Omscholen tot elektromonteur

Jouw toegang tot een carrière in de elektrotechniek

✅ Een vaste baan,
bij een bedrijf dat bij jou past

✅ Gratis omscholing,
tijdens werktijd

✅ Een nieuwe uitdaging,
zonder financieel risico 

✅ Een vaste baan, bij een bedrijf dat bij je past

✅ Gratis omscholing, tijdens werktijd

✅ Een nieuwe uitdaging, zonder financieel risico 

Glasvezelmonteur gezocht via Strevon

Omscholen elektricien

Overweeg je een carrièreswitch naar de elektrotechniek? Dan is het omscholen tot elektromonteur van Strevon zeker iets voor jou! De wereld van de elektrotechniek biedt een scala aan kansen voor zij-instromers die een nieuwe weg willen inslaan en een verschil willen maken in een technologisch evoluerende wereld.


Iets voor jou? Ontvang vrijblijvend informatie over:

 • Wat een baan als elektromonteur precies inhoudt.
 • Informatie over het omscholingstraject en wat je gaat leren.
 • Het salaris, de werkplek en de arbeidsvoorwaarden.
 • Wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat doet een elektricien eigenlijk?

Ben je nieuwsgierig naar wat een elektromonteur doet? Elektromonteurs zijn de architecten achter onze moderne infrastructuur. Van het installeren van elektrische systemen tot het onderhouden ervan, ze spelen een essentiële rol in vrijwel elk aspect van ons leven. Deze rol biedt niet alleen voldoening door bij te dragen aan cruciale infrastructurele aspecten, maar het opent ook de deuren naar een dynamische en stabiele loopbaan in de techniek.

Benieuwd hoe een dag als elektromonteur eruit ziet?

Bekijk de video 👉

Omscholing elektromonteur via Strevon

Strevon biedt zij-instromers de perfecte gelegenheid om hun potentieel te ontdekken en hun weg te vinden in de elektrotechniek.


Het omscholingstraject bij Strevon omvat een leerprogramma dat zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden benadrukt. Je leert over elektrische systemen, veiligheidsnormen, en praktische toepassingen die essentieel zijn voor een elektromonteur of elektricien. Het beste deel? Het programma is ontworpen om aan te sluiten op jouw behoeften, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus.


Het omscholingstraject bij Strevon duurt 1,5 jaar. Hierna ontvang je een diploma en ben je gecertificeerd elektromonteur. De volgende onderdelen komen in het omscholingstraject terug:

 • Je behaalt je VCA-certificaat. In een VCA-cursus van 1 dag leer je alles over veilig werken op de werkvloer.

 • Je volgt de cursussen elektrotechniek woningbouw deel 1 en 2. Tijdens de eerste cursus leer je over de basis en leer je hoe je deze moet toepassen in de praktijk. Bij de tweede cursus ga je, onder begeleiding van een instructeur, elektrotechnische werkzaamheden verrichten.

 • Elektrotechniek (kleine) utiliteit. Hier leer je hoe je installaties moet aansluiten. 


Waarom kiezen voor omscholing tot elektromonteur via Strevon?

 • Combinatie van praktijk en theorie: je gaat niet terug de schoolbanken in, maar werkt vanaf dag één bij een bedrijf uit de elektrotechniek. Daarnaast volg je cursussen, waarin je alles leert over de nieuwste technieken.

 • Gratis omscholing elektricien: voor de omscholing tot elektromonteur hoef je niets te betalen. Je volgt de cursussen tijdens werktijd, zodat je nog steeds genoeg vrije tijd hebt.

 • Direct een goed salaris: vanaf de eerste dag ontvang je een goed salaris, wat met jou meegroeit. Hierdoor heb je geen financieel risico.

 • Voldoende doorgroeimogelijkheden: je krijgt een vast contract en kunt bij het bedrijf blijven werken tot je pensioen.

 • Werkgever in de buurt: we zoeken een leerwerkbedrijf voor je op maximaal 30 minuten rijden van je huis.

 • Werk in een leuk team: vanaf je eerste werkdag word je opgenomen in een team met ervaren collega-monteurs, waar jij alle kneepjes van het vak mag gaan leren.

Start met jouw omscholing tot elektricien

Als zij-instromer die geïnteresseerd is in de elektrotechniek, ben je slechts een stap verwijderd van een carrière als elektromonteur.  Ontdek meer over het omscholingstraject bij Strevon en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst.

Zie jij jezelf wel werken als elektromonteur?

Lees wat onze monteurs zeggen!

"Iedereen kan een lamp aan en uit zetten. Hier leer je de werking daarachter."

'Ik vond het vroeger altijd al leuk om technische klusjes op te pakken en dit gevoel is nooit weggegaan. Alles wat ik via het omscholingstraject leer, kom ik ook tegen in mijn werk. In de afgelopen maanden heb ik een enorm snelle ontwikkeling doorgemaakt en kan ik al steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. De persoonlijke begeleiding in de praktijk draagt echt iets bij aan mijn ontwikkeling als elektromonteur."

Omscholing Elektrotechniek Strevon ROVC

Elroy - Leerling monteur via Strevon

“De uitweg om zonder opleiding te starten in de elektrotechniek."

"Nadat ik 15 jaar gewerkt heb in een supermarkt, was het tijd voor een nieuwe stap. Ik zocht een plek waar ik een technisch vak kon leren, maar had geen behoefte om terug naar school te gaan. Via Strevon werk ik nu bij een leuk bedrijf waar ik helemaal op mijn plek zit. Ik behaal certificaten en volg cursussen om de elektrotechniek onder de knie te krijgen.”

Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Jamal die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Jamal - Leerling monteur via Strevon

Nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Job van Strevon. 

Ik help je graag verder. Als je op de knop hieronder klikt, dan stuur ik je vrijblijvend meer informatie over het omscholingstraject tot zonnepanelen monteur, en plannen we een adviesgesprek in. Ook kan ik met je meedenken als je nog twijfelt. We gaan dit samen doen! Spreek ik je snel?

Direct naar

Adres

Strevon B.V.

Zonnebaan 33

3542 EB Utrecht

0302274200 

[email protected]