Servicemonteur gezocht?

Strevon helpt jouw bedrijf met het vinden van nieuwe servicemonteurs

Vind binnen 2 weken een nieuwe monteur  
Zij-instromers in de elektrotechniek

Servicemonteur gezocht voor jouw bedrijf?

Hoe kom je in deze moeilijke tijden aan nieuwe servicemonteurs? Je team kampt met vergrijzing en hierdoor kan je geen nieuwe opdrachten meer aannemen. Vacatures blijven te lang openstaan en nieuwe personeelsleden vertrekken snel weer. Dankzij de samenwerking met Strevon kan je binnenkort je openstaande vacature vervullen.

Hoe we dit doen? Strevon richt zich op een nieuwe doelgroep: de latent werkzoekenden. Dit zijn zij-instromers die een vaste baan hebben in een andere sector. Zij hebben een passie voor techniek, maar missen de juiste opleiding en ervaring. 

De zij-instromers worden door ons vakkundige opleidingstraject in anderhalf jaar tijd tot gecertificeerde servicemonteur omgeschoold.

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Service monteur aan het werk

Servicemonteur gezocht? Dit is onze aanpak!

Ons omscholingstraject bestaat uit verschillende opleidingsdagen, waarbij de zij-instromer alles leert, wat relevant is om te weten als servicemonteur. Daarnaast werkt de zij-instromer vanaf dag één bij jouw bedrijf. Onder begeleiding van een ervaren monteur voert hij of zij diverse klussen uit. Zo ben je vanaf dag 1 geholpen met extra handjes, waardoor je weer nieuwe klussen aan kunt nemen. Als technische werkgever betaal je per gewerkt uur van je nieuwe werknemer. Het opleidingstraject en de openingsdagen betalen wij door. 


En weet je wat nog beter is? Na 1,5 is de zij-instromer een gecertificeerd servicemonteur. Na het traject kun je hem/haar kosteloos overnemen en toevoegen aan je team. Zo ben je niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn geholpen aan een nieuwe service monteur. 

Vind servicemonteurs via Strevon


servicemonteur van Strevon aan het werk bij BLR

Servicemonteur gezocht? Kies voor zij-instromers

Wat mag je verwachten van onze zij-instromers? Bij de werving van jouw nieuwe servicemonteur letten wij op het volgende:

  • Enthousiasme en passie voor de techniek;

  • De wil om zich voor langere tijd aan jouw bedrijf te binden;

  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Inzet om snel en veel te leren;

  • Generatiekloof, heeft de servicemonteur een klik met de rest van jouw team.

Zij-instromers geven hun vaste baan en zekerheid op voor een carrière in de installatietechniek. Zij gaan een nieuw avontuur aan, zonder te weten waar dat eindigt. Dat vraagt om een grote motivatie. 

Onze zij-instromers willen snel bij jou aan de slag. Voor welk project heb jij personeel nodig? Laat die vacatures niet open staan, maar vul ze. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen vinden we de geschikt kandidaat waar je zowel op korte als lange termijn mee geholpen bent.

Service monteur aan het werk

Wat verwachten we van jou als technisch werkgever?

Het is belangrijk dat je als technisch werkgever gelooft in het opleiden en investeren van servicemonteur zij-instromers. De volgende punten verwachten we van jou:


  • Binnen je bedrijf is er voldoende begeleiding van een ervaren monteur.

  • Je staat open voor nieuw talent en biedt hen vanaf dag één een volwaardige plek in jouw team.

  • Je bent op zoek naar nieuw servicemonteurs en kunt snel schakelen.

  • Je bent bereid om een investering te doen voor de lange termijn.

  • Jouw bedrijf is gevestigd in de regio Amsterdam, Almere, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en omgeving.


Een zij-instromer aannemen is een investering voor de lange termijn. Zie jij de potentie van nieuw talent en wil je hier moeite en tijd in steken? Dan pas je helemaal bij Strevon.

Vind servicemonteurs via Strevon


Service monteurs in overleg

Servicemonteurs gezocht? Kies voor een nieuwe manier van werven

De installatietechniek is populair en veel mensen dromen van een carrière in deze branche. Samen bieden we hen die kansen. We geven hen een werkplek en een opleiding. Zo leiden we hen binnen 1,5 jaar op tot echte professionele monteurs en ben jij als technisch werkgever, zowel op de korte termijn, als de lange termijn geholpen aan nieuw technisch personeel.


Staan je vacatures te lang open? Heb je weinig jong personeel en gaan je ervaren monteurs binnenkort met pensioen? Kies voor de zij-instromers van Strevon. Wij brengen nieuw talent in de arbeidsmarkt door het omscholen van latent werkzoekenden. Laat ons team je ontzorgen in de zoektocht naar servicemonteurs. 


Ben je naast servicemonteurs op zoek naar isolatiemonteurs, aircomonteurs, glasvezelmonteurs, warmtepompmonteurs of installateurs? Ook dan kun je terecht bij Strevon! Neem vrijblijvend meer contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou als technisch werkgever!

Neem contact met ons op


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin