Ben je op zoek naar technische vacatures in Gelderland?

Wil jij werken in de omgeving Gelderland?

Gelderland: ruimte en bedrijvigheid 

Gelderland is wat betreft oppervlakte grootste provincie van ons land, en heeft ruim twee miljoen inwoners. De hoofdstad van Gelderland is Arnhem, maar Nijmegen heeft de meeste inwoners van de provincie.

In deze oostelijke provincie is de techniek ook volop in ontwikkeling. Overal worden mensen gezocht en er zijn veel verschillende functies waaruit je kunt kiezen. 

De plaats, de functie en het niveau: jij bepaalt welke vacature bij jou past omdat er ook in Gelderland veel vacatures zijn. 


Als je nog niet werkzaam bent in de techniek, maar wel technisch werk wil doen, dan kies je voor een omscholingstraject van Strevon. Je krijgt een fulltime baan in de techniek inclusief een opleidingstraject en een passend salaris. Er zijn voor jou geen kosten verbonden aan deze opleiding.

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over de functie service monteur
Ja, ik wil meer informatie!

Technische vacatures in Gelderland

Zoek je technische vacatures in Gelderland? Strevon heeft ook in Gelderland technische vacatures met een gratis opleiding. De vraag naar goed technisch personeel is groot, ook in Gelderland zoeken veel bedrijven enthousiast en leergierig personeel. 


Bij ons unieke omscholingstraject kun je zonder vooropleiding of ervaring direct starten in de techniek. Onze vacatures in Gelderland zijn daarom altijd inclusief een opleidingstraject.

Doorgroeien in de techniek

Wil je later doorgroeien? De doorgroeimogelijkheden in de techniek zijn groot, en met de vaardigheden die je in de omscholingstrajecten opdoet heb je een perfecte start waarop je door kunt leren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de omscholingen of bekijk onze omscholing vacatures. 

Techniek vacatures in Gelderland

Vacatures in Gelderland zijn beschikbaar op ieder niveau. Of je nu voor de civiele techniek kiest, de installatietechniek, elektrotechniek of assemblagetechniek, je vindt in Gelderland altijd de uitdaging die bij je past!

Doordat de techniek branche zo breed is, kun je gedurende je loopbaan alle kanten op. 

Maar ook de plaats waar je gaat werken heb je voor het uitkiezen. Vind hier alle technische vacatures in Nederland gesorteerd per plaats. 

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging buiten Gelderland? Ook dat is geen probleem! Bekijk hier bijvoorbeeld de technische vacatures in Gorinchem of de techniek vacatures in Utrecht.


Werken in de techniek

De werkzaamheden in de techniek zijn altijd gevarieerd en vrijwel altijd uitvoerend. Houd jij van aanpakken en werk je het liefst met je handen? Dan is werken in de techniek echt iets voor jou! Combineer dit met een analytische blik en je kunt mooi doorgroeien naar management functie. 


Jij zorgt voor onderhoud, reparatie en installatie van verschillende apparaten en installaties. Veiligheid is een belangrijk onderdeel van je werk maar ook secuur werken is in elke technische functie van belang. 

Daarnaast ben je enthousiast, leergierig en weet je van aanpakken. Je kunt goed in teamverband werken, en tegelijkertijd is het ook geen probleem wanneer jij zelfstandig moet werken. Knopen doorhakken en ad hoc beslissingen nemen is iets wat zeker bij jou past.

Als dit herkenbaar klinkt, dan is een carrière in de techniek iets voor jou. Er is altijd wel een passende functie en na enkele jaren kun je doorgroeien naar uitdagende posities.

Werken in de bouw in Gelderland

Overweeg je een baan in de bouw in Gelderland? Met onze omscholingsvacatures is het mogelijk. Er wordt nog steeds volop gebouwd en verbouwd in de provincie Gelderland, dus waarom zou je niet kiezen voor een leuke en gevarieerde baan in de bouw?

In de bouw vind je verschillende technische functies, en in de meeste van deze functies kun je zonder vooropleiding of ervaring starten. 

Elektrotechniek is wellicht de meest voor de hand liggende techniek in de bouw, als elektromonteur leg je de meterkast aan, en legt het hele elektraplan in een woning of bedrijfspand aan. 


Ook bij verbouwingen komt de kennis van een elektromonteur van pas, moet er bijvoorbeeld een verhoging van de capaciteit komen, moet de meterkast aangepast worden en kan er rekening gehouden worden met toekomstige wensen

De techniek staat niet stil en in de techniek zijn innovaties eerder regel dan uitzondering. 


Naast elektrotechniek is de installatietechniek een belangrijke discipline in de techniek. Alles in de installatietechniek helpt een pand leefbaar of werkbaar te maken. Denk aan de riolering, sanitaire voorzieningen, verwarming en koeling of een gasaansluiting. Zonder de installatietechniek is een pand slechts een loos gebouw met muren en een dak.


Nederland, maar ook Gelderland, wordt steeds duurzamer. Veel woningbezitters en bedrijven kiezen voor het leggen van zonnepanelen. Als zonnepanelen monteur voorzie jij verschillende daken in Gelderland van zonnepanelen, terwijl je geniet van het mooiste uitzicht in de provincie!

Zonnepanelen komen ook wel voor aan wanden bij bedrijfspanden, of in weilanden. Help Gelderland ook een stukje duurzamer maken en word zonnepanelen monteur!

Koelmonteur vacature in Gelderland

Kies jij voor een koelmonteur vacature in Gelderland? Verstandig! Dan ga jij voor een leuke gevarieerde baan, waarbij je op allerlei verschillende plekken komt en steeds weer andere gezichten ziet.

De zomers in Gelderland worden steeds warmer, meer en meer mensen willen een airconditioning in huis of de slaapkamer. Maar ook bedrijfspanden hebben vaker al vanzelfsprekend een koeling of airconditioning.

Wist je dat ook de installatie, onderhoud en reparatie van een luchtbehandelingsinstallatie bij de werkzaamheden van een koelmonteur horen?

Sinds de pandemie zijn meer en meer bedrijven zich bewust van het belang van een goede luchtbehandelingsinstallatie. Als koelmonteur hoef je daarom niet bang te zijn dat je zonder werk komt te zitten. 

Wist je dat je ook als koelmonteur direct aan de slag kunt met de omscholingen van Strevon? Lees snel verder!

Omscholen naar de techniek in Gelderland

Laat je omscholen naar de techniek in de provincie Gelderland en ga direct in de praktijk aan de slag! Met de unieke omscholingstrajecten van Strevon krijg je een fijne baan bij een technisch bedrijf bij jou in de buurt. Op maximaal 30 minuten rijden van je woonplaats ga je aan de slag en assisteer je ervaren collega’s die jou stap voor stap wegwijs maken in het vak.

Wij van Strevon zorgen voor de coaching en begeleiding, zodat jij alles uit je opleiding haalt. Je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag één krijg je salaris en de opleiding kost jou helemaal niets!

Solliciteer vandaag nog op één van de technische vacatures in Gelderland!