Technisch detachering via Strevon

Wij zijn een technisch detacheringsbureau dat jouw bedrijf kan helpen aan geschikt technisch personeel

Vind binnen 2 weken een nieuwe monteur  
Zij-instromers in de elektrotechniek
Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

60+ succesvolle klantcasussen 

Zij gingen jou voor in het vinden van technisch personeel via ons technisch detacheringsbureau.

Nieuw personeel vinden op een snelle manier

Snelle werving & selectie 

Gemiddeld stelt onze technische detachering binnen 2 weken de eerste kandidaat aan je voor. 

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Naast detachering techniek ook opleider

Ons omscholingstraject ontwikkelt een zij-instromers naar gecertificeerd monteur.

Detachering technisch personeel via Strevon 

Strevon is een technisch detacheringsbureau dat bedrijven ontzorgd in het vinden van geschikt technisch personeel. Onze technisch detachering lost het personeelstekort op door een vernieuwende aanpak. Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder enige concrete werkervaring in de techniek: zij-instromers. Wij leiden deze mensen op, zodat ze na 1,5 jaar gecertificeerd monteur zijn. 


Dus ben je op zoek naar een technisch detachering om jouw vacature in te vullen. Laat ons detacheringsbureau techniek je ontzorgen in deze zoektocht!


Gemiddeld stellen we binnen twee weken de eerste kandidaat aan je voor. 

50%
Ontvang meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 


Technisch personeel werven? Ontzorg je in deze zoektocht met hulp van onze technische detachering

Vraag meer informatie aan  ➜ 

Detacheren technisch personeel                      Dit is onze aanpak

  • De focus van ons technisch detacheringsbureau ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek.
  • Wanneer je met ons detacheringsbureau technisch personeel gaat werven maken we als eerst profielschets van jouw vacature en bedrijf zodat we de juiste match maken op cultuur & functie inhoud.
  • Ons team aan eigen marketing specialisten zetten een online marketing strategie uiteen die gericht is op één doelgroep zij-instromers.
  • De recruiters van ons technisch detacheringsbureau maken een kritische selectie met persoonlijke gesprekken, assessments & referentie checks. Ze worden hier op beoordeeld door jou als technisch werkgever en ons. Zo vinden we samen de geschikte kandidaat.
  • Naast technisch detacheerder zijn wij ook opleider. Wij leiden vervolgens de kandidaten op met een goed opleidingsplan bij erkende instanties, zodat jij op korte en lange termijn geholpen bent met deze werknemer.
  • Wij als technisch detacheerder betalen zelf de opleidingskosten en de dagen hiervan door. Daardoor maken zij-instromers via Strevon juist de overstap naar jouw bedrijf.


Meer informatie over onze technische detachering  


Ons technisch detacheringsbureau is actief in de volgende branches:

Detachering techniek: Elektrotechniek

Is jouw bedrijf op zoek naar gedreven elektriciens voor een langere periode? Een collega-monteur die past binnen jouw bedrijf? Laat ons technisch detacheringsbureau jou helpen met het vinden van een geschikte collega monteur in de elektrotechniek!

Detachering techniek: Installatietechniek

Binnen de installatietechniek is er een grote vraag naar monteurs. Hierom is het lastig om binnen een korte periode een geschikte installatiemonteur te vinden. Laat onze detachering techniek je helpen!

Detachering techniek: Zonnepanelen

Is jouw bedrijf actief in de zonnepanelen? En ben je op zoek naar een nieuwe zonnepanelen monteur om jouw team te versterken? Wij kunnen jouw bedrijf helpen met het vinden van een passende collega-monteur! Laat ons detacheringsbureau technisch personeel jou helpen.

Vind zonnepanelen monteurs  


Detachering techniek: Zonwering

Ben jij op zoek naar een nieuwe monteur voor jouw zonwering bedrijf. Laat ons detacheringsbureau technisch personeel je helpen met het vinden van een zonwering monteur. Dan kan jij je weer focussen op je werkzaamheden binnen de zonwering!

Vind zonwering monteurs 


Deze bedrijven worden al door onze technische detachering  ontzorgd:

Veelgestelde vragen over techniek detachering...

Wat is technische detachering?

Technische detachering betekent dat een ander bedrijf personeel aan je uitleent in de techniek sector. Het detachering personeel staat dan niet bij jou op de loonlijst, maar wordt door Strevon uitbetaald. Jullie bedrijf betaald hier een all-in tarief voor. De medewerker heeft zelf een vaste arbeidsovereenkomst met ons technisch detacheringsbureau. Na 1,5 jaar is de uitgeleende monteur klaar met zijn opleiding en dus gecertificeerd monteur. Dan kan de monteur bij jouw bedrijf in vaste loondienst en zit je niet meer vast aan onze technische detachering.

Wat doe je als technische detachering?

Ons technisch detacheringsbureau is dagelijks bezig met werven, detacheren en opleiden van personeel in de technische sector. Dit doen wij met een kritische blik om voor de langere termijn de juiste match te maken.

Door het maken van een profielschets van jouw bedrijf en vacature kunnen we de juiste match maken op cultuur & functie inhoud. Veder maken onze recruiters een kritische selectie door het voeren van persoonlijke gesprekken, assessments & referentie checks. Zij-instromers worden beoordeeld door jou en ons. Wij leiden vervolgens deze mensen op met een goed opleidingsplan bij erkende instanties, zodat jij op korte en lange termijn geholpen bent aan een nieuwe werknemer. Tot slot betalen wij zelf de opleidingskosten en de dagen hiervan door. Hiervoor betaal jij als werkgever een all-in tarief.

Wie betaalt loon bij technische detachering?

Jouw bedrijf betaald een all-in tarief per gewerkt uur aan ons. Vervolgens betaald Strevon het uurloon uit aan jouw nieuwe werknemers, hier zitten ook de opleidingskosten in verwerkt. Je hebt dus geen extra kosten aan de opleiding van jouw nieuwe werknemer.

Wat is het verschil tussen detachering en uitzenden?

Een technsich detacheerder geeft je net als uitzendbureau technisch personeel gemakkelijk nieuw personeel. Het grote verschil zit hem in zekerheid. Detacheren geeft jouw bedrijf en jouw nieuwe monteur echter meer zekerheid. Uitzenden heeft een zeer flexibele arbeidsverhouding terwijl we bij detacheren vooraf de contractduur afspreken. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin