Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Quinten die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Service monteur vacature vind je bij Strevon

Strevon heeft jouw volgende uitdaging! 

Functieomschrijving: dit doet een servicemonteur

De functieomschrijving van elke vacature service monteur is natuurlijk anders, toch zijn er enkele overeenkomsten. Een servicemonteur kan in verschillende branches werkzaam zijn, zoals in de elektrotechniek, maar ook een vacature servicemonteur installatietechniek komt voor.
Je bent met name bezig met het verhelpen van storingen, maar ook onderhoud hoort bij je werkzaamheden.
Soms word je plots opgeroepen voor een storing dus flexibiliteit is heel belangrijk. Geen werkdag is hetzelfde, maar bij servicemonteur vacatures weet je bij aanvang van je dag nog niet hoe de dag zal verlopen.
Daarnaast moet je goed onder tijdsdruk kunnen werken, soms staat de volgende storing namelijk alweer op de planning en zal je even moeten doorwerken! Ook moet je zelfstandig kunnen werken, hoewel je altijd op een leidinggevende kunt terugvallen ben je geregeld wel alleen op pad. Je moet dan in je eentje beslissingen kunnen nemen en knopen durven doorhakken.
Een vacature servicemonteur vraagt ook vaak om goede communicatieve vaardigheden. Je moet goed kunnen uitleggen welke werkzaamheden je hebt uitgevoerd en waarom.
Als servicemonteur moet je daarom veelzijdig en flexibel kunnen zijn. Er wordt veel van je verwacht, en jij kan die verwachtingen zeker waarmaken.

Direct aan de slag met onze servicemonteur vacatures

Voor een servicemonteur vacature zit je hier goed! We hebben de leukste actuele vacatures op deze pagina staan, zodat jij kunt kiezen welke het beste bij je past. Ga direct aan de slag, zelfs zonder ervaring of vooropleiding! Laat je kosteloos omscholen tijdens werktijd via Strevon. Ben jij nieuwsgierig aangelegd en vind jij het een uitdaging om dingen op te lossen? Werk je graag met je handen, gecombineerd met een analytische blik? Dan is werken als service monteur wellicht iets voor jou, ontdek nu de servicemonteur vacatures en lees alles over de werkzaamheden en het salaris!

Direct aan de slag als servicemonteur

Wil je ooit als servicemonteur aan de slag? Dan is een omscholingstraject van Strevon een perfect startpunt. We bieden omscholingstrajecten binnen de elektrotechniek, of laat je omscholen tot zonnepanelen installateur

Alle omscholingstrajecten van Strevon zijn geheel gratis en je leert tijdens werktijd. Je krijgt er dus ook nog eens salaris voor! Word je servicemonteur installatietechniek dan zorg dat een cv ketel het weer doet, of dat de keukenkraan gerepareerd wordt.

Je leert het vak in de praktijk bij een bedrijf dat bij je past, bij jou in de regio. Kijk mee met ervaren collega’s die jou de kneepjes van het vak bijbrengen. Je zult steeds meer werkzaamheden zelfstandig gaan uitvoeren, en zo groei je in het vak. 

Ben jij de nieuwe service monteur buitendienst in de dop? Solliciteer dan vandaag nog, ook als je geen ervaring of vooropleiding hebt! 

Zij-instromer aan het werk

Salaris servicemonteurs

Wat verdient een servicemonteur? Uiteindelijk wil je natuurlijk weten hoe dik je je boterham kunt beleggen. Leuk werk is uiteraard belangrijk, maar je wil ook weten wat het servicemonteur salaris is. 
Als servicemonteur kun je na je startsalaris nog doorgroeien. Hoe meer werkervaring je opdoet, hoe meer salaris je kunt verdienen. 
Daarnaast helpt het wanneer je verschillende werkzaamheden uit kunt voeren. Ben je meer allround, dan kun je meer verdienen. In de vacatures servicemonteur zie je altijd een salarisindicatie.
Het gemiddelde salaris van een servicemonteur is €3000,- bruto per maand. Als starter zit je daar onder, maar naar verloop van tijd groei je nog mooi door. 
Als zzp-er kun je een hoger uurloon vragen, omdat de werkgelegenheid voor servicemonteurs groot is. Een uurtarief van €50,- is gemiddeld maar een hoger uurloon komt ook zeker voor. Let op: als zzp-er moet je hier nog veel zelf van betalen. Je materialen, je auto, verzekeringen, pensioen, en de belasting. Er gaan nog een hoop kosten af die je liever niet wil maken, maar die er wel bij horen. Klik hier voor meer informatie over het salaris van een servicemonteur 

Technische vacatures Strevon:

Een vacature servicemonteur ontdek je eenvoudig op onze vacature pagina's. De baan servicemonteur komt in verschillende branches in de techniek voor en je kunt dus altijd snel aan de slag. Ontdek hier onder de verschillende branches: