Omscholingstraject elektromonteur: Quinten’s verhaal
09 september 2021 

Omscholingstraject elektromonteur: Quinten’s verhaal

Werken in de techniek

Verwant artikel is het verhaal van Quinten, die zich om heeft laten scholen tot elektromonteur, door Strevon . De reden hiervoor was dat Quinten plezier miste in zijn werk. Op dit moment werkt Quinten bij JR Techniek in Harmelen waar hij dagelijks bezig is met elektrische werkzaamheden. Lees meer over zijn omscholingstraject naar de elektrotechniek.

Doorontwikkelen als elektromonteur

Mijn naam is Quinten en ik ben 24 jaar oud. Ik heb een opleiding in marketing en communicatie gedaan, maar ben uiteindelijk begonnen met werken in de logistiek. Tijdens het werken heb ik aan mezelf dat ik een vak in de  techniek wilde gaan leren. Ook miste ik het plezier in mijn werk , omdat ik niet goed kon doorontwikkelen.

Gratis omscholen elektrotechniek, via Strevon

Via een advertentie op Instagram ben ik terecht gekomen bij Strevon . Strevon gaf mij de kans om een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek  te volgen. Sinds ik een vak in de techniek wilde gaan leren kwam dit perfect uit! Na een goed gesprek met opleidingsmanager Lennart ben ik de uitdaging aangegaan.

Werken bij JR Techniek Harmelen als elektromonteur

regelmatig werk ik met erg veel plezier bij JR Techniek in Harmelen waar ik dagelijks bezig ben met elektra werk. Hierbij moet je denken aan het aanleggen van bedrading, verlichting, schakelaars en stopcontacten tot het installeren van een nieuwe groepenkast of aardlekschakelaar. De opleiding is goed te combineren met het werk, omdat ik de opleiding in de avonduren volg. Ik ben erg blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan, dankzij het opleidingstraject kon ik direct starten als elektromonteur. Voor mij is dit een tweede kans.

BBL opleiding tot elektromonteur 

Het belangrijkste voor mij is dat ik een baan heb, waarin ik dagelijks plezier heb. Dankzij Strevon  heb ik dat bereikt. Ook heb ik mezelf de afgelopen maanden kunnen ontwikkelen tot zelfstandig monteur  in de elektrotechniek. Ik hoop dat ik mezelf in de toekomst kan blijven doorontwikkelen. 

Opleidingstraject elektrotechniek? Bekijk deze video!

Strevon heeft speciaal een video gemaakt van het verhaal van Quinten.


Gratis omscholen naar de techniek

Wil jij ook graag laten omscholen in de techniek? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarin jij wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Bekijk het gratis opleidingstraject in de elektrotechniek en neem gerust contact op voor meer informatie.

Liever werken in een andere functie? Strevon biedt ook gratis omscholingstrajecten aan in de Zonnepanelen en InstallatietechniekBezoek de pagina's voor meer informatie.


Over de schrijver

Nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Job van Strevon. 

Ik help je graag verder. Als je op de knop hieronder klikt, dan stuur ik je meer informatie over het omscholingstraject tot elektromonteur, en plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in. Ook sta ik je graag te woord als je nog twijfelt. Spreken we elkaar snel?

50%
Ontvang meer informatie over Strevon en de omscholing!
Ontvang meer informatie en vraag je vrijblijvend aan voor de omscholing!
Ja, ik wil meer informatie!