Technisch personeel vinden via Strevon: de detachering techniek

Technisch detacheringsbureau dat jouw helpt met het vinden van geschikt personeel!

Vind personeel via Strevon 


Strevon is een technisch detacheringsbureau dat bedrijven ontzorgd in het vinden van geschikt technisch personeel. Ons technisch detachering lost het personeelstekort op door een vernieuwende aanpak. Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder enige ervaring als monteur: zij-instromers. Wij leiden deze mensen op, zodat de monteur bij jou als werkgever in de techniek direct aan de slag kan. 


Dus ben je op zoek naar monteurs en heb je misschien zelfs al gedacht aan een uitzendbureau technisch personeel? Laat ons je helpen!


Wat de voordelen zijn van ons detacheringsbureau techniek? Dat lees je hier!

Vind personeel via Strevon 


Detachering technisch personeel via Strevon
in het kort:

Zodra ons technisch detacheringsbureau een geschikte kandidaat gevonden heeft. Dan zal deze werknemer gedurende circa anderhalf jaar via Strevon gedetacheerd worden. In deze periode betaal je per gewerkt uur een all-in tarief. In dit tarief zit opleiding, ziekteverzuim, verlof en pensioen verwerkt. Je weet dus vanaf dag 1 wat je kunt verwachten.

Na anderhalf jaar is deze werknemer opgeleid en gecertificeerd. Hiermee loopt de detacheringsperiode af. Na de afgesproken inleentermijn kun je het detachering personeel kosteloos overnemen en komt hij of zij dus bij jou in dienstverband te werken. Wij werken dus niet met zzp monteurs, maar bij ons kan je rekenen op zekerheid. En het fijne is dat je na 1,5 jaar niet meer afhankelijk bent van ons technisch detacheringsbureau. Door de detacheringsconstructie loop je geen risico en ook de werknemer profiteert vanaf de start van de voordelen, zoals doorbetaalde opleidingsdagen en pensioen. Wij zijn meer dan enkel een uitzendbureau technisch personeel.

Neem vrijblijvend contact op 


Ons technisch detacheringsbureau is actief in de volgende branches:

Detachering techniek: Elektrotechniek

Is jouw bedrijf op zoek naar gedreven elektriciens voor een langere periode? Een collega-monteur die past binnen jouw bedrijf? Laat ons technisch detacheringsbureau jou helpen met het vinden van een geschikte collega monteur in de elektrotechniek!

Detachering techniek: Installatietechniek

Binnen de installatietechniek is er een grote vraag naar monteurs. Hierom is het lastig om binnen een korte periode een geschikte installatiemonteur te vinden. Laat onze detachering in de techniek je helpen!

Detachering techniek: Zonnepanelen

Is jouw bedrijf actief in de zonnepanelen? En ben je op zoek naar een nieuwe zonnepanelen monteur om jouw team te versterken? Wij kunnen jouw bedrijf helpen met het vinden van een passende collega-monteur! Laat ons techniek detacheringsbureau jou helpen.

Vind zonnepanelen monteurs  


Detachering techniek: Zonwering

Ben jij op zoek naar een nieuwe monteur voor jouw zonwering bedrijf. Laat ons detacheringsbureau techniek je helpen met het vinden van een zonwering monteur. Dan kan jij je weer focussen op je werkzaamheden binnen de zonwering!

Vind zonwering monteurs 


Technisch personeel gezocht? Strevon is specialist in het werven,
detacheren en opleiden van personeel in de technische sector. 

Wij bieden detachering personeel dicht bij jouw bedrijf.

Op dit moment werkt Strevon samen met bedrijven uit de regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Rotterdam en Den Haag. Daarnaast detacheren we in andere plaatsen.


Wij streven ernaar om een monteur te vinden dicht bij jouw bedrijf. Jouw nieuwe werknemer zal niet langer dan max. 30 minuten hoeven te rijden.

Vind personeel  

Wat is technische detachering?

Technische detachering betekent dat een ander bedrijf personeel aan je uitleent in de techniek sector. Het detachering personeel staat dan niet bij jou op de loonlijst, maar wordt door Strevon uitbetaald. Jullie bedrijf betaald hier een all-in tarief voor. De medewerker heeft zelf een vaste arbeidsovereenkomst met ons technisch detacheringsbureau. Na 1,5 jaar is de uitgeleende monteur klaar met zijn opleiding en dus gecertificeerd monteur. Dan kan de monteur bij jouw bedrijf in vaste loondienst en zit je niet meer vast aan onze technische detachering.

Wat doe je als technische detachering?

Ons technisch detacheringsbureau is dagelijks bezig met werven, detacheren en opleiden van personeel in de technische sector. Dit doen wij met een kritische blik om voor de langere termijn de juiste match te maken.

Door het maken van een profielschets van jouw bedrijf en vacature kunnen we de juiste match maken op cultuur & functie inhoud. Veder maken onze recruiters een kritische selectie door het voeren van persoonlijke gesprekken, assessments & referentie checks. Zij-instromers worden beoordeeld door jou en ons. Wij leiden vervolgens deze mensen op met een goed opleidingsplan bij erkende instanties, zodat jij op korte en lange termijn geholpen bent aan een nieuwe werknemer. Tot slot betalen wij zelf de opleidingskosten en de dagen hiervan door. Hiervoor betaal jij als werkgever een all-in tarief.

Wie betaalt loon bij technische detachering?

Jouw bedrijf betaald een all-in tarief per gewerkt uur aan ons. Vervolgens betaald Strevon het uurloon uit aan jouw nieuwe werknemers, hier zitten ook de opleidingskosten in verwerkt. Je hebt dus geen extra kosten aan de opleiding van jouw nieuwe werknemer.

Wat is het verschil tussen detachering en uitzenden?

Een technsich detacheerder geeft je net als uitzendbureau technisch personeel gemakkelijk nieuw personeel. Het grote verschil zit hem in zekerheid. Detacheren geeft jouw bedrijf en jouw nieuwe monteur echter meer zekerheid. Uitzenden heeft een zeer flexibele arbeidsverhouding terwijl we bij detacheren vooraf de contractduur afspreken. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Job Bruinsma. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Accountmanager van Strevon - Job