Installateur gezocht?

Wij vinden geschikte installateurs voor jouw bedrijf dat opereert in de installatietechniek.

Vraag direct meer informatie aan  
Zij-instromers in de elektrotechniek
Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

Meer dan 15 installatiebedrijven gingen je voor

Een sterke focus op het vinden van installateurs voor bedrijven die opereren in de installatietechniek. 

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Snelle werving en opleiding van gedreven installatie zij-instromers

De zij-instromer wordt door ons geworven en opgeleid tot installatiemonteur met als doel: een jarenlang dienstverband.

Installatiemonteur gezocht voor jouw bedrijf? Met de toegenomen werkdruk, deadlines die overstreden worden en werk dat langer op zich laat wachten, is het in deze tijd lastig om een geschikte installatie monteur te vinden. Als bijkomstigheid neemt de vraag naar warmtepompen, klimaatbeheersingssystemen en smarthome technieken jaarlijks toe. Omdat de eisen veranderen moten installaties blijven voldoen aan de meest recente normen. Laat Strevon je helpen met het vinden installateurs om je team te
versterken. Strevon biedt een groot aantal allround installatiemonteurs aan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?


Installateur gezocht?
Laat ons je helpen. 

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar installateurs? We helpen je graag met deze uitdagende zoektocht, door je te ontzorgen in het vinden van geschikte nieuwe installatiemonteurs die passen in jouw team. 


Samen vinden we installateur waar je ook op de lange termijn wat aan hebt. Hoe wij dit realiseren? Door ons te focussen op gemotiveerde zij-instromers. Zij-instromers zijn latent werkzoekende zonder ervaring in de installatietechniek, maar die door ons vakkundige omscholingstraject in anderhalf jaar tijd tot gecertificeerde installateur worden omgeschoold. De zij-instromer zal vanaf dag 1 van zijn/haar omscholing bij jouw bedrijf aan de slag gaan om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast zal de zij-instromer naar erkende scholen en instanties te gaan om alles te leren over de installatietechniek.

Wij streven er naar om binnen twee weken de eerste kandidaat aan je voor te stellen.  

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Installatiemonteurs via Strevon: Wat kan je verwachten

De zij-instromers worden via Strevon in een 1,5 jaar durend omscholingstraject opgeleid tot installatiemonteur. Binnen het omscholingstraject leren de zij-instromers in combinatie van theorie en praktijk. Zo zal de installatiemonteur enkele dagen naar erkende technische scholen en instanties gaan om alles rondom de installatietechniek te leren. Daarnaast gaat de zij-instromer vanaf dag 1 bij jouw bedrijf meelopen met jou beste hoofdmonteur om alle kneepjes van het vak te leren, 

Als werkgever betaal je een all-in tarief op basis van aantal gewerkte uren van de installatietechniek. Jij als werkgever wordt volledig ontzorgt in de salarisadministratie. Wij betalen de zij-instromer uit. Hier hoef je verder niet over na te denken. Na anderhalf jaar is de zij-instromer volledig gecertificeerd tot installatie monteur en kun je hem of haar kosteloos overnemen en in vaste dienst aannemen. 


Wil jij een zij-instromer met motivatie, frisse blik en passie voor het vak? Laat Strevon je helpen en druk op onderstaande knop. Wij streven ernaar om binnen twee weken de eerste kandidaat aan je voor te stellen

Vind installateur 


Installatie monteur gezocht? Dit zijn onze zij-instromers

Zij-instromer zijn mensen met een vaste baan, die toe zijn aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche wat toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden biedt. Een zij-instromer is te herkennen aan de volgende pijlers:


  • Verantwoordelijkheidsgevoel: een installatie zij-instromer brengt werk- en levenservaring mee. Daar komt vaak nog de verantwoordelijkheid bij om financiële zekerheid voor hun huishouden.
  • Motivatie: Een zij-instromer heeft een grote passie voor de installatietechniek en wil hier graag zijn werk van maken. Binnen jouw bedrijf kan een zij-instromer zich als installatiemonteur verder ontwikkelen tot zelfstandig monteur. 

  • Lange termijn investering: Wij zoeken zij-instromers die zich voor langere tijd voor jouw werkplek wilt inzetten. Een zij-instromer is dus een investering voor zowel de lange, als de korte termijn. 

Vind installateur 


Wanneer kies je voor Strevon

  • Je zoekt installateurs om je team te versterken

  • Je staat open voor personeel die nog geen ervaring heeft en biedt hen de kans om veel te leren.

  • Je wilt snel personeel vinden dat op lange termijn bij jou blijft werken.

  • Je hebt genoeg ervaren installatiemonteurs en minimaal 1 hoofdmonteur waar zij-instromers van kunnen leren. 

  • Je neemt de installatiemonteur vanaf dag één volledig op in jouw bedrijf.

  • Je bent gevestigd in regio Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.


Voldoe je aan deze punten? Dan kunnen we zeker kijken naar de mogelijkheden. Kom met ons in contact door meer informatie aan te vragen.


Vraag meer informatie aan 


Installatiemonteur gezocht? Samen vinden we de juiste match!

Er is veel vraag naar personeel in de installatietechniek, maar er zijn te weinig gecertificeerde installateurs beschikbaar. Door de arbeidsmarkt op een andere manier te benaderen en te investeren in de lange termijn, kunnen wij jou helpen met het vinden van enthousiaste en gemotiveerde installateurs voor jouw bedrijf. 


Is jouw bedrijf op zoek naar een installatiemonteur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor de opleiding en jij zorgt voor een fijne werkplek en werksfeer. Aan het eind van het traject heb je een gemotiveerde badkamer installateur in vaste dienst. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst.


Ben je als werkgever in de technische sector ook op zoek naar een airco monteur, badkamer installateur, cv monteur of een warmtepomp monteur? Ook deze gespecialiseerde installatiemonteurs kun je bij ons vinden!

Neem contact met ons op 


Tegemoetkoming voor samenwerkende bedrijven met Wij Techniek

Wij Techniek en Strevon willen dat meer technische bedrijven zij-instromers opnemen in hun bedrijf. Is jouw bedrijf aangesloten bij het ontwikkelingsfonds van Wij Techniek? Dan krijg je voor een zij-instromer van Strevon een extra vergoeding. 


Wil je hier meer over weten? Vraag hieronder meer informatie aan.


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Job Bruinsma. Accountmanager bij Strevon. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze
Vraag vrijblijvend informatie aan  ➜ 
Accountmanager van Strevon - Job