Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Quinten die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Salaris assemblagemedewerker 

Strevon heeft jouw volgende uitdaging! 

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Meer weten over onze omscholingen of vacatures? 

Het werk van een assemblagemedewerker is afwisselend en leuk. Met omscholingen naar de techniek van Strevon kun jij direct in de praktijk aan de slag. We hebben omscholingstrajecten voor verschillende technische branches. Je leert het vak volledig in de praktijk en hoeft dus niet de schoolbanken in. Ook dikke theorieboeken zijn geen onderdeel van de omscholingen. 

Je krijgt een fijne baan bij jou in de regio, en vanaf dag één ontvang je salaris voor je werkzaamheden! Strevon zorgt voor de coaching en hoe meer taken je zelfstandig uit kunt voeren, hoe meer je gaat verdienen. Ben jij nieuwsgierig naar onze vacatures of omscholingen? Neem contact op en we bekijken samen hoe jij jouw technische loopbaan vorm kunt geven!

Je leest hier alles over het Salaris assemblagemedewerker

Het salaris van een assemblagemedewerker in Nederland bedraagt gemiddeld € 1900,- bruto per maand. Dit is deels afhankelijk van de werkzaamheden die je uitvoert, maar ook wanneer je ze uitvoert. In de weekenden of avonduren bestaat er voor het salaris van assemblagemedewerkers een toeslag. Heb je meer verstand van verschillende onderdelen, dan kun je ook meer verdienen. Als assemblagemedewerker is de werkgelegenheid groot want er is veel vraag naar mensen in de techniek. Assemblagemedewerkers worden bovendien gezocht in allerlei branches, zoals de auto industrie, metaalindustrie, elektrotechniek en machinebouw. 

Installatiemonteur Werkdag Werkplezier TIB De Boer Strevon

Wat doet assemblagemedewerker? 

Als assemblagemedewerker stel je dingen samen. Dit kunnen producten zijn, maar ook aparte onderdelen die later weer een product gaan vormen. Daarnaast controleer je de deelproducten die je aangeleverd krijgt en voer je kwaliteitscontroles uit. Assemblagemedewerkers kunnen werkzaam zijn in verschillende branches, zoals onder meer de metaalindustrie, auto-industrie, machinebouw en elektrotechniek. 

Je werkt altijd netjes en houdt je werkplek netjes en opgeruimd. Ook lassen en solderen kan tot je werkzaamheden behoren als assemblagemedewerker. Je werkzaamheden zijn divers, omdat je steeds verschillende dingen in elkaar zet. Samen met een leuk team collega’s werk je aan een mooi eindproduct, elke keer weer opnieuw! Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je langere tijd hetzelfde product samenstelt. 

Vacatures voor assemblagemedewerkers

Uitdagende assemblagemedewerker vacatures heb je voor het uitzoeken! De werkgelegenheid is groot en de verwachting is dat er altijd een overschot aan vacatures blijft. Dit geeft jou de kans de baan uit te zoeken die bij je past. Kies voor een bedrijf met een bedrijfscultuur die bij je past, vlakbij huis of juist liever iets verder weg. Wil je doorgroeien in een technische carrière of vind jij het wel prima zo? Allemaal zaken om vast over na te denken wanneer je een vacature uitzoekt. Bekijk hier de actuele vacatures voor assemblagemedewerker.

Strevon - vacature verwarmingsmonteur Leiden

Dit is het assemblagemedewerker loon

Per maand krijgt een assemblagemedewerker gemiddeld € 1750,- aan nettoloon op zijn rekening bijgeschreven. Het assemblage medewerker salaris is redelijk stabiel, maar binnen de techniekbranche kun je wel nog verder doorgroeien en carrière maken. Doorgroeimogelijkheden zijn er dus voldoende en het maakt daarbij niet uit welke kant van de techniek je kiest. Als assemblage medewerker heb je een goed technisch inzicht nodig en dat komt ook weer van pas in andere technische beroepen. Wanneer jij enthousiast en leergierig bent, kun je je altijd laten omscholen naar de techniek.

Veelgestelde vragen:

Wat betekent assemblage?
Assembleren betekent niet meer en niet minder dan samenstellen. Dit kan van alles zijn: het samenstellen van producten, zowel onderdelen als het eindproduct. Assembleren komt in verschillende branches voor, niet alleen binnen de techniek. 


Wat doet een assemblagemedewerker?
Een assemblage medewerker stelt verschillende onderdelen samen. Dit kan tot een volgend product zijn, of tot een eindproduct. De ene keer is dat iets ingewikkelds, en de andere keer wat eenvoudiger. Er komen allerlei verschillende producten voorbij. 

Wat is de werkgelegenheid voor assemblagemedewerkers?
Als assemblage medewerker kun je altijd ergens aan de slag. De vraag naar scherpe enthousiaste mensen met een analytische blik is groot. Denk jij net een stapje verder? Dan begrijp je niet alleen hoe een product in elkaar zit, maar ook waarom het op die manier werkt. Dat helpt jou in het werk als assemblage medewerker.