Ben je op zoek naar technische vacatures in Gorichem?

Wil jij werken in de omgeving Gorichem?

Techniek vacatures in Gorinchem

Techniek vacatures in Gorinchem: je kunt er alle kanten mee op! De rode draad in de vacatures is dat het vrijwel altijd uitvoerende functies zijn. Vind jij het leuk om met je handen bezig te zijn en weet jij van aanpakken? Dan is een techniek vacature iets voor jou!

Van een administratieve functie in de techniek tot een baan als monteur: de vacatures zijn zeer uiteenlopend

Zoek je wel een technische vacature in Zuid-Holland, maar liever niet in Gorinchem? We hebben ook veel techniek vacatures in Rotterdam, of wellicht spreekt een technische vacature in Barendrecht

Technische vacatures in Gorinchem

Technische vacatures in Gorinchem? Start vandaag nog met een van de uitdagende techniek functies in Gorinchem. In Gorinchem vind je verschillende technische vacatures van allerlei werkgevers. 

Van assemblage medewerkers tot uitdagende installatietechniek vacatures. In Gorinchem kun je alle kanten op. 

Gorinchem is een oude vestingstad maar je vindt er veel technologische vooruitgang. Om die reden vind je er ook diverse techniek vacatures. Techniek vacatures van Strevon zijn altijd inclusief een opleiding op BBL niveau. Wil je leren en werken in de techniek? Dan zijn onze vacatures jouw uitgangspunt. 


Zelfs wanneer je nog geen technische ervaring of opleiding hebt, kun je dus direct aan de slag! De unieke omscholingstrajecten van Strevon bieden de mogelijkheid, in de praktijk aan de slag en gaandeweg het vak onder de knie krijgen. 

Solliciteer vandaag nog op een techniek vacature in Gorinchem!

Goede afspraken binnen de CAO metaal en techniek

Door het hele land is de vraag naar enthousiast en leergierig technisch personeel groot. De cao metaal en techniek is daarom belangrijker dan ooit want die zorgt dat jij als technicus in opleiding een fijn salaris ontvangt. 

In april 2022 zijn nieuwe afspraken gemaakt over verschillende loonsverhogingen de komende jaren. 

Wanneer jij solliciteert op een technische vacature, weet je in elk geval dat je cao de komende jaren goed geregeld is, dat biedt zekerheid! Dit geldt voor mensen die al werkzaam zijn in de techniek, maar ook wanneer je met een bbl opleiding start. 

Ga je liever elders in het land aan de slag? Kijk bijvoorbeeld in de provincie Gelderland naar technische vacatures, of bekijk onze speciale pagina waar we alle techniek vacatures in Nederland per plaats gesorteerd hebben!

Leuke, afwisselende techniek vacatures vind je door het hele land!

Werken in de bouw in Gorinchem

Ook in de bouw zijn er veel afwisselende techniek vacatures. Er komt meer techniek kijken bij nieuwbouw of verbouwingen dan je in eerste instantie zou denken. De elektrotechniek ligt voor de hand, in een nieuw pand moet een meterkast worden aangelegd, die klaar is voor de toekomst en voorbereid op de wensen van de bewoners of gebruikers van een pand. Ook wordt het elektra netwerk door het pand heen getrokken en worden er stopcontacten en verlichtingspunten aangebracht.

Steeds vaker worden bij nieuwe gebouwen zonnepanelen geplaatst. Nederland wordt steeds duurzamer, dus het plaatsen van zonnepanelen is vaker standaard. Hier komt een zonnepanelen monteur bij van pas, dus ook in de duurzame techniek werk je regelmatig in de bouw.

Vergeet ook de installatietechniek niet: installatietechniek zorgt dat een pand bewoonbaar en bruikbaar is. Denk maar aan het aanleggen van de riolering, sanitaire voorzieningen, verwarming en eventueel koeling.

Alle technische vacatures in de bouw zijn met bbl opleiding. Hiermee kun je dan direct aan de slag in de praktijk: je leert terwijl je direct salaris ontvangt

Verwarmingsmonteur vacature in Gorinchem

Wil je ervoor zorgen dat niemand in Gorinchem in de kou zit? Word dan verwarmingsmonteur en word een welkome monteur in Gorinchem en omgeving!

Wanneer jij een storingsdienst rijdt, kom je op uiteenlopende plaatsen. Van een storing aan een eenvoudige cv ketel tot een hardnekkig probleem aan een groot verwarmingssysteem in een bedrijfspand: jij bijt je in elke storing vast en zorgt ervoor dat niemand lang in de kou hoeft te zitten.

Voor een verwarmingsmonteur vacature in Gorinchem moet je goede communicatieve vaardigheden hebben, je legt duidelijk aan de klanten uit welke werkzaamheden je uitgevoerd hebt. 

Daarnaast moet je goed kunnen samenwerken, maar ook zelfstandig kunnen werken en niet bang zijn om beslissingen te nemen of knopen door te hakken wanneer nodig. 

Verder ben je flexibel, je weet vooraf niet hoe jouw werkdag loopt, en kunt tegen verschillende dingen aan lopen. Tegenslagen ken je niet, jij ziet overal een uitdaging in en dat houdt je werk leuk en gevarieerd.

Omscholen naar de techniek in Gorinchem? 

Wil je aan de slag in de techniek maar heb je niet de juiste opleiding? Je kan altijd starten met ons unieke omscholingstraject. Als BBL leerling ga je direct in de praktijk aan de slag, inclusief een mooi salaris en fijne collega’s. 

Bij Strevon bieden we je coaching en begeleiding terwijl je de fijne kneepjes van het vak leert bij een technisch bedrijf in jouw eigen regio. Vanaf dag één ontvang je salaris, waardoor we voorkomen dat je een inkomensdaling ervaart.


Je leert het vak in de praktijk van enthousiaste collega’s die klaarstaan om jou wegwijs te maken in de techniekbranche! Je zult merken dat je al snel steeds meer werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren. 

Solliciteer vandaag nog op één van de uitdagende techniek vacatures in Gorinchem op BBL niveau.