Installatietechniek opleidingen

Alle installatietechniek opleidingen volg je met baangarantie bij Strevon!

Vraag meer informatie aan 

Installatietechniek omscholingstrajecten

Voor alle installatietechniek opleidingen kun je bij Strevon terecht. Of je nou koelmonteur of sanitair monteur wil worden: elke richting binnen de installatietechniek kun je op met het omscholingstraject van Strevon. Een vooropleiding of werkervaring is niet vereist. De omscholing naar de techniek kun je doen met een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen. 

Binnen het omscholingstraject van Strevon ga je fulltime aan de slag bij een bedrijf in de technische sector en volg je daarnaast onder werktijd een opleiding. Bij ons omscholingstraject krijg je vanaf dag 1 een goed salaris

Wil je meer informatie over het omscholingstraject van Strevon? Druk dan op de onderstaande button.

50%
Ontvang meer informatie over Strevon en de omscholing in de installatietechniek!
De omscholing is geschikt als je een baan zoekt in loondienst 👨‍🔧 én in bezit bent van rijbewijs B. 🚗
Ja, ik wil meer informatie!

Opleiding installatietechniek

Voor alle installatietechniek opleidingen kun je bij Strevon terecht. Of je nou koelmonteur of sanitair monteur wil worden: elke richting binnen de installatietechniek kun je op met het omscholingstraject van Strevon. Een installatietechniek opleiding in Rotterdam kun je bijvoorbeeld op deze manier invullen. Ga aan de slag bij een van de bedrijven in de stad of in de buurt, en laat je al werkend omscholen.

Word installatiemonteur 

De omscholing in de praktijk

In deze techniek omscholing ga je aan de slag bij een van de bij Strevon aangesloten bedrijven. Daarnaast coacht Strevon je. Zo haal je het beste uit je opleiding en sta je er niet alleen voor. Het opleidingstraject van Strevon is vergelijkbaar met een bbl opleiding

Je gaat direct aan de slag en ontvangt een goed salaris, dat groeit door het opdoen van werkervaring. Je gaat steeds zelfstandiger werken tot je volledig aan de slag kan als gecertificeerd monteur in de installatietechniek. 

Meer informatie over de omscholing 

Installatietechniek vacatures

Binnen de installatietechniek is altijd wel een geschikte vacature te vinden die bij jou past. Er zijn veel werkgebieden en ook daarbinnen zijn er verschillende mogelijkheden. 

Bekijk hier de leukste vacatures voor de verschillende omscholingen:

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

De verschillende branches binnen de installatietechniek

De onderliggende specialismen hebben veel raakvlakken. Vaak heb je ook kennis van andere vakgebieden, en werk je samen met collega’s om hetzelfde doel te bereiken. Bij alle beroepen moet je zelfstandig kunnen werken en goed sociaal onderlegd zijn. Jij moet altijd de juiste oplossing voor de klant kunnen bedenken en goed met de klant communiceren. 

Soms ben je alleen op pad, soms werk je samen met collega’s. Bij een storing moet je de installatie goed kunnen begrijpen om een probleem te verhelpen. Je werkdag is daarom nooit hetzelfde en altijd afwisselend. Vooraf is moeilijk te voorspellen hoe de dag verloopt, ook daar moet je goed tegen kunnen.

Opleidingstraject Elektrotechniek Omscholing Strevon

Omscholingstrajecten in de installatietechniek door het hele land

Strevon biedt omscholingstrajecten in de installatietechniek door het hele land aan. Daarnaast krijg je direct een contract bij Strevon en ga je aan de slag bij een erkend leerbedrijf dat aansluit bij de omscholing die je gaat volgen. 

Je werkt in je eigen regio met de leukste collega’s en een bedrijfscultuur die bij je past. Uiteraard is de onderneming bereid om jou op te leiden en samen met Strevon te zorgen dat jij alles kan leren. Ontdek direct de mogelijkheden rondom jouw woonplaats en vind de opleiding en de vacature die bij jou past!

Het omscholingstraject is voor iedereen die de installatietechniek in wil. Of je op dit moment nou in de logistiek werkt, kok bent of als automonteur werkzaam bent, met doorzettingsvermogen, wilskracht en enthousiasme kun jij aan de slag en maak je de overstap naar de installatietechniek. 

Meer informatie 

Vragen over het installatietechniek beroep

Hoe kan ik me laten omscholen?

Strevon biedt een omscholingstraject in de installatietechniek, waarna je diverse kanten op kunt. Word loodgieter, badkamermonteur of cv-monteur zonder lange lesdagen of dikke boeken. Leren in de praktijk is leuk en je ontwikkelt je sneller!  Daarnaast kun je een MBO of HBO opleiding in de richting van installatietechniek volgen. 


Welke opleiding voor installatietechniek?

Wanneer je in de installatietechniek aan de slag wil, zijn er diverse opleidingen en installatietechniek cursussen. Wil je een korte cursus installatietechniek of een bbl-opleiding starten? Het kan allemaal. Voor iedereen die graag een carrièreswitch maakt naar de techniek biedt Strevon een omscholingstraject, waardoor je direct kunt starten in de praktijk en een goed salaris ontvangt. Zonder dikke boeken of lange lesdagen: je gaat in dienst bij een bedrijf dat is aangesloten bij Strevon en dat bij jou past.


Hoe een carrièreswitch maken?

Ook zonder vooropleiding of ervaring in de installatietechniek kun je met de omscholing van Strevon direct aan de slag. Meteen in de praktijk aan het werk, en leer het vak terwijl je het uitoefent. Vanaf dag 1 krijg je salaris, dus je kunt direct overstappen vanuit je huidige baan, vanuit ieder vakgebied.