Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Quinten die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Vacatures projectleider techniek 

Strevon heeft jouw volgende uitdaging! 

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Aan de slag in de techniek 

Ook als starter zonder ervaring kun je direct aan de slag en ontvang je vanaf dag één salaris. Met de omscholingstrajecten van Strevon leer je het vak in de praktijk. 

Je krijgt een baan bij jou in de buurt, op maximaal 30 minuten rijden van je woonplaats. We zoeken samen een bedrijf met een bedrijfscultuur die bij je past. 

Een speciale vooropleiding of kennis is niet nodig. Enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn voldoende om direct aan de slag te kunnen. Bekijk hier alle technische opleidingstrajecten van Strevon!

Wanneer je ervaring hebt in de techniek, is dat zeker een pré voor werken als projectleider. 

Lees hier alles over het Vacatures projectleider techniek 

Wil je aan de slag als projectleider in de techniek? Dan ben je allereerst op zoek naar een vacature voor projectleider in de techniek. Strevon heeft altijd verschillende vacatures in de techniek openstaan en helpt je graag aan een nieuwe passende functie. Ook voor vacatures voor projectleider civiele techniek ben je bij Strevon aan het juiste adres. Werken in de techniek is leuk en uitdagend. De branche is breed, van installatietechniek tot zonnepanelen techniek, en nog veel meer! In de techniek is vrijwel altijd werk! Meer weten over onze vacatures? Neem direct contact met ons op, of bekijk op deze pagina onze de projectleider techniek vacatures!

Strevon - vacature verwarmingsmonteur Leiden

Functieomschrijving projectleider techniek 

Wanneer je solliciteert voor een van onze vacatures voor projectleider moet je goed overzicht kunnen bewaren en leiderschap kunnen tonen. Je bent eindverantwoordelijk voor een project, en moet ten alle tijden weten hoe het project ervoor staat.Je maakt vooraf de planning en het budget en bewaakt deze gedurende het project. 

Jij durft beslissingen te nemen wanneer dat nodig is, en houdt het hoofd koel bij onverwachte tegenslagen. Jij hebt te allen tijde overzicht en inzicht in het gehele project. 

Salaris projectleider techniek 

Als projectleider in de techniek verdien je een mooi salaris! Gemiddeld ligt dat rond de € 4000,- per maand bruto. Vaak heb je dan al enige ervaring in de techniek. Als je start als projectleider ligt het gemiddelde salaris rond de € 3400,- bruto per maand, en wanneer je wat jaren ervaring als projectleider hebt kun je zelfs doorgroeien tot boven de €4600,- bruto per maand. Meer over het projectleider salaris lees je op deze pagina. 

Installatiemonteur Werkdag Werkplezier TIB De Boer Strevon

Omscholen tot projectleider civiele techniek 

Wil je projectleider civiele techniek worden? Dan doe je eerst een aantal jaren ervaring op in de techniek. Droom jij van een baan in de techniek, maar heb je geen vooropleiding of ervaring? Bekijk dan onze technische omscholingstrajecten, en ga direct in de praktijk aan de slag. Vanaf dag één krijg je salaris van het bedrijf waar jij aan de slag gaat. 

Daar leer je in de praktijk de kneepjes van het vak. We streven ernaar dat je reistijd niet meer dan 30 minuten is. Een goede werk en privé balans is immers ook belangrijk. Lees alles over omscholen naar projectleider op deze pagina. Projectleider civiele techniek vacatures zijn er altijd voldoende en de vraag naar deskundige mensen in de techniek is zeer groot. Wist je dat Strevon altijd veel uitdagende vacatures in de techniek heeft? Solliciteer vandaag nog! 

Veelgestelde vragen:

Over welke eigenschappen moet een projectleider techniek beschikken?
Als projectleider moet je het overzicht bewaken. Je bent verantwoordelijk voor een project van de planning en het budget maken tot het tijdig en binnen budget opleveren. Je geeft leiding aan een team en zorgt dat iedereen het beste uit zichzelf haalt en het project op topniveau aflevert. 


Wat verdient een projectleider techniek?
Het gemiddelde salaris van een projectleider techniek is circa € 4000,- bruto per maand. Dit varieert van ongeveer € 3400,- als starter tot ruim € 4600,- met flink wat jaren werkervaring. 


Hoe word je projectleider techniek?
Er zijn speciale omscholingstrajecten om direct als projectleider aan de slag te gaan, maar veel projectleiders hebben eerst een andere functie in de techniek gehad. Projectleider worden is in dat geval een mooie promotie.