Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Quinten die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Technische vacatures in Zoetermeer

Strevon heeft jouw volgende uitdaging! 

Zonder ervaring aan de slag in de techniek in Zoetermeer

Wist je dat je ook zonder ervaring direct aan het werk kunt in de techniek? Strevon heeft een uniek omscholingstraject ontwikkeld waarbij je alles in de praktijk leert. Of dat nu gaat om de installatietechniek, de elektrotechniek of zonnepanelen techniek: je kunt direct aan de slag en maakt een vliegende start met jouw technische carrière. 

Je krijgt een fijne baan bij jou in de regio. We streven naar maximaal een half uur rijden vanaf jouw woonplaats. De opleiding is vrijwel compleet gericht op de praktijk. Geen dikke lesboeken of lange schooldagen. Ervaren collega’s leren je stap voor stap de vaardigheden die je nodig hebt, en je krijgt bovendien vanaf dag één salaris! 

Wij van Strevon bieden je daarnaast ook coaching. Zo sta je er niet alleen voor en kunnen we samen doelen stellen en zorgen dat je ze behaalt. Heb je geen vooropleiding of ervaring in de techniek? Dan nodigen we je van harte uit om toch te solliciteren voor een van onze techniek vacatures in Zoetermeer. Ben je leergierig, enthousiast en beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen? Dan is dit de technische vacature voor jou! 

Technische vacatures in Zoetermeer

Technische vacatures in Zoetermeer heb je voor het uitkiezen. Zoetermeer maakt deel uit van de kernregio Den Haag - Rotterdam, en profiteert daarmee van beide grote steden. Rotterdam heeft een grote haven. Deze haven zorgt in de wijde omtrek voor werkgelegenheid, zeker in de techniek. De vraag naar goed technisch personeel is altijd groot. Dit geeft jou de kans de vacature te kiezen die bij je past. Met circa 126.000 inwoners is Zoetermeer de op twee na grootste gemeente in Zuid-Holland, na Rotterdam en Den Haag uiteraard. 

De techniek branche is zeer breed, van installatietechniek tot autotechniek, of van zonnepanelen tot de elektrotechniek. Op elk niveau zijn er vacatures beschikbaar. Ook als starter zonder ervaring of opleiding kun je direct aan de slag in de techniek in Zoetermeer. Je start dan met een omscholingstraject van Strevon en krijgt vanaf dag één salaris. Natuurlijk leer je alles in de praktijk. 

Techniek vacatures in Zoetermeer

Techniek vacatures in Zoetermeer zijn er voor allerlei verschillende functies. Wil je aan de slag in de elektrotechniek? Vacatures voor elektricien zijn er altijd. Maar ook duurzame technieken vragen om vakmensen. Help jij Zoetermeer verduurzamen en leg jij laadpalen aan? Ga dan aan de slag als zonnepanelen monteur. 

Tijdens je werkzaamheden heb je geregeld een schitterend uitzicht over Zoetermeer en in de energietransitie ben jij als zonnepanelen installateur onmisbaar. Als zonnepanelen installateur in Zoetermeer zorg jij ook voor de aansluiting op de omvormer, en het ombouwen van de meterkast. Je komt steeds op verschillende plekken en ziet ook op elk project weer andere gezichten. De techniek is uitdagend, leuk en innovatief en dat zie je terug in onze techniek vacatures in Zoetermeer. 

Strevon - vacature verwarmingsmonteur Leiden

Werken in de techniek in Zoetermeer

Wil je liever in Zoetermeer aan de slag in de techniek? Ook in de installatietechniek zijn veel vacatures in Zoetermeer. In deze groeiende stad is start altijd wel ergens een nieuwbouwproject en daarbij ontstaan altijd veel installatietechniek vacatures. 

De installatietechniek zorgt ervoor dat een pand gaat leven, dat het bewoonbaar of werkbaar wordt. Denk aan de sanitaire voorzieningen en ook het aansluiten op het riool. De installatietechnicus is net zo onmisbaar als de zonnepanelen installateur. 

Onder de installatietechniek valt ook de verwarming of koeling. Zo kun je bijvoorbeeld een airconditioning aanleggen, een warmtepompen installeren of een cv ketel aansluiten. Ook al het onderhoud aan deze installaties komt voor de rekening van de installateur. 

Als installatiemonteur maak jij dus het verschil! Wanneer je in de installatietechniek aan de slag gaat, is het fijn als je flexibel bent. Elke werkdag is namelijk weer anders. Je communicatieve vaardigheden zijn ook belangrijk, want je moet duidelijk aan de klant uitleggen wat je hebt gedaan en hoe een installatie werkt. 

Daarnaast moet je zowel een teamplayer zijn als goed zelfstandig kunnen werken. Soms ben je namelijk alleen op pad voor een storingsdienst, en een andere dag werk je samen met collega’s aan een groot project.

Installatiemonteur Werkdag Werkplezier TIB De Boer Strevon

Productiemedewerker vacature in Zoetermeer

Ga als productiemedewerker in Zoetermeer aan de slag, en start zo jouw technische loopbaan! Een productiemedewerker wordt altijd wel ergens gezocht, dus jij hebt de banen voor het uitzoeken. 

Productiewerk in Zoetermeer is ook de perfecte manier om te ontdekken of werken in de techniek bij jou past. Je leert netjes werken, maar je maakt ook kennis met bepaalde werkzaamheden en repetitieve handelingen. 

Aan de slag in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag 

Wil je liever aan de slag in een grotere plaats dan Zoetermeer? Kijk dan tussen de vele technische vacatures in Den Haag. Op zoek naar technische vacatures in Rotterdam? Ook in 010 vind je veel technische vacatures, bekijk hier alle techniek vacatures in Rotterdam. Vind jij een kleinere plaats interessant? Echt overal worden technische vanmensen gezocht. Bekijk welke vacatures in de techniek in Rijswijk zijn. Techniek vacatures in Zoetermeer en omgeving heb je altijd voor het uitzoeken!

Veelgestelde vragen:

Wat is het gemiddelde salaris in de techniek?Gemiddeld verdien je in de techniek € 3000,- bruto per maand. Dit kan echter uiteenlopen van circa € 1500,- bruto per maand voor een starter tot wel € 5500,- bruto per maand voor een ervaren technisch manager. In de techniek zijn veel doorgroeimogelijkheden en innovaties zijn er aan de orde van de dag.

Welke verschillende techniek vacatures zijn er?De techniekbranche is erg breed, je vindt er beroepen als werktuigbouwkundige of loodgieter, maar ook sanitair monteur of automonteur. Assemblagemedewerkers en elektromonteurs vallen ook onder de techniekbranche. In vrijwel de hele sector is een tekort aan vakkundig personeel, dus je kunt overal wel aan de slag!

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden in de techniek?De technieksector is zo uiteenlopend, dat je verschillende kanten op kunt. Wanneer je een goed technisch inzicht hebt en een analytische blik, is er voor jou zeker ruimte in de techniek en kun je een mooie carrière vormgeven.