Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Quinten die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

BBL opleiding techniek? Start vandaag! 

Strevon heeft jouw volgende uitdaging! 

Werken-in-de-techniek

Alles over een BBL opleiding techniek lees je hier!

Wil je starten met een BBL opleiding in de techniek? Neem dan vandaag nog contact op met Strevon! Techniek heeft de toekomst en de banen liggen er voor het oprapen. De opleiding techniek geeft garantie op een goede baan met een fijn toekomstperspectief. Zekerheid en waardering, dat vind je binnen de techniek! 

Een BBL opleiding betekent leren in de praktijk, terwijl je werkt. Met de opleidingen van Strevon krijg je salaris vanaf dag één! Heb je affiniteit met techniek, ben je enthousiast, leergierig en heb je doorzettingsvermogen? Begin dan vandaag nog aan jouw BBL opleiding in de techniek
bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Wat is een BBL opleiding? 

BBL techniek opleidingen zijn een opleiding in techniek waarbij werken en leren samenkomen. Dit betekent dat je leert terwijl je het vak in de praktijk uitoefent.

Je loopt mee met ervaren collega’s, die jou de kneepjes van het vak bij brengen, terwijl je steeds meer taken zelf mag uitvoeren. Je krijgt een leuke en verantwoordelijke baan bij een technisch bedrijf in jouw regio. Strevon zorgt voor de coaching en begeleiding. Zo haal jij alles uit je opleiding in de techniek. 

Wanneer past een BBL techniek mbo bij je? 

  • Fulltime naar school is niet jouw ding.

  • Je hebt een hands-on mentaliteit 

  • Je wil aan de slag, dingen doen 

  • Je verdient graag geld maar leert ook graag wat bij 

  • Je zoekt gezellige collega’s 

Werken-in-de-techniek

Toekomst in de techniek 

De vraag naar technisch personeel is groot, met een bbl opleiding techniek of bbl opleiding bouw kun je vrijwel overal direct aan de slag. Na deze opleiding zijn er ook nog veel doorgroeimogelijkheden. 

Een starter kan gedurende zijn loopbaan zijn salaris makkelijk verdubbelen. Ook kun je er extra taken gaan uitvoeren, waarmee je meer kunt gaan verdienen en je nog waardevoller kunt zijn voor een bedrijf. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk hier alle  vacatures in de bouw en techniek.

Wil je liever aan de slag met een HBO opleiding? Dan lees je op onze HBO opleidingstrajecten pagina alles over opleidingen in de bouw en techniek op hbo niveau. 

Zijn de schoolbanken niets voor jou, en ben je het liefst met je handen bezig? Dan past een BBL opleiding techniek het beste bij jou! Begin vandaag nog! 

Veelgestelde vragen:

Wat voor BBL opleidingen zijn er?
Er bestaan verschillende BBL opleidingen, naast techniek heb je ook BBL opleidingen in het onderwijs, BBL opleidingen in de zorg, de horeca en het transport. 
Binnen de techniek heb je veel verschillende opleidingen, dus met enige affiniteit met techniek kun jij alle kanten op.

Welke technische opleidingen zijn er?
Er zijn veel BBL opleidingen in de techniek. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding elektromonteur, installatiemonteur, zonwering monteur of automonteur. Dit is slechts een greep uit de vele varianten technische BBL opleidingen die er beschikbaar zijn!

Wat is het salaris van een BBL leerling in 2022 
Het salaris varieert naar aanleiding van je kennisniveau en je eventuele werkervaring. Daarnaast speelt leeftijd een rol. Bij een leeftijd van 16 jaar is het minimumloon voor een BBL opleiding € 605,90 per maand bruto maar in de techniek zijn hogere salarissen zeker geen uitzondering! Ben je 21 jaar of ouder dan is het minimum bruto maandloon € 1756,20.