Technisch personeel vinden via Strevon: de detachering

Lees meer over onze detacheringsconstructie en de voordelen ervan

Vind personeel via Strevon 


Strevon ontzorgt technische bedrijven in het werven en opleiden van zij-instromers. Door middel van een detacheringsconstructie maken we het mogelijk om nieuwe werknemers te laten instromen in de techniek, zonder dat jij hier als werkgever risico mee loopt. We geloven dat deze constructie voor zowel werkgever als werknemer de vorm is die 't beste past bij het aannemen, inwerken en opleiden van een zij-instromer.


Wat de voordelen zijn van onze detachering? Dat lees je hier!

Detachering via Strevon in het kort.

Hebben we een geschikte kandidaat gevonden voor jouw functie? Dan zal deze werknemer gedurende circa anderhalf jaar via Strevon gedetacheerd worden. In deze periode betaal je per gewerkt uur een all-in tarief. In dit tarief zit opleiding, ziekteverzuim, verlof en pensioen verwerkt. Je weet dus vanaf dag 1 wat je kunt verwachten.

Na anderhalf jaar is deze werknemer opgeleid en gecertificeerd. Hiermee loopt de detacheringsperiode af. Na de afgesproken inleentermijn kun je de werknemer kosteloos overnemen en komt hij of zij dus bij jou in dienstverband te werken. Door de detacheringsconstructie loop je geen risico en ook de werknemer profiteert vanaf de start van de voordelen, zoals doorbetaalde opleidingsdagen en pensioen.

De voordelen

Geen ziekterisico.

Voor een zij-instromer is de techniek een nieuw vakgebied. Men is nog niet gewend aan de fysieke belasting en dit maakt het ziekterisico hoger gedurende het eerste jaar. Strevon neemt dit risico, inclusief alle bijbehorende kosten, op zich. Dit betekent dat jij geen kosten maakt bij ziekteverzuim. Daarnaast draagt een gezonde en veilige werkomgeving bij aan het verlagen van het ziekteverzuim, dus Strevon moedigt zijn klanten daarom altijd aan om hier kritisch naar te kijken.

Flexibiliteit.

Als werkgever kun je een werknemer in dienstverband maximaal 3 contracten geven.
Dit betekent dat je relatief snel een contract voor onbepaalde tijd moet aanbieden. 
In het geval van een zij-instromer kan dit een lastige beslissing zijn omdat men het vak wellicht nog niet volledig beheerst. Door de detacheringsconstructie loop je niet tegen deze uitdaging aan. Je hebt de mogelijkheid om een zij-instromer meerdere periodes een contract via Strevon te geven. Zo blijf je flexibel!

All-in tarief per gewerkt uur.

Je betaalt een vast bedrag per gewerkt uur. Dit betreft een all-in tarief waar alle kosten, op reiskosten na, in verwerkt zijn. Wekelijks ontvang je een overzichtelijke factuur voor het aantal gewerkte uren en de afgesproken reiskostenvergoeding.

Geen loonadministratie.

Strevon neemt alle loonadministratie uit handen, dus je boekhouder of administrateur heeft hier geen werk aan. We verzorgen vakantiegeld, vakantiedagen, verlofdagen, pensioenafdracht en afdracht van loonbelasting.

Opleiding: geen investering.

De werknemer wordt via Strevon opgeleid zonder dat jij hier een investering voor hoeft te doen. Strevon verzorgt de volledige financiële investering van de opleiding. Tevens ontvangt de werknemer op de opleidingsdagen gewoon een salaris, ook dit wordt door Strevon doorbetaald. Eventuele risico's die hierbij komen kijken, neemt Strevon op zich. Jij loopt dus geen risico en maakt geen extra kosten.

Opleiding: geen administratie.

Niet alleen het financiële deel van de opleiding valt onder Strevon's verantwoordelijkheden: ook het administratieve deel wordt door ons verzorgd. Het opleidingstraject wordt door ons samengesteld en vindt plaats op uitstekende opleidingslocaties, waar de werknemer les krijgt van ervaren trainers. Regelmatig zullen we contact hebben over de ontwikkeling van de werknemer in zijn nieuwe functie.
Op basis hiervan worden de opleidingsdagen gepland en verzorgd.
Lees meer over onze omscholingstrajecten ⇗

Kosteloos overnemen na inleentermijn.

Als werkgever neem je, na de afgesproken inleentermijn, geheel kosteloos de werknemer over. We geloven dat een zij-instromer na anderhalf jaar zelfstandig moet kunnen werken en dat jullie er baat bij hebben om de werknemer in dienst te nemen. Dit biedt jullie de mogelijkheid om verder te bouwen aan het bedrijf en het eigen personeelsbestand uit te breiden.

Snel hulp door ons backoffice team.

Ons team van eigen mensen zet zich dagelijks in om zowel werkgevers als werknemers te helpen. Heb je vragen over de bovengestelde thema's? Dan zal ons backoffice team je altijd zo snel mogelijk helpen. Daarnaast werken we samen met externe specialisten voor de certificering en verloning van alle werknemers. Zo weet je zeker dat je op vragen snel en duidelijk antwoord ontvangt.
50%
Vrijblijvend contact aanvragen
Vraag vrijblijvend meer contact aan
Vraag vrijblijvend informatie aan!
Kelly backoffice medewerker van Strevon