Airco monteur gezocht? 

Strevon werft en leidt personeel op voor technische bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe airco monteurs. 

Vraag direct meer informatie aan 
Zij-instromers in de elektrotechniek

Airco monteur gezocht? Die vind je via onze installatietechniek detachering

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar airco monteurs? Dan heb je vast ervaren dat dit niet eenvoudig is. We helpen je graag met deze uitdagende zoektocht, door je te ontzorgen in het vinden van geschikte nieuwe airco monteurs.


Samen vinden we airco monteurs die je voor de lange termijn kunt inzetten. Hoe doen we dit? Door de arbeidsmarkt op een andere manier te benaderen. Wij zijn er in geslaagd om meer dan 15 middelgrote installatiebedrijven te helpen aan gemotiveerde zij-instromers. Zij-instromers zijn latent werkzoekende zonder ervaring in de installatietechniek, maar die door ons vakkundige omscholingstraject in anderhalf jaar tijd tot gecertificeerde airco monteurs worden omgeschoold, je kunt de zij-instromer dan kosteloos overnemen en toevoegen aan je team!

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

In de installatietechniek gaan de ontwikkelingen snel. Je kunt je niet veroorloven achter te blijven, want dan riskeer je dat installaties niet meer voldoen aan de nieuwste normen. Daarnaast heb je te maken met werkdruk. Bij het oplossen van storingen, maar ook door deadlines van projecten. Extra handen zullen fijn zijn, maar op kwaliteit wil je natuurlijk niet inleveren. Laat Strevon je helpen met je zoektocht naar de juiste airco monteurs.

We werven niet zomaar airco monteurs, maar zorgen voor de perfecte match voor de lange termijn; de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Hoe we dat doen? Onze specialisatie is het inzetten van zij-instromers. Hieronder vertellen we je er alles over.

Wat verstaan we onder airco monteur zij-instromers?

Strevon is gespecialiseerd in het werven, detacheren en opleiden van airco monteurs in de installatietechniek. We focussen ons op de latent werkzoekenden. Daarmee bedoelen we iedereen met een passie voor techniek, maar afkomstig uit een andere sector. Zij zijn zeer gemotiveerd om de carrièreswitch te maken tot airco monteur. De meest gebruikte term hiervoor is zij-instromers. Simpel gesteld, iedereen die graag een technisch vak in wil op latere leeftijd. Zij-instromers hebben een grote passie voor techniek, maar hebben nog geen technische vooropleiding gedaan. 

Vind airco monteurs via Strevon 


Wat mag je verwachten van een airco monteur zij-instromer:

We zetten graag voor je op een rij waarom werken met zij-instromers een uitstekende keuze is:

  • Verantwoordelijkheidsgevoel: een airco monteur zij-instromer heeft vaak al geleerd om verantwoordelijkheid te dragen, en brengt werk- en levenservaring mee. Daar komt vaak nog de verantwoordelijkheid bij om financiële zekerheid voor hun huishouden te continueren.

  • Motivatie: een kenmerk van elke zij-instromer is dat hij of zij een duidelijk plan voor ogen heeft, omscholen tot airco monteur. Binnen jouw bedrijf kan een zij-instromer zich als airco monteur verder ontplooien en toegevoegde waarde bieden.

  • Passie voor techniek: een airco monteur zij-instromer is meestal gemotiveerd door passie voor techniek. Ooit kozen ze om wat voor reden dan ook voor een ander vakgebied. Ze kiezen nu bewust om airco monteur te worden. Hier ligt hun passie en hun interesses. Hierdoor hebben ze een proactieve houding en willen ze graag leren. 

Vind airco monteurs via Strevon 


Airco monteur gezocht? Zo werken wij

Wij geloven in de combinatie van theorie en praktijk. Onze zij-instromers gaan vanaf dag 1 van het omscholingstraject aan de slag als airco monteur bij jouw bedrijf. Hij of zij zal mee te lopen met de beste hoofdmonteur. Om alle kneepjes van har vak te leren volgens de laatste technieken. Enkele keren per jaar gaat de zij-instromer naar erkende technische scholen of instanties. Hierbij zal de zij-instromer lessen krijgen, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen tot zelfstandig airco monteur. 


De werkgever betaalt alleen de gewerkte uren van de zij-instromer. In dit tarief zijn alle kosten voor opleiding, ziekteverzuim, verlof en pensioen verwerkt. Zo weet je als bedrijf altijd precies waar je aan toe bent. Na anderhalf jaar is de zij-instromer volledig gecertificeerd tot airco monteur en kun je hem of haar kosteloos overnemen en toevoegen aan je team. Zo ben je ook op de langere termijn geholpen aan een airco monteur. 

Vind airco monteurs 

Strevon ontzorgt jou in je zoektocht naar airco monteurs

We ontzorgen jou en jouw bedrijf in het vinden van nieuwe airco monteurs. Dat houdt in dat je zelf geen advertenties hoeft te plaatsen en geen sollicitatieprocedures hoeft te organiseren. Dat doen wij; we toetsen eerst het arbeidsverleden, de motivatie en basiskennis als airco monteur. Pas na een kritische selectie stellen we de kandidaten aan je voor. Zo zorgen wij dat jouw bedrijf kwalitatief personeel vindt, waar je voor de lange termijn wat aan hebt. 


Op zoek naar koel monteurs, vloerverwarming monteurs of gas monteurs? Ook deze kun je vinden via Strevon.

Vraag meer informatie aan 


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Job Bruinsma. Accountmanager bij Strevon. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze
Vraag vrijblijvend informatie aan  ➜ 
Accountmanager van Strevon - Job