Monteur-aan-de-slag

Naar welk werk is veel vraag naar? Techniek?

Lees verder! 

Welk werk is veel vraag naar? Kom werken in de techniek!

Wanneer je gaat werken of een opleiding moet kiezen is het fijn om te weten in welke branche er veel werk is. Zo weet je zeker dat je aan de slag kan. 

Welk werk is veel vraag naar? Het antwoord is heel duidelijk: de techniek! Technische vakmensen zijn er te weinig en wanneer je een technisch beroep kiest weet je zeker dat je voor je gehele carrière het werk voor het uitzoeken hebt. Start daarom vandaag nog in de techniek! 

Wanneer je kiest voor de unieke omscholingstrajecten van Strevon kun je zelfs direct aan de slag, ook zonder ervaring of vooropleiding. Gegarandeerd van werk, en een kosteloze opleiding terwijl je salaris verdient, wie wil dat nou niet? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie over deze interne opleiding vacatures

Werken in de techniek is uitdagend en voor iedereen mogelijk. Er is altijd wel een functie die bij je past, en de doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend. 

Zo blijft de techniek gedurende je hele loopbaan een leuk werkveld vol mogelijkheden en baankansen. 

Welke banen is veel vraag naar?

Wanneer je opgeleid bent tot loodgieter, installateur, monteur of bijvoorbeeld zonnepanelen installateur kun je overal per direct aan de slag. Want het antwoord op welke banen is veel vraag naar is namelijk: technische banen

Technische functies kunnen momenteel maar heel moeilijk vervuld worden maar er is juist wel veel vraag naar technische vakmensen. Het tekort aan technisch personeel is groot en 60% van de ondernemers in de techniek verwacht dat dit tekort in de toekomst zelfs alleen maar groter zal worden.

Met de kosteloze omscholingstrajecten kies je voor één van de vier verschillende richtingen. Hierna kun je je weer doorontwikkelen naar andere functies, bepakt en bezakt met flink wat basiskennis en werkervaring.

Kies voor de elektrotechniek, zonwering techniek, zonnepanelen techniek of installatietechniek als basis van jouw technische carrière. De opleidingen zijn allemaal hetzelfde van opzet, het enige verschil is de richting die jij kiest.

Misschien heb je al een idee welke technische functie je graag wil vervullen en kun je gericht een opleiding kiezen, anders kies je voor de richting die jou aanspreekt. De doorgroeimogelijkheden binnen de techniek zijn groot genoeg, als je doet wat je leuk vindt, vind je altijd een leuke technische vacature die bij je past.

Werken-in-de-techniek

Met deze eigenschappen is de techniek jou op het lijf geschreven!

Twijfel je nog of de techniek iets voor jou is? Wanneer je gemotiveerd bent kun je meteen aan de slag en ook doorgroeien naar andere leuke functies. Werken in de techniek betekent altijd variatie, geen werkdag is hetzelfde!

Je ziet steeds andere klanten, werkt samen met verschillende collega’s en ook de plek waar je werkt varieert regelmatig. Bang voor sleur hoef je absoluut niet te zijn!

Er zijn veel verschillende functies in de techniek waardoor er altijd wel eentje bij jou past, ook wanneer je bijvoorbeeld meer affiniteit hebt met de administratieve kant. 

Ook is werken in de techniek met name werken met je handen: je maakt letterlijk het verschil en ziet oplossingen of apparaten onder je handen verschijnen. Meteen tastbaar resultaat van je werk dus. Gecombineerd met een beetje analytisch denkvermogen is dit de perfecte mix van denken en doen!

Hou jij van variatie, en is stilzitten niks voor jou? Dan is de techniek de branche waarin je wil werken. 

Werken-in-de-techniek

Omscholen naar de techniek is kosteloos 

Met de unieke omscholingstrajecten van Strevon kun je direct in de techniek beginnen. Het mooie is zelfs: die opleiding kost jou helemaal niets! Ja, je tijd en inzet, maar daar krijg je zelfs salaris voor: vanaf dag één krijg je salaris voor je werkzaamheden. 

Je gaat aan het werk bij een technisch bedrijf bij jou in de buurt, in de richting die bij je past. Hier assisteer je ervaren collega’s en leer je van de diverse werkzaamheden. Al snel zul je de eerste werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en zo stap voor stap alle kneepjes van het vak leren. 

Wij van Strevon zorgen voor de coaching en begeleiding. Samen stellen we doelen en bij het behalen van bepaalde doelen maak je al een groei in salaris. De techniek is dé branche om carrière te maken en je hebt de vacatures voor het uitzoeken. Een uitdagende loopbaan heb je met de techniek zeker te pakken, start vandaag nog met een vacature met interne opleiding.

Hét antwoord op de vraag welke banen is veel vraag naar is dus absoluut: de techniek!