Monteur-aan-de-slag

Per direct werk? Aan de slag in de techniek! 

Strevon helpt jou graag verder

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Strevon helpt jou graag verder

Zoek je per direct werk? Dan is de techniek jouw branche! Hier liggen de banen voor het oprapen en met onze unieke omscholingstrajecten krijg je niet alleen een per direct een baan, je krijgt ook nog een gratis opleiding en salaris voor je gewerkte uren. 

Betaald aan het werk, met doorgroeimogelijkheden en je opleiding wordt betaald door je werkgever. Interesse? Bekijk dan onze actuele technische vacatures met omscholingen en solliciteer vandaag nog! 

Binnen de techniekbranche vind je functies op verschillende niveau’s. Wat overeenkomt is dat werken in de techniek altijd afwisselend en uitdagend is. Geen werkdag is hetzelfde en je komt steeds weer op verschillende plaatsen. 

Je hebt de banen voor het uitzoeken en er zijn veel verschillende functies waarvoor personeel gezocht wordt. Met de omscholingstrajecten leg jij de juiste basiskennis om je later te ontwikkelen naar andere interessante technische functies. 

Een vooropleiding of werkervaring is dus niet nodig om een mooie loopbaan in de techniek te krijgen.

Per direct werk zonder diploma is mogelijk met Strevon! 

Per direct aan het werken zonder diploma kan met de omscholingstrajecten van Strevon. 

Je krijgt dan meteen een fijne baan bij een technisch bedrijf bij jou in de buurt, met een bedrijfscultuur die bij jou past. 

Hier leer je, terwijl je werkt, alles wat je moet weten en leg je de juiste basis voor een succesvolle toekomst in de techniek. Per direct een baan terwijl je alles leert wat je moet weten.


Je maakt op deze manier gelijk kennis met de techniek en kunt daarom zo bepalen welke richting in de techniek jou aanspreekt. We vertellen je hieronder over de vier verschillende omscholingstrajecten waarmee je direct kunt beginnen en zo je carrière een vliegende start kan geven.


Doorgroeien is in elke functie mogelijk wanneer je een positieve houding en inzet toont. Nieuwsgierig? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de omscholingstrajecten


Vind jij het leuk om met je handen bezig te zijn en technische puzzels op te lossen? Dan is werken in de techniek de ideale loopbaan voor jou. Je werk is altijd afwisselend en uitdagend en er is voor iedereen een passende functie.

Werken-in-de-techniek

Omscholen naar de techniek 

Wanneer je je om laat scholen met de unieke opleidingen van Strevon ga je direct in de praktijk aan de slag. Zo leer jij op een fijne manier alles wat je moet weten om een professional te worden. Je assisteert ervaren collega’s en zult al snel diverse werkzaamheden zelfstandig gaan uitvoeren. 


Wij van Strevon zorgen voor de coaching en begeleiding, om ervoor te zorgen dat je het maximale uit jezelf én je opleiding haalt. Vanaf dag één krijg je salaris voor je werkzaamheden, en de opleiding wordt betaald door je werkgever. 

  • Een betaalde baan én geen studieschuld. 

  • Een kansrijk beroep met veel doorgroeimogelijkheden.

  • Fijne collega’s en afwisselend werk


Wanneer je klaar bent met je interne opleiding heb je je eerste werkervaring al meteen te pakken. Daarna kun je je met een leergierige en enthousiaste houding weer doorgroeien naar andere interessante technische functies. De techniek is een branche waarin je goed door kan groeien, ook zonder diploma’s. Die haal je gewoon tijdens je werk. 

Wat ga je doen? Onze omscholingstrajecten 

De omscholingstrajecten vind je in verschillende richtingen. Zo kun je direct al kiezen voor een richting die jou aanspreekt. De vier technische omscholingstrajecten waarmee je per direct aan het werk kunt zijn:

  • zonnepanelen, 

  • installatietechniek 

  • elektrotechniek 

  • zonnewering 

In al deze richtingen is meer dan voldoende werk te vinden en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden

In de zonnepanelentechniek heb je vaak het allermooiste uitzicht tijdens je werk, maar heb je hoogtevrees, dan kun je beter gaan voor een omscholing in de elektrotechniek. 


Elke dag is anders, ervaar het zelf en ga per direct aan het werk in de techniek!

Zij-instromer aan het werk

Veelgestelde vragen over per direct werk:

Waar kan ik per direct werken?

De techniekbranche is perfect wanneer je per direct aan het werk wil. Met een interne opleiding is werkervaring of een vooropleiding niet nodig en kun je direct salaris verdienen. Stap vandaag nog over, dit is hét moment om de techniek in te gaan!


Welke banen zijn er zonder diploma?

Zonder diploma kun je veel verschillende richtingen op in de techniek. We bieden opleidingen in de elektrotechniek, zonwering techniek, zonnepanelen techniek en installatietechniek. 

Hierna kun je je weer ontwikkelen naar andere uitdagende functies in de techniek, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Waar kun je werken zonder opleiding?

Er zijn verschillende bedrijven waarmee wij samenwerken voor de omscholingstrajecten. Er is dus altijd wel een technisch bedrijf in jouw regio waar je per direct kunt starten. Diploma of geen diploma: in de techniekbranche is altijd vraag naar goed en enthousiast personeel.

Neem contact op!