Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Quinten die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Vacatures Assemblagemedewerker 

Strevon heeft jouw volgende uitdaging! 

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Direct aan de slag met onze assemblage medewerker vacatures? 

Als starter kun je direct in de techniek aan de slag met de omscholingstrajecten van Strevon. We bieden opleidingen voor verschillende branches in de techniek. Kies voor het omscholingstraject naar elektrotechniek, of laat je omscholen naar zonnepanelen installateur. Voor alle omscholingstrajecten geldt dat je niet in de schoolbanken hoeft, maar het vak in de praktijk leert. Je krijgt dan een leuke baan bij een bedrijf in je eigen regio. Ons doel is dat je aan de slag kunt op maximaal 30 minuten rijden van je huis. We zoeken een bedrijf dat bij jou past, zodat je met plezier gaat werken en je het vak stap voor stap kunt leren. Alle opleidingen zijn geheel kosteloos.

Sterker nog: bij het bedrijf waar je gaat werken krijg je een vaste baan en je ontvangt vanaf dag één salaris! Je begint met een startsalaris, en groeit door naarmate je meer werkzaamheden zelfstandig uit kunt voeren.
Leg jij met de technische opleidingen van Strevon de basis in de techniek voor een assemblagemedewerker vacature? Solliciteer dan vandaag nog, ook als je geen ervaring of vooropleiding hebt! 

Een vacature assemblagemedewerker vind je hier!

Een assemblagemedewerker vacature ontdek je eenvoudig bij Strevon. We hebben altijd leuke en uitdagende vacatures en zetten ze hier voor jou klaar, zodat jij de vacature kunt kiezen die bij je past. Bovendien vertellen we je alles over wat past bij een vacature voor assemblage medewerker. Welke werkzaamheden ga je uitvoeren en aan welke functie-eisen moet je kunnen voldoen om succesvol te solliciteren op een vacature voor assemblagemedewerker? Daarnaast lees je hier hoe je je kosteloos kunt laten omscholen naar de techniek, leer je alles over de assemblage medewerker betekenis en lees je alles over het assemblage werk.

Zij-instromer aan het werk

Wat doet een assemblagemedewerker 

Wat zijn assemblage werkzaamheden? Wat doet een assemblage medewerker? 
Om te bepalen of een assemblage medewerker vacature iets voor jou is, moet je goed weten wat de werkzaamheden zijn en wat je kan verwachten. 
Een baan in de techniek is niet moeilijk te vinden want er is altijd veel vraag naar vakbekwaam technische personeel. Assembleren is het samenstellen van verschillende onderdelen. Als assemblage medewerker stel je dus verschillende onderdelen samen tot een eindproduct. Soms is dat iets heel eenvoudigs, soms zijn het ingewikkelde producten. De werkzaamheden worden ook wel eindmontage genoemd. 
Eigenlijk los je telkens een puzzel op, geen uitdaging is jou te gek, en je vindt het leuk om precies te ontdekken hoe een apparaat in elkaar steekt. 
Naast het in elkaar zetten, moet je ook de tekeningen van een product goed kunnen begrijpen en ontleden. Alleen dan begrijp je echt hoe een product in elkaar zit. Ook controleer jij de aangeleverde deelproducten, en voer je kwaliteitscontroles uit. Bij jouw werkzaamheden behoort soms ook lassen of solderen wat je uiteraard vooraf leert. 

Wat verdient een assemblagemedewerker? 

Als assemblagemedewerker verdien je gemiddeld €1900,- bruto per maand. Hoe meer verstand je hebt van verschillende onderdelen, hoe meer je kunt verdienen. Word je technisch assemblage medewerker, dan kun je nog meer verdienen, maar met jouw technisch inzicht kun je nog ver doorgroeien in een technische carrière. De salarissen in de techniek zijn afhankelijk van werkervaring en kennis. Hoe meer werkzaamheden je uit kunt voeren, hoe meer je kunt verdienen. Als je als assemblage medewerker dus door kunt groeien, kun je ook meer gaan verdienen binnen de techniek. De werkgelegenheid voor een assemblage medewerker is groot want deze werkzaamheden komen namelijk in allerlei branches voor. Denk aan de machinebouw, auto-industrie, de elektrotechniek en de metaalindustrie. In al deze werkgebieden is veel vraag naar assemblagemedewerkers, dus je zult altijd ergens een leuke uitdagende baan kunnen vinden.  Lees hier meer informatie over het salaris van een assemblagemedewerker.

Werken-in-de-techniek

Gratis omscholen ook zonder ervaring

Wist je dat je ook als starter, zonder ervaring of opleiding, binnen de techniek direct aan de slag kunt? Met de omscholingstrajecten van Strevon volg je verschillende technische opleidingen in de praktijk. Dit heet een BBL-opleiding. Als assemblage medewerker ben je nieuwsgierig en heb je een goed analytisch vermogen. Wanneer je een product ziet, wil je precies weten hoe het werkt, en hoe het eventueel anders kan. Je bent nieuwsgierig en hebt altijd een open blik. Je werkt nauwkeurig en precies. Is dat iets dat bij jou past? Lees dan snel verder, en ontdek of een vacature assemblagemedewerker iets voor jou is.

Dit ben jij:

Wanneer jij een apparaat voor het eerst ziet, wil jij het het liefst helemaal uit elkaar schroeven om te ontdekken hoe het werkt. Je bent nieuwsgierig en leergierig. Als assemblage medewerker vind jij het interessant om te ontdekken hoe dingen in elkaar zitten. Je houdt van puzzelen en hebt een goed analytisch en technisch inzicht. Daarnaast heb jij een vaste hand en zet je fluitend de onderdelen in elkaar. Ben jij een pietje precies en heb je oog voor detail? Ook dan ben je zeer geschikt als assemblage medewerker. Je volgt alle instructies op en zet met geduld en discipline de verschillende onderdelen in elkaar. Je werkt altijd volgens de veiligheidsregels en de gegeven instructies. Je kunt goed alleen werken, maar ook goed samenwerken. Werken in een team vind jij leuk en gezellig. Je hebt met allerlei verschillende mensen te maken in je werk, zoals ploegleiders, productiemedewerkers, operators, lassers, en nog veel meer. Samen werken jullie aan een mooi eindproduct waar jullie allemaal trots op zijn! 

Technische vacatures van Strevon:

Kijk op onze vacaturepagina’s voor meer informatie over de specifieke functies:

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Laat je omscholen voor een nieuwe toekomst

Droom je van een andere baan? Wil je nu eindelijk echt je passie volgen? Denk dan eens aan de mogelijkheden van omscholing. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en leert direct een nieuw vak.