Ben je op zoek naar technische vacatures in Hoorn?

Wil jij werken in de omgeving Hoorn?

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Techniek vacatures in Hoorn

Techniek vacatures in Hoorn is een breed begrip. Wist je dat er ontzettend veel verschillende vacatures onder de noemer techniek vallen? Denk aan loodgieter, cv monteur, elektromonteur, zonnepanelen installateur, riolering monteur, gasinstallateur, zonwering monteur, assemblage medewerker of bijvoorbeeld een projectleider

Techniek vacatures in Hoorn zijn ook beschikbaar voor kandidaten die geen opleiding of ervaring hebben in de techniek. Je start dan een omscholingstraject naar de techniek terwijl jij in de regio Hoorn aan de slag gaat. Je leert alle vaardigheden van je ervaren collega’s, en gaat stap voor stap ook zelf meer taken uitvoeren. Vanaf dag één krijg je salaris, en dit groeit mee naarmate je doelen behaalt en meer zelfstandig kunt werken.

Samen zorgen we ervoor dat je alles uit je opleiding haalt en je kan ontwikkelen tot een volwaardig vakman. Vervolgens zijn er ook nog veel doorgroeimogelijkheden, met een paar jaar werkervaring kun je prima de switch maken naar een andere functie. 

Technische vacatures in Hoorn

Zoek jij technische vacature in Hoorn? Dan zit je hier helemaal goed. Of je nu werkervaring hebt in de techniek, en toe bent aan je volgende uitdaging, of dat je wil starten in de techniek: er is altijd een passende technische vacature in Hoorn. 


Hoorn is een pittoresk stadje in Noord-Holland, aan het Markermeer. Slechts 40 kilometer boven Amsterdam. 

Ook in Hoorn is er een grote vraag naar technische vakmensen voor diverse vacatures. Werken in de techniek biedt een uitdagende en interessante carrière. Je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van technologische innovaties of aan het verduurzamen van Nederland, maar ook het plaatsen van een nieuwe badkamer vereist de expertise van technische vakmensen. Er zijn tevens vacatures beschikbaar voor installateurs en loodgieters in Hoorn.

Bij Strevon ontdek je de leukste techniek vacatures in Hoorn, maar lees je ook waarom werken in de techniek leuk, uitdagend en gevarieerd is. Strevon heeft voor iedereen een technische vacature in Hoorn! 

Werken in de techniek in Hoorn

Werken in de techniek in Hoorn? Er zijn veel openstaande vacatures binnen de techniek en bouw. In Hoorn wordt nog steeds veel gebouwd en verbouwd. Wanneer een pand gebouwd wordt, of dit nou een woning of een bedrijfspand is, kun je niet zonder installatietechniek.

Installatietechniek zorgt dat een gebouw leefbaar of werkbaar wordt. De riolering wordt aangelegd, en het pand kan verwarmd en/of gekoeld worden. Als cv monteur of loodgieter zul je dus veel in de bouw aan het werk zijn, samen met je collega’s maak je het verschil!


Ook wanneer je in de elektrotechniek werkt zul je met regelmaat klussen in de bouw tegenkomen, een meterkast die aangelegd moet worden, en de elektra wordt door het huis gelegd. Maar ook bijvoorbeeld aanpassingen in de meterkast komen vaker voor dan je denkt. De wensen en eisen van de gebruiker veranderen vaak en veelal is een gebouw niet berekend op het aan kunnen sluiten van een laadpaal. 


Verduurzamen is ook in Hoorn een belangrijk thema, waar veel technische werknemers bij nodig zijn. Geniet jij binnenkort van het uitzicht over Hoorn terwijl jij als zonnepanelen monteur een dak voorziet van nieuwe zonnepanelen?

De techniek branche is breed, er is daardoor altijd wel een afwisselende techniek vacature in Hoorn die past bij jouw wensen.

Cv monteur vacature in Hoorn

Een cv monteur vacature in Hoorn? Strevon heeft jouw volgende uitdaging. Van het installeren van een nieuwe cv ketel, tot het rijden van een storingsdienst: jij zorgt dat de cv-ketel werkt. 

Enerzijds moet je voor een cv monteur vacature zelfstandig kunnen werken, en zelf beslissingen kunnen nemen, anderzijds moet je goed samen kunnen werken met collega’s.

Ook is het belangrijk dat je goed kunt communiceren: je legt de klant duidelijk uit welke werkzaamheden je uitgevoerd hebt. 

Geen dag is hetzelfde wanneer je in de techniek werkt, en dat geldt ook voor het werken als cv monteur. De eigenschappen die worden gevraagd in een cv monteur vacature gelden ook voor veel andere technische vacatures in Hoorn.