Glasvezelmonteur gezocht via Strevon

Glasvezelmonteur gezocht voor jouw bedrijf? 

Strevon werft en leidt personeel op voor technische bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe glasvezelmonteurs.

Vraag direct meer informatie aan 
Zij-instromers in de elektrotechniek

Glasvezelmonteur gezocht? Die vind je via onze installatietechniek detachering

Er is veel vraag naar glasvezel en voor de installatie zijn er ervaren monteurs nodig. Helaas zijn er maar weinig goed opgeleide monteurs op de markt. Lukt het jouw bedrijf niet om de geschikte nieuwe glasvezelmonteur te vinden? Strevon ontzorgt jouw bedrijf in het vinden van technisch personeel. Wij vinden de glasvezelmonteur die bij jou past.

Samen vinden we glasvezelmonteurs die je voor de lange termijn kunt inzetten. Hoe doen we dit? Door de arbeidsmarkt op een andere manier te benaderen. Wij zijn er in geslaagd om meer dan 20 middelgrote installatiebedrijven te helpen aan gemotiveerde zij-instromers. Zij-instromers zijn latent werkzoekende zonder ervaring in de installatietechniek, maar die door ons vakkundige omscholingstraject in anderhalf jaar tijd tot gecertificeerde glasvezelmonteurs worden omgeschoold. Je kunt de zij-instromer kosteloos overnemen en toevoegen aan je team!

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
glasvezel monteur van Strevon aan het werk
glasvezel monteur van Strevon aan het werk

Glasvezelmonteur via Strevon: Wat kun je verwachten?

Strevon helpt jou bij het werven van nieuw personeel. Wij focussen ons op zij-instromers die dromen van een carrière in de installatietechniek. Zij hebben een vaste baan, maar willen deze maar al te graag opgeven voor een baan in de techniek. Het enige wat ze nog niet hebben is ervaring, maar die kunnen ze opdoen bij jou! 

Daarom bieden wij hen een 1,5 jaar durend leer-werk traject tot glasvezelmonteur. Hierbij gaan ze direct praktisch aan de slag, bij jouw bedrijf in de techniek. Natuurlijk volgen ze wel de nodige cursussen en opleidingsdagen bij erkende technische scholen en instanties. Door de combinatie van theorie en praktijk leren zij snel alle ins en outs van de installatietechniek kennen. Binnen 1,5 jaar is jouw nieuwe glasvezelmonteur volledig gecertificeerd.

Vind glasvezelmonteurs via Strevon 


Glasvezel monteurs voor jouw bedrijf vind je via Strevon

Glasvezelmonteur zij-instromers

Ons glasvezelmonteur detacheringsbureau heeft een langetermijnoplossing. Wij richten ons op zij-instromers, dit zijn mensen met een passie voor de installatietechniek. Zij willen een carrièreswitch maken en hun droom volgen. Dat zorgt voor veel motivatie en een leergierige instelling.

Het volgende kun je van de glasvezelmonteur zij-instromer verwachten: 

 • Motivatie: Passie voor de installatietechniek is belangrijk. Wij zoeken glasvezelmonteur zij-instromers die dromen van een vaste baan in de installatietechniek.

 • Bereidheid tot het doen van een grote investering: Een omscholingstraject is intensief en vraagt om een grote inzet. Onze glasvezelmonteur zij-instromers zijn hier helemaal klaar voor.

 • Talent en wil om te ontwikkelen: De zij-instromer zoekt een werkgever die wederzijds wil investeren.

 • Beschikbaarheid voor een lange periode: Je nieuwe glasvezelmonteur wil een vast contract en voor lange tijd bij een leuke werkgever werken.


Heb je glasvezelmonteurs nodig? Neem dan snel contact met ons op. Wij stellen de eerste kandidaten gemiddeld binnen twee weken aan je voor.

Vind glasvezelmonteurs via Strevon 


Wanneer kunnen wij starten met het zoeken van de geschikte glasvezelmonteur? 

 • Je hebt een glasvezelmonteur nodig. 
  Je bent op zoek naar nieuw personeel en hebt hierbij hulp nodig. Je zoekt een glasvezelmonteur die je team versterkt of verjongt. Zo gaat jouw bedrijf groeien. 

 • Geen ervaring? Dat is voor jou geen probleem. 
  Jij staat open voor een glasvezelmonteur met weinig ervaring. Met ons opleidingstraject gaat de zij-instromer snel leren.

 • De glasvezelmonteur is vanaf dag 1 volwaardig medewerker.
  Wij willen graag dat onze zij-instromers niets tekort komen. Beschouw jij de zij-instromer vanaf dag 1 als volwaardig teamlid? Dan heb je een goede medewerker voor de lange termijn.

 • Er zijn voldoende ervaren glasvezelmonteurs om van te leren. 
  Bij jouw bedrijf werken minimaal acht monteurs, waarvan één zelfstandige monteur die de zij-instromer gaat begeleiden. 

 • Je bent gevestigd in de buurt van Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.


Vind glasvezelmonteurs via Strevon 
Glasvezel monteurs in opleiding

Glasvezelmonteurs gezocht voor jouw bedrijf?

Ben je opzoek naar nieuw personeel en kun je snel schakelen? Dan gaan wij graag een samenwerking met jou aan. Meestal hebben we al binnen twee weken geschikte kandidaten om aan je voor te stellen. Natuurlijk gaan we eerst uitzoeken of de zij-instromer geschikt is voor jouw bedrijf, zo weet je zeker dat de nieuwe glasvezelmonteur zich thuis gaat voelen en snel onderdeel van je team wordt van je team. Gaan we samen werken aan een mooie toekomst?


Naast glasvezelmonteurs kun je via ons ook isolatiemonteurs, servicemonteurs, warmtepomp monteurs, airco monteurs, installateurs etc. vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als technisch werkgever? Vraag dan direct meer informatie aan.

Neem contact met ons op 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin