Omscholing Elektrotechniek Strevon ROVC

BBL opleiding installatiemonteur

Een uitdagende vacature in de installatietechniek vind je hier!

Alles over dé installatietechniek opleiding BBL ontdek je hier!

De installatietechniek opleiding bbl waarbij je meteen in de praktijk aan de slag gaat: dat is wat Strevon voor je klaar heeft staan. Een bbl opleiding is een beroepsbegeleidende leerweg: een opleiding die zich grotendeels in de praktijk afspeelt. Met de omscholingstrajecten van Strevon naar de installatietechniek leer je het vak volledig in de praktijk, en krijg je daarvoor ook goed betaald. Dit valt ook onder de noemer bbl opleiding, en we leggen je hier uit waarom dit de ideale opleiding is! Direct starten met jouw installatietechniek opleiding bbl? Neem dan vandaag nog contact op met Strevon of reageer op van van onze vacatures! Al deze vacatures zijn inclusief installatietechniek bbl opleiding dus ook zonder kennis of ervaring ben je welkom om te solliciteren.

Installatiemonteur bij Strevon

BBL installatietechniek vacatures 

BBL  installatietechniek vacatures zijn vacatures waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. Je leert het vak terwijl je het doet. Het bedrijf waar jij solliciteert zorgt voor een fijne werkplek en wij van Strevon zorgen voor de coaching en begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en je ontwikkelt tot een vaardig installatiemonteur! Je krijgt salaris vanaf dag één en zult steeds meer zelfstandige werkzaamheden uitvoeren. Naast de installatietechniek biedt Strevon ook bbl opleidingen elektrotechniek. Lees ook meer over MBO installatietechniek & HBO installatietechniek

De voordelen van een installatietechniek BBL opleiding

Een bbl opleiding in de installatietechniek heeft een aantal voordelen die we graag voor je op een rij zetten: 

  • leren en werken, zonder schoolbanken 

  • direct ervaring opdoen in het werkveld 

  • je werkgever vergoed veelal jouw opleiding 

  • een goed salaris 

  • meer kans op een vaste baan

Installatietechniek BBL is leren en werken!

Installatietechniek bbl is perfect wanneer je niet gemaakt bent om dagenlang in de schoolbanken door te brengen. Jij wil leren maar ook gelijk doen en het liefst ook direct resultaat zien van jouw werk. Dan kan als installatietechnicus. Ook wanneer je werkzaam bent in een andere branche en je wil laten omscholen is het traject wat Strevon ontwikkeld heeft interessant. Je krijgt namelijk direct een salaris en kunt snel doorgroeien naar een uitdagende functie. Met de opleidingstrajecten van Strevon leer je het vak volledig in de praktijk en krijg je dus salaris voor de werkzaamheden die je uitvoert. Daarnaast zorgt Strevon voor begeleiding op jouw niveau, dus als je snel leert, groei je ook sneller door, heb je meer tijd nodig, dan is de ruimte er om die tijd te nemen. 

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over vacatures.
Ja, ik wil meer informatie!
Strevon - omscholingstrajecten installatietechniek Doorn

Veelgestelde vragen

Welke opleiding heb je nodig voor installatietechniek?
Er zijn verschillende opleidingen in de installatietechniek. Wanneer je nog helemaal geen opleiding of ervaring hebt, start je bij MBO niveau 2, en word je assistent monteur. Een stapje hoger is MBO niveau 3, waar je veel meer zelfstandig werkt en ook zelf berekeningen maakt. Op MBO niveau 4 komt er meer theorie bij kijken: je doorgrondt echt de installatie en kunt de nodige berekeningen maken. 


Wat doe je als installatie monteur?
Je monteert, repareert en voert onderhoud uit aan verschillende soorten installaties. Van een gasinstallatie tot een centrale verwarming, sanitaire voorzieningen of de riolering: veel verschillende installaties komen voor in het werk van installatie monteur. Daarnaast kun je ook aan de slag als werkvoorbereider.


Wat is de installatiebranche?

In de installatiebranche vallen verschillende werkzaamheden. Denk aan alle bouwinstallaties, van koeling en verwarming tot sanitair, of gas. Het aanleggen van de buizen en de nodige aan- en afvoer, alsook de installaties zelf.