technisch personeel werven met een detacheringsbureau

Zzp koelmonteur gezocht?

Strevon ontzorgt je in de zoektocht naar nieuwe koelmonteurs

Vraag meer informatie aan 
Zij-instromers in de elektrotechniek

Zzp koelmonteur gezocht?

We weten het allemaal: er zijn veel vacatures en er is weinig beschikbaar personeel. Zoek je een goede en ervaren koelmonteur? Dan ben je lang bezig. Je krijgt weinig reacties en gaat daardoor op zoek naar andere oplossingen. Eén van die oplossingen is het aannemen van een zzp koelmonteur. Zo heb je het probleem tijdelijk opgelost en kun je rustig verder zoeken naar vast personeel. 


Maar wist je al dat Strevon de langdurige oplossing heeft? Wij helpen jouw bedrijf met het vervullen van je koelmonteur vacature, zodat je voor de lange termijn nieuw personeel aan je bedrijf hebt kunnen binden. Hoe we dit doen? Door te focussen op zij-instromers.


Wij streven er naar om binnen twee weken de eerste gemotiveerde kandidaat aan je voor te stellen.

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Een zzp koelmonteur gezocht? Dit moet je weten!

Denk nog even na over het aannemen van een zzp koelmonteur. Er zitten namelijk ook nadelen aan deze keuze. We zetten ze voor je op een rij:

 1. Minder loyaliteit: een zzp’er is in tijdelijke dienst. Hierdoor is er minder loyaliteit naar je bedrijf en naar collega’s. Dat zorgt voor een andere sfeer binnen je organisatie.
 2. Zelfstandig: een zzp koelmonteur werkt zelfstandig. Dat lijkt fijn, maar betekent ook dat hij of zij zelf bepaalt hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd.
 3. Niet volledig inzetbaar: de zelfstandige heeft een eigen bedrijf waar hij of zij tijd aan moet besteden. Hierdoor is de zzp’er niet 100% inzetbaar.
 4. Minder verantwoordelijkheidsgevoel: een zzp koelmonteur is minder betrokken dan iemand die bij jou in vaste dienst is. Gaat jouw opdracht niet goed? Dan heeft de zzp’er zo een andere opdrachtgever.
 5. Tijdelijke oplossing: hoe goed de samenwerking met een zzp’er ook gaat, het blijft altijd een tijdelijke oplossing. 
 6. Weinig invloed: je hebt geen zeggenschap over bijscholing. en het volgen van cursussen.


Als bedrijf heb je het liefste goede medewerkers in vaste dienst. Waarom zou je dan kiezen voor een zzp koelmonteur? Met onze zij-instromers bouw je aan de toekomst van je bedrijf en zorg je voor een goed teamgevoel.

Vind koelmonteurs via Strevon 


warmtepomp installateur in opleiding

De voordelen van een koelmonteur in vaste dienst

Met vaste medewerkers bouw je aan je bedrijf. Deze koelmonteurs zijn het visitekaartje van je organisatie, bouwen relaties op met collega’s en zijn loyaal. Doordat ze voor lange tijd bij je werken kan de samenwerking groeien.

Neem jij één van onze zij-instromers in dienst? Dan geniet je van de volgende voordelen:

 • Ga voor langdurige samenwerking: onze zij-instromers komen voor lange tijd in vaste dienst. 

 • Extra betrokken medewerkers: de nieuwe koelmonteur is betrokken bij je bedrijf en zijn collega’s. De zij-instromer wordt echt onderdeel van je team.

 • Invloed op de uitoefening van de werkzaamheden: je begeleidt en leert de koelmonteur over het uitvoeren van de werkzaamheden.

 • Jij bent de enige werkgever: de zij-instromer is volledig inzetbaar voor je bedrijf.

Een goede opleiding: de zij-instromer volgt ons omscholingstraject waarin hij of zij alles leert over het vak.
Vind koelmonteurs via Strevon 


Koelmonteur zij-instromers van Strevon

Neem je een zij-instromer van Strevon in dienst? Dan wil je natuurlijk graag weten hoe alles werkt. Wij vertellen je graag over onze vernieuwende aanpak.

Strevon werft, detacheert en leidt op

Er zijn veel mensen die dromen van een carrière in de installatietechniek. Ze willen iets nieuws leren en direct aan de slag bij een bedrijf. Het enige wat ze missen is ervaring en een gedegen opleiding. Strevon biedt hen een omscholingstraject waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen.

Ons omscholingstraject

In 1,5 jaar wordt de latent werkzoekende opgeleid tot gecertificeerd koelmonteur. Vanaf dag 1 gaat de nieuwe monteur bij jou aan de slag. Eén van je ervaren monteurs begeleidt de nieuweling tijdens het werk. Daarnaast volgt de zij-instromer verschillende cursusdagen, waarin alle ins en outs van de installatietechniek worden besproken. Na het omscholingstraject blijft de zij-instromer bij jou in dienst.

Over onze getalenteerde zij-instromers

Wij selecteren onze zij-instromers op motivatie, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Het volgen van een omscholingstraject van 1,5 jaar vraagt veel tijd en inzet. Onze zij-instromers hebben hier zin in, zien overal kansen voor ontwikkeling en willen hard werken voor hun nieuwe carrière.

Vind koelmonteurs via Strevon 


Zzp koelmonteur gezocht? Wij bieden een oplossing voor de lange termijn

Strevon werft nieuwe talenten voor de installatietechniek. Mensen met passie, talent en een leergierige instelling. Bied jij onze zij-instromers de kans op een nieuwe toekomst?

Een succesvol leer-werktraject vraagt om de volgende investeringen:

 • Strevon werft de zij-instromers en biedt hen een omscholingstraject tot gecertificeerd koelmonteur. 

 • Jij biedt de zij-instromer een werkplek en neemt de nieuwe koelmonteur vanaf dag 1 op in je bedrijf. Daarnaast bied je voldoende begeleiding.

 • De zij-instromer zet zich vanaf het begin volledig in voor jouw bedrijf en blijft langdurig bij jou werken.

Vind koelmonteurs via Strevon 


Strevon helpt jou aan nieuw personeel

Met onze vernieuwende aanpak helpt onze technische detachering in de installatietechniek aan nieuw personeel. Wij zoeken naar de zij-instromer die bij jou past. Zo maak je een waardevolle investering voor de toekomst van je bedrijf. Neem snel contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.
Vind koelmonteurs via Strevon 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin