Ben je op zoek naar technische vacatures in Rijswijk?

Wil jij werken in de omgeving Rijswijk?

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Techniek vacatures in Rijswijk

Techniek vacatures in Rijswijk vind je hier. De techniek branche is zeer breed, van vacatures waarvoor je een HBO of universitaire opleiding nodig hebt, tot bbl vacatures waarbij je het vak in de praktijk leert. 

In de gehele techniek branche is een groot tekort aan personeel, overal wordt gezocht naar vakkundige, enthousiaste, leergierige mensen. Je kunt daarom kiezen uit het ruime aanbod vacatures, er is er altijd wel eentje die bij jou past!

Ook zijn de doorgroeimogelijkheden in de techniek altijd groot, zo zou het zomaar kunnen dat jij met een bbl opleiding zonder ervaring begint, en jaren later projectleider bent.

De techniek heeft een baan voor iedereen, wat wordt jouw nieuwe baan?

Wanneer je werkzaam bent in de techniek, val je onder de cao metaal en techniek. Hierin zijn in april 2022 nieuwe afspraken gemaakt waarin onder meer de loonsverhogingen voor de komende jaren vastliggen. Van technisch directeur tot een bbl salaris: alle functies in de techniek vallen onder deze cao, dus met een baan in de techniek ben je ook nog eens verzekerd van een goed salaris, dat de komende jaren meegroeit!

Technische vacatures in Zuid-Holland

Blijf je liever in de provincie Zuid-Holland? Ook dan is er nog ruim voldoende keuze, bekijk bijvoorbeeld onze technische vacatures in Leiden, de techniek vacatures in Den Haag, of wie weet ligt jouw toekomstige droombaan in de techniek wel in Zoetermeer!

Werken in de bouw in Rijswijk

Ook in de bouw vind je veel technische vacatures. Ga werken in de bouw in Rijswijk en je komt op de meest uiteenlopende plaatsen. Word jij loodgieter en rijd jij heel Rijswijk door bij een storingsdienst, of maak jij als zonnepanelen monteur nieuwe wijken van Rijswijk een stukje duurzamer?

Er wordt nog steeds veel gebouwd en verbouwd in Rijswijk, en daar komen allerlei technische vakgebieden bij kijken. Denk aan het vak van zonnepanelen monteur, maar ook een elektromonteur is onmisbaar bij het bouwen of verbouwen van een pand.

Daarnaast is ook de installatietechniek een belangrijke tak in de bouw en techniek. Hieronder vallen meerdere functies, die ervoor zorgen dat een pand bruikbaar of bewoonbaar wordt. Denk aan onder andere een loodgieter, verwarmingsmonteur en riolering monteur. 

De meeste van deze functies in de bouw en techniek bestaan ook als bbl vacature, dus je kunt zonder vooropleiding direct als bijvoorbeeld loodgieter aan de slag!

Koelmonteur vacature in Rijswijk

Een koelmonteur vacature in Rijswijk staat altijd wel ergens open. Ben jij flexibel, heb je een goed analytisch vermogen, werk je secuur en kun je zowel goed alleen werken als in teamverband

Dan is een koelmonteur vacature wat bij jou past! Aan de hand van schema’s en werktekening doorgrond jij zelfs de meest ingewikkelde installaties. Geen storing is voor jou een probleem, jij houdt het hoofd koel en ziet overal een leuke uitdaging in.

Je communicatieve vaardigheden zijn goed, je kunt goed aan collega’s en de klant uitleggen welke werkzaamheden je hebt uitgevoerd en waarom. 

Bij bedrijfspanden is een airconditioning meer regel dan uitzondering, en ook kiezen steeds meer mensen voor een koelsysteem in huis. Je hoeft als koelmonteur dus absoluut niet bang te zijn dat het werk opdroogt, er blijven eerder vacatures bij komen!

Omscholen naar de techniek in Rijswijk?

Wil je aan de slag in de techniek maar heb je niet de juiste opleiding? Je kan altijd starten met ons unieke omscholingstraject. Als BBL leerling ga je direct in de praktijk aan de slag, inclusief een mooi salaris en fijne collega’s

Je gaat werken bij een technisch bedrijf in je eigen regio, op maximaal 30 minuten rijden van je huis. Hier staan ervaren collega’s te popelen om jou alle kneepjes van het vak bij te brengen. 

Stap voor stap leer jij alle werkzaamheden uitvoeren en je zal al snel diverse werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren. Vanaf dag één krijg je netjes salaris voor je werk, en de opleiding wordt betaald door het bedrijf waar jij aan het werk gaat.

Haal alles uit je opleiding en maak zo een vliegende start in de techniek! Wanneer je klaar bent met je omscholing kun je direct werkervaring op je cv bijschrijven. 

Heb jij al gekozen welke vacature jou aanspreekt uit alle techniek vacatures in Rijswijk?