Ben je op zoek naar technische vacatures in Barendrecht?

Wil jij werken in de omgeving Barendrecht?

Techniek vacatures in Barendrecht

Techniek vacatures in Barendrecht zijn er voldoende. De techniek branche is zeer breed en overal wordt gezocht naar kundige vakmensen die afwisseling en uitdaging zoeken in hun baan. Of je nu een administratieve functie in de techniek gaat uitoefenen, elektromonteur wordt, of assemblagemedewerker: geen werkdag is hetzelfde in de techniekbranche!

Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden in de techniek, en kun je bij veel vacatures zonder ervaring of opleiding al aan de slag!

Wil jij liever in de havenstad Rotterdam aan de slag? Bekijk dan onze techniek vacatures in Rotterdam! Ook elders in de provincie zijn ruim voldoende openstaande vacatures om jouw droombaan te vinden, kijk bijvoorbeeld bij de techniek vacatures in Gorinchem.

De techniek is voor iedereen, door de verschillende types werkzaamheden is er altijd wel een functie die jou op het lijf geschreven is. Je werkt met verschillende mensen samen, dus je communicatieve vaardigheden moeten goed zijn. Daarnaast zul je in vrijwel elke functie ook wel eens zelfstandig beslissingen moeten nemen, of knopen door moeten hakken.

De techniek staat niet stil, dus je zult jezelf moeten blijven ontwikkelen

Technische vacatures in Barendrecht

Technische vacatures in Barendrecht? Jouw nieuwe uitdaging in de techniek is hier. Solliciteer vandaag nog naar een van onze leuke BBL opleiding functies en start jouw technische carrière in Barendrecht. 

Barendrecht is met bijna 50.000 inwoners een grote stad in ons land met heel veel technische bedrijven. Het aantal technische vacatures is daarom hoog in Barendrecht.  

In de provincie Zuid-Holland is Barendrecht na Rotterdam en Den Haag ook één van de belangrijkere steden. Er is hier veel industrie, en daarmee veel techniek. Van elektrotechniek tot installatietechniek of assemblagetechniek: al deze varianten in de techniek branche zijn in Barendrecht ruim vertegenwoordigd

Werken in de bouw in Barendrecht

Er zijn genoeg technische vacatures te vinden in de bouwsector in Barendrecht. Er wordt nog steeds druk gebouwd en verbouwd in en rondom Barendrecht. Hoewel het misschien niet direct opvalt, vereist de bouw ook veel technische kennis en vaardigheden.

Wat dacht je van elektrotechniek, zonnepanelen techniek, of de installatietechniek? Elektrotechniek en installatietechniek zijn onmisbaar als het gaat om nieuwbouw, en vaak zijn deze disciplines ook bij verbouwingen nodig. 

Dit brengt alles in een woning of bedrijfspand wat een pand leefbaar of werkbaar maakt. Denk maar aan riolering, sanitair, de meterkast, eventueel gasleidingen, verwarming, koeling. Techniek is onmisbaar, ook in de bouw! 

Al deze banen zijn leuk en afwisselend. Je komt namelijk steeds weer op verschillende plaatsen. Elke keer zie je ook weer andere gezichten, zowel van collega’s als van klanten. 


Hierdoor is werken in de bouw en techniek fijn en aantrekkelijk! Of jij nu een storingsdienst rijdt, of met collega’s aan een groot nieuwbouwproject werkt: jij doet je werk secuur, zo efficiënt mogelijk, en met een grote glimlach

Wil jij toch liever ergens anders in het land aan de slag? Bekijk dan de techniek vacatures in Gelderland!

Zonnepanelen monteur vacature in Barendrecht

Wil jij helpen Barendrecht een stukje duurzamer te maken maar heb je geen opleiding in de zonnepanelen techniek? Solliciteer dan vandaag nog op één van onze BBL zonnepanelen monteur vacatures in Barendrecht. Met deze baan heb jij elke dag het mooiste uitzicht over Barendrecht, op hoogte werken was nog nooit zo leuk! Samen met je collega’s monteer jij de zonnepanelen op daken van woningen en bedrijfspanden.

Ook in Barendrecht groeit de vraag naar zonnepanelen, en daarmee de vraag naar enthousiaste zonnepanelen monteurs nog elke dag. Je hoeft dus geen moment bang te zijn dat je zonder werk komt te zitten! 


Zonnepanelen monteur worden? Ga direct aan de slag met onze omscholingstrajecten

Omscholen naar de techniek in Barendrecht? 

Wil je aan de slag in de techniek maar heb je niet de juiste opleiding? Je kan altijd starten met ons unieke omscholingstraject. Als BBL leerling ga je direct in de praktijk aan de slag, inclusief een mooi salaris en fijne collega’s. 

Je krijgt dan een leuke baan bij een technisch bedrijf in Barendrecht. Ons doel is om samen een bedrijf te vinden dat bij jou past, op maximaal 30 minuten rijden van je huis. Hier ga je direct van start in de praktijk. Je leert namelijk alles in de praktijk van je ervaren collega’s


Door eerst veel mee te kijken en geleidelijk aan steeds meer taken zelf uit te voeren, leer je alle ins en outs van het vak. Op den duur zul je in staat zijn om zelfstandig meer werkzaamheden uit te voeren.

Vanaf dag één krijg je al salaris, en dit groeit mee naarmate je meer zelfstandig werkt. Wij van Strevon zorgen voor de begeleiding en coaching.


Ben je op zoek naar een opleiding waarbij je niet stil hoeft te zitten in een klaslokaal en je geleerde vaardigheden direct in de praktijk kunt toepassen? Dan zijn onze omscholingstrajecten wellicht perfect voor jou. Zelfs als je overstapt vanuit een andere branche, bieden wij mogelijkheden om direct betaald aan de slag te gaan zonder een salarisgat te ervaren.


Het enige dat je nodig hebt is enthousiasme en doorzettingsvermogen. Wees leergierig, dan ligt er een mooie carrière voor jou in de techniek in het verschiet. 

Welke van onze technische bbl vacatures in Barendrecht op deze pagina wordt het begin van jouw lange mooie technische loopbaan?