warmtepomp monteurs vinden via Strevon

Zzp cv monteur gezocht voor jouw bedrijf?

Wij vinden geschikte zzp cv- monteurs die passen binnen jouw team

Vraag meer informatie aan 
Zij-instromers in de elektrotechniek

Zzp cv monteur gezocht?

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt: het is moeilijk om goede arbeidskrachten te vinden. Dat leidt tot een tekort aan goede monteurs. Tegelijkertijd is er veel vraag naar cv installaties en wil je deze opdrachten aannemen. Je bedrijf moet doorgroeien. Is op zoek gaan naar een zzp cv monteur de oplossing?

Denk eens aan de langdurige oplossing van Strevon. Wij helpen jouw bedrijf met het vervullen van je cv monteur vacature, zodat je voor de lange termijn nieuw personeel aan je bedrijf hebt kunnen binden. Hoe we dit doen? Door te focussen op zij-instromers. 

Wij streven er naar om binnen twee weken de eerste gemotiveerde kandidaat aan je voor te stellen. 

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
cv monteur gezocht

Een zzp'er in dienst nemen? Kies liever voor loondienst 

Een zzp cv monteur in dienst nemen lijkt een goede oplossing, maar hiermee los je structurele problemen niet op. De zzp cv monteur blijft altijd een tijdelijke kracht en heeft zijn eigen bedrijf. Zelfstandigen werken voor zichzelf en zijn hierdoor minder loyaal naar jouw bedrijf.

We zetten de nadelen van het aannemen van een zzp cv monteur voor je op een rij:

 1. De zzp'er heeft een eigen bedrijf waar hij tijd aan moet besteden en is dus niet 100% inzetbaar voor jou onderneming.
 2. Een zzp cv monteur is minder verbonden aan jouw bedrijf. Er komt weer een volgende opdrachtgever, en dat zorgt voor minder verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit.
 3. Een zzp cv monteur mag niet alleen voor jou werken. Doet de monteur dit wel? Dan kunnen jullie problemen krijgen met de belastingdienst.
 4. Je mag weinig invloed uitoefenen op de uitvoering van de werkzaamheden van een zzp cv monteur.
 5. Je hebt weinig controle over bijscholing en diploma's.


Toch kiezen voor technisch personeel die voordelen voor de lange termijn bieden? Kies dan voor de zij-instromers van Strevon. Wij ontzorgen je in de zoektocht naar een nieuwe cv monteur. Gemiddeld stellen we binnen twee weken de eerste kandidaat aan je voor.

Vind cv monteurs via Strevon 


Zzp cv monteur? Onze zij-instromers zijn de oplossing

Ga je een zzp cv monteur in dienst nemen? Denk er nog een tweede keer over na en overweeg een zij-instromer van Strevon. Hiermee kies je voor een langdurige samenwerking voor de toekomst. Zij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn intrinsiek gemotiveerd. Ze willen dolgraag van hun passie techniek hun beroep maken. Bied jij ze een fijne werkplek in de installatietechniek?

Wat zijn de voordelen van een cv monteur in loondienst?

 • Je verbindt een cv monteur voor lange tijd aan je bedrijf en kiest voor de toekomst.

 • Je kiest voor het teamgevoel en neemt iemand aan die helemaal bij je organisatie past.

 • Kies voor een cv monteur die altijd direct inzetbaar is.

 • Je werkt mee aan een gezondere arbeidsmarkt met voldoende gecertificeerde cv monteurs.


Een zzp cv monteur is altijd een tijdelijke oplossing. Kies voor Strevon en ga voor een zekere toekomst!

Vind cv monteurs via Strevon 


Leer ons omscholingstraject voor cv monteur zij-instromers

Met een zij-instromer van Strevon heb je binnen 1,5 jaar een gecertificeerde cv monteur in huis. Bovendien is je nieuwe monteur leergierig en supergemotiveerd. Je hebt direct extra handjes om de werkzaamheden te verlichten en zet in op een goede toekomst.

Het omscholingstraject van Strevon bestaat uit theorie en praktijk. Jouw monteur volgt lessen en cursussen van topdocenten, waarin alle technieken aan bod komen. De praktijk leert de zij-instromer bij jou. Eén van jouw ervaren monteurs werkt de zij-instromer in en begeleidt zijn werkzaamheden. Door deze combinatie van theorie en praktijk leert de cv monteur snel nieuwe vaardigheden.

Vind cv monteurs via Strevon 


monteur gezocht voor jouw bedrijf

De voordelen van een zij-instromer als cv monteur

Onze zij-instromers lopen over van de motivatie en willen zo snel mogelijk aan de slag. Ze geven hun vaste baan in een andere branche op voor een nieuwe loopbaan in de techniek. Dat vraagt om heel wat doorzettingsvermogen! Het is een sprong in het diepe, die om veel tijd en inzet vraagt. 

De latent werkzoekenden hebben vaak al een gezin of een hypotheek. Daardoor hebben zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze weten dat ze een vast salaris nodig hebben en willen hard werken voor deze financiële zekerheid. 

Wil je iemand aannemen die snel leert en openstaat voor nieuwe informatie? Onze zij-instromers hebben weinig ervaring, maar zijn heel nieuwsgierig. Ze nemen informatie op als een spons en zijn leergierig. Daardoor zijn ze constant op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden en kansen om nog meer te leren. 

Vind cv monteurs via Strevon 


Kies voor een andere aanpak: Vind een cv monteur

Strevon denkt in oplossingen. Natuurlijk zijn er weinig cv monteurs op de markt, maar wij zien genoeg latent werkzoekenden die aan de slag willen in de installatietechniek. Deze zij-instromers werven we voor jou. Maar hier stoppen we niet. We bieden de zij-instromer een goede opleiding en detacheren deze bij jouw bedrijf. 

Dit vraagt om een investering van alle kanten:

 • Jij begeleidt de zij-instromer bij het werken in je bedrijf en betaalt de gewerkte uren.

 • Strevon zorgt voor de werving, opleiding en detachering en betaalt de opleidingskosten.

 • De zij-instromer investeert tijd en inzet in jouw bedrijf en gaat een langdurige samenwerking aan.


Hiermee zorgen wij voor een win-winsituatie. De zij-instromer krijgt de kans om een droom waar te maken en jij krijgt langdurig goed personeel. Kies voor een zij-instromer van Strevon in plaats van een zzp cv monteur.

Vind cv monteurs via Strevon 

Strevon vindt jouw nieuwe personeel

Wij helpen jou aan vast personeel waar je iets aan hebt. Geen kortetermijnoplossingen, maar werken aan een toekomst waarin je bedrijf verder gaat groeien. Dat is waar ons technische detachering voor staat.


Ben je op zoek naar een nieuwe cv monteur?
Neem dan snel contact met ons op.

Neem contact met ons op 


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin