Airco monteur opleiding
Laat je gratis omscholen

Opleiding airco installateur via Strevon

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als airco monteur maar heb je niet de juiste technische vooropleiding? Dat maakt niet uit! De omscholingstrajecten van Strevon bieden de mogelijkheid je te laten omscholen tot airco monteur inclusief f-gassen certificaat. En het mooiste is dat je naast je airco monteur opleiding volledig vergoed wordt.

Tijdens de omscholing ga je vanaf dag 1 aan de slag bij een technisch bedrijf bij jou in de regio. Daarnaast volg je enkele dagen cursussen bij erkende technische scholen om alle kneepjes van het vak te leren. Goed om te weten. Tijdens de omscholing ontvang je direct salaris.


Nieuwsgierig geworden? Vraag via onderstaande knop meer informatie aanen kom meer te weten over de airco monteur opleiding.

Airco monteur worden? Start vandaag!

Airco monteur worden? Dat is een goed idee om verschillende redenen, en ook nog eens heel eenvoudig met de omscholingstrajecten van Strevon. In de installatietechniek wordt altijd gezocht naar personeel, en zeker ook naar vakbekwame enthousiaste airco monteurs. Ook zonder ervaring kun je met de omscholingstrajecten van Strevon direct aan de slag in de praktijk, en je krijgt vanaf dag één salaris! Benieuwd naar wat je allemaal leert bij de opleiding airco installateur? Klik dan op de onderstaande button.

Cursus airco monteur met baangarantie

Airco monteur worden betekent dat je niet om werk verlegen zult zitten en Strevon geeft je daarnaast baangarantie. Bedrijven zitten te springen om vakmensen zoals een airco monteur. De Nederlandse zomers worden geleidelijk aan warmer en steeds meer mensen hebben een airconditioning in huis. De airco wordt niet alleen ingezet voor koelte soms is het ook mogelijk om je huis te verwarmen via de airco. Niet alleen bedrijven, maar ook veel particulieren hebben daarom een airco. Via Strevon kun je verschillende airco monteur cursussen volgen. Zodat je als zelfstandig monteur aan de slag kan in deze booming branche. Start nu met jou airco monteur cursus en behaal alle benodigde certificaten om zelfstandig aan de slag te gaan.

Zie jij jezelf wel werken als installatiemonteur?

Lees wat onze monteurs zeggen!

"Strevon kwam precies op het juiste moment op mijn pad, om deze overstap te maken!"

"Sinds de start van het omscholingstraject ben ik erg gegroeid in de kennis van de installatietechniek, dit zie ik terug in de checklisten die ik nu zelf kan invullen.In het begin was dit echt abracadabra.Nu vul ik deze automatisch in met de kennis die ik heb opgedaan", vertelt Claus trots.

Claus- Leerling monteur via Strevon

“Ik vond het vroeger al leuk om mijn vader te helpen. Daardoor dacht ik direct aan een technische baan.”

Nu werkt Mandy bij BLR-Bimon. Haar werkzaamheden bestaan uit de ventilatie, luchtbehandeling, cv’s onderhouden en vervangen. Het werk is erg afwisselend: “Geen dag is hetzelfde. Laatst ben ik zelfs blijven overnachten om meerdere klussen uit te voeren. Dan kom je andere klussen tegen, zoals grotere onderhoudswerkzaamheden.”

Installatiemonteur bij BLR-Bimon via Strevon

Mandy- Leerling monteur via Strevon

Airco monteur opleiding

Een airco monteur opleiding is er op verschillende niveaus. Als startende monteur kun je als basis monteur aan de slag. Je leert de basistechnieken van een airco begrijpen, en kunt daarna de kleine storingen en reparaties oplossen. Het middel dat zorgt voor de koeling in een airco, zijn de speciale f-gassen. Om hiermee te kunnen en mogen werken heb je een speciaal certificaat nodig. Wanneer je dit certificaat hebt, kun je meer specialistisch werk uitvoeren. In de airco techniek zijn dus verschillende doorgroeimogelijkheden. Zo kun je er steeds voor kiezen om net wat meer uitdaging op te zoeken en houd je jouw baan interessant. Volg via Strevon een airco monteur opleiding en behaal alle benodigde certificaten om zelfstandig aan de slag te gaan.

Airco monteur worden? Dit zijn de veelgestelde vragen

Welke opleidingen zijn er in de installatietechniek?
In de installatietechniek zijn bijzonder veel gratis omscholingen met baangarantie beschikbaar. Van zonnepanelen monteur, tot badkamer installateur. Strevon heeft alle opleidingen voor je klaarstaan! Kijk hier voor alle omscholingstrajecten naar de installatietechniek van Strevon. 


Waar vind ik airco monteur vacatures?
De leukste airco monteur vacatures vind je op deze pagina. Wij maken selecties op beroep maar ook op plaats! Zo vind je jouw airco monteur vacature in jouw regio. Ook veel voorkomend zijn combinatie vacatures. Ontdek hier de leukste installatiemonteur vacatures.


Welke installatietechniek vacatures zijn er beschikbaar?
Wanneer je het niet specifiek in de airco techniek zoekt, maar breder in de installatietechniek vacatures zoekt, kun je nog alle kanten op. Hier ontdek je bijvoorbeeld de leukste installatiemonteur vacatures. Zoek je het nog breder? Kijk dan hier voor al onze technische vacatures.