Omscholing Elektrotechniek Strevon ROVC

Installatietechniek opleidingen

Alle installatietechniek opleidingen volg je met baangarantie bij Strevon!

Installatietechniek omscholingstrajecten

Voor alle installatietechniek opleidingen kun je bij Strevon terecht. Of je nou koelmonteur of sanitair monteur wil worden: elke richting binnen de installatietechniek kun je op met het omscholingstraject van Strevon. Een vooropleiding of werkervaring is niet vereist. De omscholing naar de techniek kun je doen met een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen. 


Een installatietechniek opleiding in Rotterdam kun je bijvoorbeeld op deze manier invullen. Ga aan de slag bij een van de bedrijven in de stad of in de buurt, en laat je al werkend omscholen.

Je leest op deze pagina alles over de diverse mogelijkheden binnen de installatietechniek, en wat het omscholingstraject precies inhoudt.

Het omscholingstraject in de installatietechniek van Strevon: wat houdt het in?

Het omscholingstraject in de installatietechniek is ideaal wanneer je niet meer de studiebanken in wil. Ook als je geen ervaring in de installatietechniek hebt, kun je je laten omscholen. Je krijgt vanaf dag 1 salaris dus hoeft geen lange studieperiode te overbruggen.

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over vacatures.
Ja, ik wil meer informatie!
2 Zonnepanelen Monteurs Strevon Groenpand Monteurs

De omscholing in de praktijk

In deze techniek omscholing ga je aan de slag bij een van de bij Strevon aangesloten bedrijven. Daarnaast coacht Strevon je. Zo haal je het beste uit je opleiding en sta je er niet alleen voor.


Je gaat direct aan de slag en stelt samen met Strevon steeds doelen om jezelf te ontwikkelen. Je salaris groeit bij het behalen van bepaalde doelen dus aanpakken en doorgaan loont. Je gaat steeds zelfstandiger werken tot je volledig zelfstandig aan de slag kan in de installatietechniek. 


Een installatietechniek cursus is er in vele vormen. Je kan je natuurlijk specialiseren in één van de werkgebieden binnen de installatietechniek.

Installatietechniek vacatures

Binnen de installatietechniek is altijd wel een geschikte vacature te vinden die bij jou past. Er zijn veel werkgebieden, en ook daarbinnen zijn er verschillende mogelijkheden. 

Bekijk hier meer informatie en de leukste vacatures voor de verschillende omscholingen:

De verschillende branches binnen de installatietechniek

De onderliggende specialismen hebben veel raakvlakken. Vaak heb je ook kennis van andere vakgebieden, en werk je samen met collega’s om hetzelfde doel te bereiken. Bij alle beroepen moet je zelfstandig kunnen werken en goed sociaal onderlegd zijn. Jij moet altijd de juiste oplossing voor de klant kunnen bedenken en goed met de klant communiceren. 

Soms ben je alleen op pad, soms werk je samen met collega’s. 

Bij een storing moet je de installatie goed kunnen begrijpen en het probleem verhelpen

Je werkdag is daarom nooit hetzelfde en altijd afwisselend. Vooraf is moeilijk te voorspellen hoe de dag verloopt, ook daar moet je goed tegen kunnen.

Opleidingstraject Elektrotechniek Omscholing Strevon

Omscholingstrajecten in de installatietechniek door het hele land

Strevon biedt omscholingstrajecten in de installatietechniek door het hele land aan. Daarnaast krijg je direct een contract bij Strevon en je gaat aan de slag bij een bedrijf dat aansluit bij de omscholing die je gaat volgen. 


Je werkt in je eigen regio met de leukste collega’s en een bedrijfscultuur die bij je past. Uiteraard is de onderneming bereid om jou op te leiden en samen met Strevon te zorgen dat jij alles kan leren. Ontdek direct de mogelijkheden rondom jouw woonplaats en vind de opleiding en de vacature die bij jou past!


Het omscholingstraject is voor iedereen die de installatietechniek in wil. Of je op dit moment nou schoonheidsspecialiste, kok of salesmanager bent is niet van belang. Met doorzettingsvermogen, wilskracht en enthousiasme kun jij aan de slag en maak je de overstap naar de installatietechniek. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me laten omscholen?

Strevon biedt een omscholingstraject in de installatietechniek, waarna je diverse kanten op kunt. Word loodgieter, badkamermonteur of cv-monteur zonder lange lesdagen of dikke boeken. Leren in de praktijk is leuk en je ontwikkelt je sneller! 


Welke opleiding voor installatietechniek?

Wanneer je in de installatietechniek aan de slag wil, zijn er diverse opleidingen. Met het omscholingstraject van Strevon ga je direct aan de slag in de praktijk. Zonder dikke boeken of lange lesdagen: je gaat in dienst bij een bedrijf aangesloten bij Strevon. Lees er hier alles over!


Hoe een carriereswitch maken?

Ook zonder vooropleiding of ervaring in de installatietechniek kun je met de omscholing van Strevon direct aan de slag. Meteen in de praktijk aan het werk, en leer het vak terwijl je het uitoefent. Vanaf dag 1 krijg je salaris, dus je kunt direct overstappen vanuit je huidige baan, wat die ook is.