warmtepomp monteurs vinden via Strevon

Warmtepomp monteur gezocht?

Wij vinden geschikte warmtepomp monteurs die passen binnen jouw team.

Vraag direct meer informatie aan 
Zij-instromers in de elektrotechniek

Warmtepomp monteur gezocht voor jouw bedrijf?

In de huidige markt is het niet gemakkelijk om ervaren warmtepomp monteurs te vinden. Je vacatures staan lang open en je moet werk laten liggen. Dat personeelstekort kost je omzet en zorgt ervoor dat je niet kunt groeien. Ben je op zoek naar een nieuwe warmtepomp monteur?

Heb je wel eens gedacht aan gemotiveerd personeel zonder ervaring? Strevon helpt jou met het vervullen van je warmtepomp vacature. Hoe we dit doen? Door te focussen op zij-instromers.

Wij streven er naar om binnen twee weken de eerste gemotiveerde kandidaat aan je voor te stellen.

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Een warmtepomp zij-instromer van Strevon

Een nieuwe warmtepomp monteur via Strevon!

Warmtepompen zijn populair en de vraag naar warmtepompen zal alleen nog maar groter worden! We willen duurzamer en energiezuiniger wonen en daar hoort deze nieuwe apparatuur bij. Voor het installeren van een warmtepomp is een gespecialiseerde warmtepomp monteur nodig. Helaas zijn er nog weinig monteurs die ervaring hebben met deze nieuwe technologie. 

Een gediplomeerd warmtepomp monteur word je niet van de ene op de andere dag. Kies voor de zij-instromers van Strevon. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe monteur alle kneepjes van het vak leert bij jouw bedrijf en alle benodigde certificaten haalt bij erkende technische scholen en instanties. Zo is de zij-instromer na 1,5 jaar gecertificeerd monteur. 

Vind warmtepomp monteurs via Strevon 


warmtepomp installateur in opleiding

Warmtepomp monteur gezocht? Kies voor Strevon

Samen gaan we  voor een vernieuwende aanpak. Wij geven latent werkzoekenden de kans om te starten in de installatietechniek. Met een omscholingstraject van 1,5 jaar leiden we hen op tot gecertificeerd monteur. Zij-instromers zijn enthousiast en hebben passie van het vak. Het enige wat zij missen is ervaring en de juiste opleiding. Door het aanbieden van een leer-werktraject zorgen wij ervoor dat deze mensen zich kunnen omscholen tot gecertificeerd warmtepomp monteur.

Haal up-to-date kennis in huis

Strevon verzorgt de opleiding van je nieuwe monteur. Het opleidingstraject bestaat uit het volgen van opleidingsdagen bij technische scholen. De zij-instromer krijgt les van inspirerende en ervaren docenten. Na 1,5 jaar heb jij een gecertificeerde warmtepomp monteur in dienst. 

Leren door combinatie van theorie en praktijk

Kies je voor een zij-instromer van Strevon? Dan heb je vanaf dag één een enthousiaste monteur in dienst. In je leer-werkbedrijf gaat de monteur onder begeleiding van je ervaren medewerkers aan de slag. Leren door te doen, daar geloven wij in! Als technisch werkgever ben je hierdoor zowel op de korte als de lange termijn geholpen aan technisch personeel.

Vind warmtepomp monteurs via Strevon 


Warmtepomp monteurs van Strevon

Waarom kiezen voor onze enthousiaste zij-instromers?

Strevon is gespecialiseerd in het werven van betrouwbare en gemotiveerde zij-instromers. In verschillende gesprekken kijken wij naar de motivatie, verantwoordelijkheid en talenten van de latent werkzoekende. Wij selecteren je warmtepomp monteur op:

  • Motivatie: passie voor de warmtepomp techniek is belangrijk. wij zoeken zij-instromers die dromen van een vaste baan in de installatietechniek.
  • Bereidheid voor het doen van een grote investering: een omscholingstraject is intensief en vraagt om een grote inzet.

  • Talent en wil om te ontwikkelen: de zij-instromer zoekt een werkgever die wederzijds wil investeren.

  • Beschikbaarheid voor een lange periode: je nieuwe monteur gaat voor 1,5 jaar een traject aan en wil graag voor de lange tijd bij een leuke werkgever werken. 


Heb je warmtepomp monteurs nodig? Neem dan snel contact met ons op. Wij stellen de eerste kandidaten gemiddeld binnen twee weken aan je voor. 

Vind warmtepomp monteurs via strevon 


Vrouwelijke warmtepomp monteur aan het werk

Wat verwachten we van jou?

Samen maken we het omscholingstraject tot een succes. Herken jij je in het volgende? Dan pas je helemaal bij ons:

  • Je bent dringend opzoek naar personeel en wilt hierin investeren. je wilt inspelen op de trend van verduurzamingen en nieuwe kennis binnenhalen met een gecertificeerd warmtepomp monteur.
  • Je herkent je in onze vernieuwende aanpak en wilt latent werkzoekende kansen bieden. je staat open voor monteurs met weinig ervaring, maar veel passie en wil om te leren. 
  • Bereidheid om een investering te doen voor lange termijn. wij zorgen voor de werving, detachering en opleiding. Jij zorgt voor de begeleiding en de werkplek.
  • Je hebt voldoende ervaren personeel in dienst om de warmtepomp monteur in te werken. zo bieden we de zij-instromers optimale begeleiding.
  • Je bedrijf is gevestigd in de buurt van Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.


Warmtepomp monteur van Strevon aan het werk

Warmtepomp monteur gezocht voor jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar een warmtepomp monteur?Laten we gaan samenwerken. Wij werven de zij-instromer en jij biedt deze een werkplek. Je nieuwe monteur krijgt van ons een gedegen opleiding, zodat hij op de hoogte is van alle ins en outs rondom de installatie van een warmtepomp. 


En de zij-instromer?Die investeert tijd en moeite in het leren van een nieuw vak. Zo investeren we allemaal in een mooie toekomst. Na 1,5 jaar heb jij een gecertificeerde monteur in dienst waarmee je werkt aan een duurzame toekomst. 


Ben je naast warmtepomp monteurs op zoek naar isolatie, service, glasvezel, airco monteurs? Ook dan kun je terecht bij Strevon! Neem vrijblijvend meer contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou als technisch werkgever!


Vind warmtepomp monteurs via Strevon 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin