Van horeca naar elektromonteur: het verhaal van Lin
23 februari 2024 

Van horeca naar elektromonteur: het verhaal van Lin

Lin heeft de overstap gemaakt vanuit de horeca naar het beroep elektromonteur. Benieuwd naar zijn verhaal. Deze keer hebben we dit opmerkelijke carrièreswitch verhaal opgenomen in de vorm van een podcast. Voor de podcastserie ''Great reskill'' werd hij geïnterviewd door Robert van Nationale beroepengids.nl.
Over de schrijver
Hallo, mijn naam is Job! In mijn rol als recruiter spreek ik dagelijks met gemotiveerde kandidaten, zoals jij, die zich willen laten omscholen tot een nieuwe baan in de techniek. Het is mijn passie om mensen te enthousiasmeren, te helpen bij hun ontwikkeling en ze te koppelen aan werkgevers die écht bij ze passen. Bij Strevon kan ik je helpen om de juiste omscholing te kiezen die past bij jouw persoonlijke wensen en vaardigheden. Op die manier kan ik je met vertrouwen voorstellen bij een technische werkgever passend bij jouw voorkeuren.

Nieuwsgierig geworden?

Hoi! Ik ben Job van Strevon. 

Ik help je graag verder. Als je op de knop hieronder klikt, dan stuur ik je meer informatie over het omscholingstraject tot installatiemonteur, en plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in. Ook sta ik je graag te woord als je nog twijfelt.
Spreken we elkaar snel?