Koelmonteur van Strevon aan het werk

Koelmonteur gezocht voor jouw bedrijf?

Strevon helpt jouw bedrijf met het invullen van de koelmonteur vacature(s)

Vraag direct meer informatie aan  
Zij-instromers in de elektrotechniek
Op zoek naar een nieuwe koelmonteur voor jouw bedrijf? Dan heb je vast gemerkt dat het invullen van je koelmonteur vacature niet gemakkelijk is. Hierdoor loop je omzet mis, heeft je bedrijf minder groeimogelijkheden en moet je aanvragen weigeren. Wat is de oplossing voor dit probleem? Strevon helpt jou aan die goede koelmonteur door zij-instromers op te leiden.


Koelmonteur gezocht?
Laat ons je helpen. 

Samen vinden we de koelmonteur waar je zowel op de korte als de langere termijn wat aan hebt. Hoe wij dit realiseren? Door ons te focussen op gemotiveerde zij-instromers. Zij-instromers zijn latent werkzoekende zonder enige concrete werkervaring als koelmonteur, maar die door ons vakkundige opleidingstraject in anderhalf jaar tijd tot gecertificeerde koelmonteur worden omgeschoold. De zij-instromer zal vanaf dag 1 van zijn/haar omscholing bij jouw bedrijf aan de slag gaan om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast zal de zij-instromer naar erkende scholen en instanties te gaan om alles te leren wat hij of zij zou moeten weten over zijn werk als koelmonteur.


Wij streven er naar om binnen twee weken de eerste kandidaat aan je voor te stellen.  

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Kolelmonteurs via Strevon: Wat kan je verwachten

De zij-instromers worden via Strevon in een 1,5 jaar durend omscholingstraject opgeleid tot installatiemonteur. Binnen het omscholingstraject leren de zij-instromers in combinatie van theorie en praktijk. Zo zal de installatiemonteur enkele dagen naar erkende technische scholen en instanties gaan om alles rondom de installatietechniek te leren. Daarnaast gaat de zij-instromer vanaf dag 1 bij jouw bedrijf meelopen met jou beste hoofdmonteur om alle kneepjes van het vak te leren, 

Als werkgever betaal je een all-in tarief op basis van aantal gewerkte uren van de installatietechniek. Jij als werkgever wordt volledig ontzorgt in de salarisadministratie. Wij betalen de zij-instromer uit. Hier hoef je verder niet over na te denken. Na anderhalf jaar is de zij-instromer volledig gecertificeerd tot installatie monteur en kun je hem of haar kosteloos overnemen en in vaste dienst aannemen. 


Wil jij een zij-instromer met motivatie, frisse blik en passie voor het vak? Laat Strevon je helpen en druk op onderstaande knop. Wij streven ernaar om binnen twee weken de eerste kandidaat aan je voor te stellen

Vind koelmonteur 


Koelmonteur gezocht? Wij ontzorgen je in de zoektocht

Strevon is een technisch detacheringsbureau in de installatietechniek. Wij werven zij-instromers die direct aan de slag gaan als monteur. Ben jij op zoek naar een koelmonteur? Laat je ontzorgen in je zoektocht door Strevon.


  • Wij starten met het maken van een profielschets van jouw bedrijf. Op deze manier kunnen wij de juiste match met een kandidaat maken op basis van cultuur, wensen en functie-inhoudelijk.
  • Onze marketingspecialisten zetten vervolgens een online marketing strategie uit voor jouw bedrijf, om zo tot de beste kandidaten te komen.

  • Onze technische loopbaan specialisten maken een kritische selectie door het voeren van persoonlijke sollicitatiegesprekken & zullen ook een referentiecheck doen. De kandidaten worden niet alleen beoordeeld door ons. Ook jij als bedrijf moet de klik met een kandidaat hebben.

  • Wij leiden deze mensen op bij erkende instanties en technische scholen tot koelmonteur. Hierbij gaat de koelmonteur vanaf dag 1 bij jouw bedrijf aan de slag als koelmonteur. Zo ben je zowel op de korte als de lange termijn geholpen aan nieuw personeel.

  • Na 1,5 jaar heb je een gecertificeerd koeltechnisch monteur in dienst. Je kan hem of haar na het omscholingstraject kosteloos overnemen. Samen gaan jullie een mooie toekomst tegemoet. 

Vind koelmonteurs


Waarom kiezen voor zij-instromers?

Zij-instromers zijn mensen met een vaste baan die een carrièreswitch willen maken. Vaak dromen ze al lang over een loopbaan in de installatietechniek. Hierdoor lopen ze over van het enthousiasme en zijn ze erg gemotiveerd. Ze missen alleen de ervaring, maar die kunnen ze bij jou opdoen. Daarnaast hebben zij-instromers een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een zij-instromer heeft vaak al geleerd om verantwoordelijkheid te dragen, en brengt werk- en levenservaring mee. Daar komt vaak nog de verantwoordelijkheid bij om financiële zekerheid voor hun huishouden te continueren.

Vind koelmonteurs via Strevon 


Samenwerken met Strevon

Voor een succesvol omscholingstraject vragen wij het volgende van jou:


  • Je bent op zoek naar nieuwe monteurs voor de lange termijn. Geen zzp koelmonteurs.

  • Je hebt voldoende ervaren personeel om de nieuwe koelmonteur te begeleiden.

  • Je wilt zij-instromers kansen bieden in de installatietechniek.

  • De nieuwe koelmonteur is vanaf dag 1 onderdeel van je team.

  • Je bent gevestigd in de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.


Herken jij jezelf hierin? Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij zoeken jouw nieuwe koelmonteur.


Vind koelmonteurs 


Een frisse kijk op de arbeidsmarkt

Hoe kan jouw bedrijf op de huidige arbeidsmarkt verder groeien? Met Strevon kies je voor de toekomst. Onze zij-instromers starten hun carrière als koelmonteur binnen jouw bedrijf. Zo verjong je je team en zijn zowel op de korte als lange termijn van waarde voor jouw bedrijf.


Strevon kan je ook ontzorgen in de zoektocht naar andere functies binnen de installatietechniek. Zo bieden wij ook omscholingstrajecten aan voor onder andere: vloerverwarming monteur, gasmonteur, glasvezelmonteur, installateur enzovoort. 


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op 


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin