vloerverwarming monteur van Strevon

Ben je op zoek naar een nieuwe vloerverwarming monteur?

Strevon helpt jouw bedrijf aan nieuw personeel

Vraag direct meer informatie aan 
Zij-instromers in de elektrotechniek

Vloerverwarming monteurs gezocht voor jouw bedrijf!

De vraag naar vloerverwarming monteurs in de technische sector is vele malen groter dan het aanbod. Hierdoor is het niet gemakkelijk om op korte termijn geschikt vloerverwarming monteurs te vinden. Langzaam vergrijst je team en kun je wel wat extra handen gebruiken. Waar haal je het nieuwe talent vandaan en hoe zorg je dat ze bij jou blijven?


Samen vinden we de vloerverwarming monteur waar je zowel op de korte als de langere termijn wat aan hebt. Hoe wij dit realiseren? Door ons te focussen op gemotiveerde zij-instromers. Zij-instromers zijn latent werkzoekende zonder enige concrete werkervaring als vloerverwarming monteur, maar die door ons vakkundige opleidingstraject in anderhalf jaar tijd tot gecertificeerde vloerverwarming monteur worden omgeschoold. De zij-instromer zal vanaf dag 1 van zijn/haar omscholing bij jouw bedrijf aan de slag gaan om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast zal de zij-instromer naar erkende scholen en instanties te gaan om alles te leren wat hij of zij zou moeten weten over het werk al vloerverwarming monteur.


Wij streven er naar om binnen twee weken de eerste kandidaat aan je voor te stellen.  

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Vloerverwarming monteur in opleiding

Vloerverwarming monteur gezocht? Kies voor de toekomst met Strevon

Geef jij onze zij-instromers de kans om meer te leren over de installatietechniek? Zij hebben passie en talent voor het vak, maar missen de praktijkervaring. Wij geloven in de combinatie van theorie en praktijk. Daarom kiezen we voor een omscholingstraject waarbij de vloerverwarming monteur direct bij jou aan de slag gaat. Ben jij klaar om nieuw talent te begeleiden en een investering te doen voor zowel de korte als de langere termijn?


Neem je onze zij-instromer in dienst? Dan volgt deze het omscholingstraject van Strevon. Zo zal de zij-instromer een opleiding doen bij erkende scholen en instanties om alle kneepjes van het vak te leren. Tijdens de opleiding leert de vloerverwarming monteur alles over de installatietechniek. Deze kennis kan hij of zij direct bij jouw bedrijf inzetten. Na 1,5 jaar is het omscholingstraject afgerond. Jouw vloerverwarming monteur krijgt een prachtig certificaat. Jij als technisch werkgever kan de zij-instromer kosteloos in vaste dienst nemen. Na 1,5 jaar heb je een gecertificeerd vloerverwarming monteur in vaste dienst, waar je vele jaren nog wat aan hebt. Dat is een win-winsituatie.

Vind vloerverwarming monteurs 


detacheringsbureau vloerverwarming

Wat kun je verwachten van een vloerverwarming zij-instromer?

Ons detacheringsbureau heeft de langetermijnoplossing. Wij richten ons op zij-instromers. Dit zijn mensen met een passie voor de installatietechniek. Zij willen een carrièreswitch maken en hun droom volgen. Dat zorgt voor veel motivatie en een leergierige instelling.

Het volgende kun je van de vloerverwarming zij-instromer verwachten

  • De motivatie en bereidheid om zich vol overgave in een intensief project te storten. Elke zij-instromer heeft een doel of droom in gedachten en ziet de toekomst helder voor zich. Bij jouw organisatie kan deze persoon zich ten volle ontwikkelen.

  • Verantwoordelijkheidsbesef en verplichtingen. De nieuwe zij-instromer heeft een gezin heeft om voor te zorgen of een huis te onderhouden, dan is de motivatie om financiële stabiliteit in het leven te behouden groter.

  • De zij-instromer heeft een passie voor installatietechniek en is nieuwsgierig om alles te leren. De zij-instromer zoekt niet alleen naar een baan waarin snelle installaties van cv-ketels centraal staan, maar ook naar een werkomgeving met mogelijkheden tot groei en een werkgever die bereid is te investeren in de persoonlijke ontwikkeling.

Vind vloerverwarming monteurs 


Wanneer kies je voor Strevon

  • Je hebt nieuwe badkamermonteurs nodig voor de versterking en verjonging van je team.

  • Je wilt je bedrijf laten groeien door het aannemen van nieuw talent.

  • Je staat open voor personeel zonder ervaring en biedt hen de kans om veel te leren.

  • Je wilt snel personeel vinden dat op lange termijn bij jou blijft werken.

  • Je hebt genoeg ervaren badkamer installateurs die kunnen helpen met het inwerken en begeleiden van de nieuwe badkamer monteur.

  • Je neemt de nieuwe badkamer monteur vanaf dag één volledig op in jouw bedrijf.

  • Je bent gevestigd in regio Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.


Voldoe je aan deze punten? Dan kunnen we zeker kijken naar de mogelijkheden. Kom met ons in contact door meer informatie aan te vragen.


Vraag meer informatie aan 


vvind vloerverwarming monteurs

Samen werken we aan nieuwe oplossingen

Onze arbeidsmarkt raakt langzaam uitgeput. Vacatures staan lang open en er is weinig personeel met ervaring. Hoe kom je nu aan getalenteerde monteurs?

Strevon biedt een andere kijk op dit probleem. Er zijn genoeg mensen die aan de slag willen in de installatietechniek. Zij hebben passie voor het vak, maar missen de ervaring. Met ons omscholingstraject geven we hen de kans om hun carrière in de installatietechniek te starten. Zo vullen we jouw vacatures op met een gecertificeerde verwarming monteur


Strevon kan je ook ontzorgen in de zoektocht naar andere functies binnen de installatietechniek. Zo bieden wij ook omscholingstrajecten aan voor onder andere: vloerverwarming monteur, gasmonteur, glasvezelmonteur, enzovoort. 


Benieuwd naar jouw mogelijkheden als technisch werkgever? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op 


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin