Omscholing tot zonnepanelen monteur via Strevon

Ben je op zoek naar technische vacatures in Leiden?

Wil jij werken in de omgeving Leiden?

Techniek vacatures in Leiden

Niet alleen in Leiden zijn verschillende techniek vacatures beschikbaar. Als technicus kun je in heel Nederland direct aan de slag.


Zoek jij werk in de regio Zuid-Holland? Bekijk dan hier de vacatures in Rijswijk, of de technische vacatures in Barendrecht

Liever werkzaam in een grotere stad? Bekijk dan de vele technische vacatures in Den Haag want ook hier bieden wij werk inclusief een interne opleiding

Voor alle technische vacatures geldt dat je enthousiast en leergierig moet zijn, de techniek is namelijk continu in ontwikkeling. Of je nou al jaren aan het werk bent in de techniek of net komt kijken: voor iedereen zijn er dingen te leren.

Ben je secuur en kan je met aandacht werken? Dan is er zeker een baan voor jou in de techniek. 

Technische vacatures in Leiden

Technische vacatures in Leiden? Strevon heeft werk voor iedereen die wil starten in de techniek! Als je geen ervaring of opleiding hebt, is dat geen probleem voor de technische vacatures in Leiden, aangezien ze allemaal inclusief een intern omscholingstraject zijn. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog!


Leiden is een middelgrote stad in Zuid-Holland, onder meer bekend van het Leidens Ontzet en als studentenstad van koning Willem-Alexander. Ook Leiden is volop in ontwikkeling daarom is de techniek onmisbaar. De stad heeft ruim 125.000 inwoners, en wanneer je de randgemeenten meetelt zelfs bijna het dubbele.

Voor een uitdagende en afwisselende technische vacature in Leiden hoef je daarom niet ver te zoeken. 

Bij Strevon hebben we verschillende techniek vacatures in Leiden waarmee je in de praktijk het vak leert. Je kunt dan direct aan de slag in de installatietechniek, zonnepanelen techniek of elektrotechniek. 


Ambieer jij een andere technische functie? Ook dan kun je als starter zonder ervaring met een van onze unieke omscholingstrajecten beginnen. Je legt zo een goede basis in de techniek en doet de nodige kennis op om later door te kunnen groeien. 

Klinkt dat als iets voor jou? Neem dan direct contact op voor meer informatie of solliciteer vandaag nog op één van onze bbl-vacatures

Assemblage medewerker vacature in Leiden 

Wanneer je kiest voor een assemblage medewerker vacature in Leiden, kun je gemiddeld zo’n € 1900,- bruto per maand verdienen. Je functie is afwisselend maar je moet wel tegen repeterende handelingen kunnen. Je ziet producten letterlijk onder je handen ontstaan.

Je werkt met grote precisie en concentratie

Kies voor deze of één van de vele andere technische vacatures in Leiden en volg een omscholing naar de leukste branche van Nederland! 

Werken in de bouw in Leiden

Ook wanneer je in de bouw in Leiden werkt kom je in aanraking met de techniek. Wil je graag werken in de bouw in Leiden? Ook voor technische functies in de bouw in Leiden hebben wij een omscholingstraject ontwikkeld. 

De installatietechniek, elektrotechniek en de zonnepanelen techniek: al deze technieken komen kijken bij de bouw. 

De installatietechniek is er om panden leefbaar en werkbaar te maken. Van een gasaansluiting tot de riolering, verwarming, koeling en sanitair: allemaal aspecten van de installatietechniek die veel afwisselende functies kennen. Ga vandaag nog aan de slag en help mee bij de mooiste verbouwingen en nieuwbouwprojecten