Ben je op zoek naar technische vacatures in Utrecht?

Wil jij werken in de omgeving Utrecht?

Techniek vacatures in Utrecht

Met één van de vele techniek vacatures in Utrecht zit jij goed! Je werk is vrijwel in elke technische functie afwisselend en uitdagend. Je komt op uiteenlopende plaatsen en ziet steeds verschillende gezichten.

Van een storingsdienst in de installatietechniek naar de installatie van een nieuw systeem: gedurende je werkweek komen er allerlei klussen voorbij, die jij allemaal met een grote glimlach uitvoert.

Elke functie heeft ook een dankbare kant: bedenk maar eens hoe blij de klant is wanneer jij een cv ketel gerepareerd hebt! Maar ook wanneer je in een bedrijfspand werkt, kun je dankbare klussen doen. Als assemblagemedewerker zie jij letterlijk onder je handen een product of een gedeelte daarvan ontstaan.

Er zijn altijd leuke vacatures beschikbaar voor jou in het centraal gelegen Utrecht, de op drie na grootste stad van Nederland qua inwoneraantal. Of het nu gaat om de industrie of woningen, in Utrecht zijn er overal technische uitdagingen te vinden

Liever ergens anders in het land een leuke technische baan? Bekijk onze techniek vacatures in Leiden, of de actuele technische vacatures in Gorinchem

Op deze pagina vind je alle actuele technische vacatures, gesorteerd per plaats. Je ziet het: werken in de techniek kan altijd wel ergens!

Technische vacatures in Utrecht

Technische vacatures in Utrecht? Start vandaag nog met een van de uitdagende techniek functies in Utrecht. In Utrecht vind je verschillende technische vacatures van allerlei werkgevers. Van assemblagemedewerker vacatures tot een administratieve functie in de techniek. 

Er zijn twee vacatures beschikbaar die interessant kunnen zijn. De eerste is een BBL-vacature in de installatietechniek, waarbij je al doende het vak leert. De tweede vacature is voor een techniekdocent, waarbij je een nieuwe generatie technische medewerkers opleid

Hoewel de vraag naar goed technisch personeel in het hele land groot is, zijn er in Utrecht alleen al diverse vacatures beschikbaar die uiteenlopen van aard.

De techniek is een brede branche, waardoor er voor iedereen een geschikte vacature te vinden is. Bovendien zijn de doorgroeimogelijkheden zeer groot, net als de baankansen!

Voortdurend vindt er ontwikkeling plaats in de techniek, waardoor voor jou nieuwe kansen en uitdagingen ontstaan. 

Of je nou aan het begin van je carrière staat, of je bent werkzaam in een andere branche: de techniek is voor iedereen. Solliciteer vandaag nog op een uitdagende technische vacature in Utrecht!

Werken in de bouw in Utrecht

In en om Utrecht wordt nog dagelijks veel gebouwd. Bij de bouw is techniek onvermijdelijk, van voor de hand liggende techniek zoals elektrotechniek, tot de brede vormen van installatietechniek, waar je misschien op het eerste ogenblik niet aan denkt. 

Een riolering monteur, cv monteur, gasinstallateur en sanitair monteur: ze zijn allemaal nodig bij de bouw van een nieuw pand om het bruikbaar of bewoonbaar te maken. 

Veel van deze vacatures zijn er ook in combinatie met een bbl opleiding. Je leert het vak dan volledig in de praktijk, terwijl je een betaalde baan hebt! Het is leuk en afwisselend, en je kunt een mooie start maken in je technische carrière. 

Een andere vorm van techniek die in de bouw veel voorkomt is de zonnepanelen techniek. Ook Utrecht wordt steeds duurzamer, en bij nieuwe panden worden eerder wel dan geen zonnepanelen geplaatst. 

Als zonnepanelen monteur kun je daarom ook altijd wel ergens in de bouw aan de slag in Utrecht!

Loodgieter vacature in Utrecht

Ga met een loodgieter vacatures direct in Utrecht aan het werk! Je werk is elke dag gevarieerd en uitdagend en je hebt de vacatures voor het uitkiezen!

Veel mensen denken dat een loodgieter alleen verstopte toiletten tegenkomt in zijn werk, maar niets is minder waar!

Ook het aanleggen en repareren van waterleidingen behoort tot de werkzaamheden. Onderhoud aan kranen, lekkages verhelpen en helpen bij de installatie van bijvoorbeeld cv ketels en sanitaire voorzieningen.

Van een storingsdienst tot geplande meerdaagse klussen: jouw werkdag als loodgieter ziet er steeds weer anders uit!

Voor een loodgieter vacature moet je daarom zelfstandig kunnen werken, maar ook een teamplayer zijn. Je communicatieve vaardigheden moeten goed zijn, en je kunt duidelijk uitleggen welke werkzaamheden je hebt uitgevoerd.

Omscholen naar de techniek in Utrecht? 

Wil je aan de slag in de techniek maar heb je niet de juiste opleiding? Je kan altijd starten met ons unieke omscholingstraject. Als BBL leerling ga je direct in de praktijk aan de slag, inclusief een mooi salaris en fijne collega’s

Je begint met een baan bij een technisch bedrijf in Utrecht, op maximaal 30 minuten rijden van je huis. Vanaf dag één krijg je salaris, je voert tenslotte direct werkzaamheden uit!

Enthousiaste ervaren collega’s maken jou stap voor stap wegwijs in het vak, en je zult al snel de eerste werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren!

Wij van Strevon zijn er voor de coaching, zodat je echt alles uit jezelf en je opleiding haalt. Je doet met de bbl opleiding meteen praktijkervaring op en kunt daarom direct werkervaring op je cv bijschrijven, dat is nog eens een vliegende start van je carrière!

Je werkgever betaalt je opleiding! Doordat je direct betaald aan de slag gaat, zijn de unieke omscholingstrajecten ook zeer geschikt om de switch naar de techniek te maken vanuit een andere branche! Kijk welke technische vacatures in Utrecht jou aanspreken en maak vandaag nog de overstap naar de techniek!