cv monteur gezocht

CV monteur gezocht voor jouw bedrijf

Strevon werft en leidt personeel op voor technische bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe cv monteurs. 

Vind personeel 
Zij-instromers in de elektrotechniek

CV monteur gezocht voor jouw bedrijf?

Samen denken we in oplossingen

Ben je op zoek naar nieuwe verwarmingsmonteurs? Dan heb je vast gemerkt dat de geschikte cv monteur lastig te vinden is. Er zijn veel vacatures en weinig gecertificeerde cv-monteurs. Daardoor moet je wellicht projecten uitstellen, vergrijst je team en verlies je omzet. Wil je je vacatures snel vullen? Kies dan voor Strevon. Wij ontzorgen jou in de zoektocht naar een geschikte cv monteur. 


Strevon werft en leidt getalenteerde zij-instromers op tot gecertificeerde CV monteurs. Tijdens de opleiding gaan ze aan de slag binnen jouw bedrijf, zodat ze direct praktijkervaring opdoen. De combinatie van theorie en praktijk zorgt ervoor dat je monteur razendsnel leert. Wil jij zo’n enthousiaste en leergierige zij-instromer in jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op.

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Investeren in nieuw talent: zij-instromers

Ben jij als technische werkgever op zoek naar een nieuwe CV monteur? Dan heb je vast gemerkt dat dit geen gemakkelijke zoektocht is. Om deze reden heeft Strevon een geheel eigen aanpak. Wij focussen ons op lantent werkzoekende die bereid zijn om hun vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek: zij-instromers. Zij-instromers zijn mensen met de juiste motivatie, maar zonder enige ervaring als cv monteur. Wij leiden deze mensen op, zodat jouw nieuwe werknemer na anderhalf jaar een gecertificeerd cv monteur is. Bied jij ze een baan bij jouw bedrijf in de installatietechniek?


Hoe doen we dat? 

We zoeken constant naar nieuw talent met passie voor de installatietechniek. Deze zij-instromers komen via verschillende marketingcampagnes met ons in contact en melden zich bij ons aan. Op basis van jouw profiel koppelen we een nieuwe monteur aan je bedrijf. Deze gaat vanaf dag 1 aan de slag in jouw team. Daarnaast volgt de cv-monteur een opleidingstraject van 1,5 jaar, waarbij hij of zij enkele dagen naar erkende scholen en instanties gaat om alle kneepjes van het vak te leren. 

Een win-winsituatie

Waarom zou je als bedrijf willen samenwerken met Strevon? Na 1,5 jaar heb jij een ervaren verwarmingsmonteur in dienst, die de nieuwste technieken kent. Zo haal je technisch talent met een frisse blik en passie voor het vak binnen. Je biedt zij-instromers de kans om te leren en verbetert samen met ons de arbeidsmarkt. Dat is een echte win-winsituatie.

Vind personeel 


CV monteur gezocht?

Wil je een getalenteerde en leergierige collega-monteur? De zij-instromers van Strevon gaan direct aan de slag bij jouw bedrijf. Hierom is een zij-instromer een investering voor zowel de lange als de korte termijn. 


Onze zij-instromers worden omgeschoold tot cv monteur. Wij begeleiden hen met een uitgebreide opleiding van 1,5 jaar. Tijdens het opleidingstraject werken ze bij jouw bedrijf, waar ze alle kneepjes van het vak leren. Na de opleiding heb je een gecertificeerd cv-monteur in vaste dienst. Hier heb je nog jaren plezier van!

Vind een CV monteur  


verwarming monteurs gezocht

Verwarmingsmonteur gezocht

Ben je op zoek naar een nieuwe verwarmingsmonteur? Laat ons je helpen. Met Strevon vind je snel een getalenteerde en gemotiveerde verwarmingsmonteur voor jouw bedrijf. Geen cv monteur zzp'er, maar echt iemand die fulltime voor jouw bedrijf werkt en die je na het omscholingstraject kosteloos in vaste dienst kunt overnemen. 


Wij vinden de monteur die perfect binnen je team past. Met aandacht voor je bedrijfscultuur, structuur en de functie zoeken wij een geschikte verwarmingsmonteur. Meestal hebben we binnen twee weken een geschikte zij-instromer gevonden. En zal de zij-instromer een dagje meelopen om te kijken of er een wederzijdse match is. Laten we samen een juiste kandidaat vinden. Op zoek naar een vloerverwarming monteur? Ook hier hebben wij verschillende kandidaten voor. 

Vind een verwarmingsmonteur 


Dikwandig CV-monteur gezocht

Wij hebben een groot aantal zij-instromers beschikbaar, met een grote motivatie om aan de slag te gaan als een dikwandig CV monteur. De zij-instromers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zo hebben ze hun huidige vaste baan opgezegd om te gaan starten als dikwandig cv monteur. Vaak zijn de zij-instromers al wat verder in hun leven waardoor ze een grote verantwoording hebben door verschillende vaste lasten en eventueel al een gezin waar zij voor moeten zorgen. Op zoek naar een gas monteur? Ook deze vacature kun je via Strevon laten vervullen. 


Onze zij-instromers dromen van een carrière in de techniek. Geef jij ze de fijne werkplek en begeleiding om zich te ontwikkelen tot gecertificeerde dikwandig cv-monteur?


Vind een dikwandig cv monteur 


Slimme meter monteur gezocht?

Heb je vacatures openstaan voor slimme meter monteurs? Onze zij-instromers staan klaar voor een langdurige samenwerking. Ze geven hun bekende en vertrouwde baan op voor een nieuw avontuur in de installatietechniek. Dat zorgt voor een sterke motivatie.


Kies voor Strevon en je haalt de monteurs van de toekomst binnen. Zo gaat jouw bedrijf groeien en ben je klaar voor de toekomst. 

Vind een slimme meter monteur 


Gaan we samen de uitdaging aan?

Laten we denken in kansen en oplossingen. De arbeidsmarkt verandert en er is een tekort aan technisch personeel. Strevon biedt dé oplossing met personeel dat direct inzetbaar is en een opleidingstraject volgt voor gecertificeerd cv-monteur.


Zullen we gaan samenwerken? De volgende punten vinden wij belangrijk:

  • Je wilt je team versterken en laten groeien met nieuwe cv-monteurs.

  • Je staat open voor het aannemen van nieuw talent.

  • Je hebt de tijd, ruimte en het personeel om de zij-instromers te begeleiden.

  • Je wilt snel personeel vinden dat lang voor jou blijft werken.

  • De nieuwe monteur is vanaf dag één welkom in jouw bedrijf.

  • Jouw bedrijf is gevestigd in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag.


Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? Kom vrijblijvend met ons in contact. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 


Vind personeel  

Tegemoetkoming voor samenwerkende bedrijven met Wij Techniek

In samenwerking met Wij Techniek maken we het voor meer technische bedrijven mogelijk om zij-instromers te vinden en te ontwikkelen tot monteurs. Ben je aangesloten bij het ontwikkelingsfonds van Wij Techniek? Dan kan je voor een zij-instromer via Strevon een interessante vergoeding ontvangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meer informatie aan en we vertellen je er graag over.

Meer informatie 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Job Bruinsma. Accountmanager bij Strevon. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze
Vraag vrijblijvend informatie aan  ➜ 
Accountmanager van Strevon - Job