Zie jij jezelf wel werken als monteur?

Deze monteurs schoolde zich om via Strevon

Laat je inspireren door de verhalen van zij-instromers die jou zijn voorgegaan. Dankzij het omscholingstraject van Strevon gaan zij met veel plezier weer aan het werk. In hun nieuwe baan in de techniek verrichten ze uitdagende werkzaamheden waar ze veel plezier uit halen. Ze beginnen de dag met een glimlach en keren met een goed humeur terug naar huis. Bovendien kunnen ze door de vaste werktijden 's avonds volop genieten met hun gezin of met vrienden. Wil jij dit ook? Lees hier alle ervaringen van zij-instromers die de overstap hebben gemaakt naar de techniek.


Erachter komen of de techniek ook iets voor jou is?

Bij Strevon begrijpen we dat het spannend kan zijn om van baan te veranderen en te kiezen voor een ander vakgebied. Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar om je te adviseren of een baan in de techniek echt bij jou past. Ze zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Ben je benieuwd wat een omscholingstraject kost? Bij Strevon is het omscholingstraject helemaal gratis! Wij geloven namelijk sterk in jouw persoonlijke ontwikkeling en vinden dat jij hier (ook financieel) de kans voor moet krijgen.

Enthousiast geworden? Neem contact op!

Zie jij jezelf ook wel werken in de techniek? Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. We plannen samen met jou vrijblijvend een adviesgesprek in om je te adviseren of een baan in de techniek bij je past. Én wie weet sta jij dan binnenkort met veel plezier te werken in de techniek!

Geïnteresseerd? Ontdek de mogelijkheden!