij de airco monteur terecht. Je leert de werktekeningen van deze installaties lezen en begrijpen, zodat je samen met je collega’s een installatie kunt monteren. Je collega’s zijn hands-on, harde werkers met veel ervaring die graag hun kennis met je delen en altijd de klant voorop hebben staan. Ook de luchtbehandeling zit vaak in dezelfde installatie als de koeling. Dit maakt de installaties complex, maar het vak juist weer uitdagend! Klinkt dat als iets dat perfect bij jou past?

Airco monteur opleiding

Een airco monteur opleiding is er op verschillende niveaus. Als startende monteur kun je als basis monteur aan de slag. Je leert de basistechnieken van een airco begrijpen, en kunt daarna de kleine storingen en reparaties oplossen. Het middel dat zorgt voor de koeling in een airco, zijn de speciale f-gassen. Om hiermee te kunnen en mogen werken heb je een speciaal certificaat nodig. Wanneer je dit certificaat hebt, kun je meer specialistisch werk uitvoeren. In de airco techniek zijn dus verschillende doorgroeimogelijkheden. Zo kun je er steeds voor kiezen om net wat meer uitdaging op te zoeken en houd je jouw baan interessant. 

Omscholingstrajecten in de installatietechniek

De omscholingstrajecten van Strevon bieden de mogelijkheid je te laten omscholen tot airco monteur inclusief f-gassen certificaat. Je krijgt een omscholing in de installatietechniek en kan vanuit daar door groeien naar airco monteur. Ook zonder ervaring mag je direct in de praktijk aan de slag. Je krijgt meteen een vast contract bij Strevon. Daarna start je jouw carrière in de installatietechniek bij een bedrijf in jouw regio met een werkcultuur die bij jou past. Voorkennis is niet vereist. Het enige dat je nodig hebt, is enthousiasme en een portie doorzettingsvermogen! Welk vak je nu ook uitoefent: je kunt eenvoudig de installatietechniek in! Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Kijk dan hier voor meer informatie over de omscholingstrajecten in de installatietechniek en wordt ook airco monteur!

50%
Ontvang meer informatie over Strevon en de omscholing in de installatietechniek!
De omscholing is geschikt als je een baan zoekt in loondienst 👷, woonachtig bent in de randstad 🏠 en in bezit bent van rijbewijs-B. 🚗
Ja, ik wil meer informatie!
Omscholingstraject installatietechniek - Strevon

Vragen over het werk van een Airco monteur

Welke opleidingen zijn er in de installatietechniek?
In de installatietechniek zijn bijzonder veel gratis omscholingen met baangarantie beschikbaar. Van zonnepanelen monteur, tot badkamer installateur. Strevon heeft alle opleidingen voor je klaarstaan! Kijk hier voor alle omscholingstrajecten naar de installatietechniek van Strevon. 


Waar vind ik airco monteur vacatures?
De leukste airco monteur vacatures vind je op deze pagina. Wij maken selecties op beroep maar ook op plaats! Zo vind je jouw airco monteur vacature in jouw regio. Ook veel voorkomend zijn combinatie vacatures. Ontdek hier de leukste installatiemonteur vacatures.


Welke installatietechniek vacatures zijn er beschikbaar?
Wanneer je het niet specifiek in de airco techniek zoekt, maar breder in de installatietechniek vacatures zoekt, kun je nog alles kanten op. Hier ontdek je bijvoorbeeld de leukste installatiemonteur vacatures. Zoek je het nog breder? Kijk dan hier voor al onze technische vacatures.