Omscholing tot zonnepanelen monteur via Strevon

Ben je op zoek naar technische vacatures in Den Haag?

Wil jij werken in de omgeving Den Haag?

Techniek vacatures in Den Haag

In Den Haag zijn er technische vacatures beschikbaar in zowel de bouw als de productie. Werken in de techniek biedt een breed scala aan mogelijkheden en er zijn veel verschillende vacatures beschikbaar.

Maar niet alleen in Den Haag vind je uitdagende technische vacatures. Ook elders in de provincie Zuid-Holland zoekt men naar vakbekwaam personeel. 

Ben je op zoek naar een techniek vacature in Rijswijk of een technische vacature in Barendrecht? Ook technische vacatures in Leiden zijn er meer dan genoeg. 

In vrijwel het hele land zoeken bedrijven naar technisch personeel. Bekijk hier alle actuele technische vacatures die we voor je sorteren per plaats. 


De techniek is divers en meestal uitvoerend. Van civiele techniek vacatures in Den Haag tot een productiemedewerker in Den Haag-Zuid: werk in de techniek is zeer uiteenlopend

Vind jij het leuk om met je handen bezig te zijn en weet je van aanpakken? Kom dan werken in de techniek! 

Technische vacatures in Den Haag

Technische vacatures in Den Haag zijn er volop! Strevon heeft een vacature voor iedereen die zonder opleiding of ervaring wil starten in de techniek. Onze technische vacatures in Den Haag bieden altijd een uitgebreide interne opleiding, een salaris vanaf dag 1 en een fulltime baan met leuke collega's.

In onze politieke hoofdstad Den Haag wonen maar liefst 550.000 mensen. Den Haag is de derde stad van ons land en dat zie je terug in het aantal technische vacatures in Den Haag. 


Niet alleen het Binnenhof is iconisch voor Den Haag, maar het is ook de grootste stad aan de Noordzee. De drukke binnenstad biedt altijd veel levendigheid, terwijl de inwoners juist de rust kunnen opzoeken op het strand van Scheveningen of Kijkduin.

Er zijn veel verschillende technische vacatures. Denk daarbij aan vacatures voor assemblage medewerker in Den Haag. Maar aan vacatures voor productiemedewerker in Den Haag. 

Is de techniek iets voor jou? Alle techniek vacatures in Den Haag staan open voor sollicitanten zonder opleiding of ervaring. Onze vacatures zijn namelijk altijd met een interne opleiding bij het bedrijf waar je in dienst gaat. 

Omscholingstrajecten van Strevon 

Heb je geen opleiding in de techniek en wil je liever niet fulltime naar school? Volg dan een van onze omscholingstrajecten in Den Haag. 

We hebben omscholingstrajecten naar de installatietechniek, elektrotechniek, zonweringtechniek en zonnepanelen techniek. 

Al deze opleidingen volg je in de praktijk, waarbij je vanaf dag één salaris krijgt. Je gaat direct aan de slag bij een bedrijf bij jou in de buurt en leert het vak stap voor stap van ervaren collega’s.


Met deze omscholingstrajecten leg je bovendien de technische basis die je nodig hebt voor andere techniek vacatures in Den Haag. Dit is de start van jouw loopbaan in de techniek, of je nu net aan je carrière begint of op latere leeftijd de switch wil maken; onze omscholingen zijn voor iedereen!

Salaris in de techniek

De salarissen in de techniek zijn over het algemeen goed en worden beïnvloed door factoren zoals leeftijd, kennis, werkervaring en de specifieke functie die wordt uitgeoefend.

Wanneer je leergierig en enthousiast bent, kun je in de techniek ook goed doorgroeien. Begin met de omscholingen van Strevon en wie weet groei jij door naar een functie van projectleider of een andere uitdagende baan in de techniek. Je kunt je technische carrière vormgeven zoals jij dat wil. 

Voor veel technische functies geldt de CAO Metaal en Techniek. Deze CAO is in april 2022 vernieuwd en bevat afspraken voor de komende jaren.

Hierdoor staan bepaalde salarisverhogingen al vast en die gelden dus ook voor jou wanneer je in de techniek werkt. Of je nou assemblagemedewerker bent of technisch manager in de CAO liggen alle afspraken vast!

Eigenschappen voor een techniek vacature in Den Haag

Elke technische vacature in Den Haag is natuurlijk weer anders, en heeft zijn eigen functie-eisen en werkzaamheden. Wel kun je wat verschillende eigenschappen onderscheiden die van pas komen wanneer je een uitdagende baan in de techniek zoekt.

Allereerst is affiniteit met techniek belangrijk. Je moet het leuk vinden om te doen. Je bent nieuwsgierig en wil graag begrijpen hoe dingen werken of in elkaar zitten.

Daarnaast ben je nauwkeurig en precies, een beetje half-half is geen optie in de techniek. Je hebt een verantwoordelijke baan


Daarnaast ben je flexibel en vindt het juist leuk wanneer een dag anders loopt dan je verwacht. 

Je communicatieve vaardigheden zijn goed want je moet goed kunnen uitleggen wat je hebt gedaan en waarom. Zelfstandig werken of juist samenwerken: jij kunt het allebei!

Assemblage medewerker vacature in Den Haag 

Een assemblage medewerker vacature in Den Haag is de ideale manier om kennis te maken met de veelzijdigheid van de techniek branche. Je leert apparaten en onderdelen van apparaten in elkaar zetten en let hierbij op kwaliteit en veiligheid. 

Je ziet een product of een onderdeel daarvan onder je handen ontstaan en hebt direct resultaat van je harde werken. 


Solliciteer vandaag voor een assemblage medewerker vacature in Den Haag of één van de vele andere uitdagende technische vacatures in Den Haag!