Badkamer installateur gezocht?

Wij vinden geschikte badkamer installateurs die passen binnen jouw team

Vraag direct meer informatie aan 
Zij-instromers in de elektrotechniek

Badkamer monteurs gezocht voor jouw bedrijf!

Zoek je nieuwe badkamer installateurs? In de huidige markt is het niet gemakkelijk om personeel te vinden. Er is een personeelstekort en er zijn veel openstaande vacatures. Deadlines worden niet gehaald en dit kan leiden tot omzetverlies. Hoe ga je hiermee om? Hoe vind je nieuwe collega monteurs?


Heb je wel eens gedacht aan gemotiveerd personeel zonder ervaring? Strevon helpt jou met het opleiden van zij-instromers tot talenten in de installatietechniek. Wij werven latent werkzoekenden met een passie voor het vak. Zij willen graag leren, zijn gemotiveerd en kunnen niet wachten om bij jouw bedrijf aan de slag te gaan.

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Badkamer installateurs vinden via Strevon

De badkamer installateur zij-instromers krijgen van ons een opleiding van 1,5 jaar. Hierin worden zij omgeschoold tot badkamer monteur. Jij biedt ze een werkplek binnen jouw installatietechniek bedrijf, zodat ze theorie en praktijk combineren. Jouw nieuwe badkamer installateur leert snel en zet zich vanaf dag één in voor jouw bedrijf. Hierbij zal de zij-instromer meelopen met jouw beste hoofdmonteur om alle kneepjes van het vak te leren. Ook zal de badkamer installateur in opleiding enkele dagen naar erkende technische scholen en instanties gaan om alles te leren, wat ze moeten weten als badkamer monteur.

Jij als werkgever in de technische sector betaalt alleen de gewerkte uren van de zij-instromer. In dit tarief zijn alle kosten voor opleiding, ziekteverzuim, verlof en pensioen verwerkt. Zo weet je als bedrijf altijd precies waar je aan toe bent. Na anderhalf jaar is de zij-instromer volledig gecertificeerd tot badkamer monteur en kun je hem of haar kosteloos overnemen en toevoegen aan je team. Zo ben je ook op de langere termijn geholpen aan een badkamer installateur.


Wil jij een zij-instromer met motivatie, frisse blik en passie voor het vak? Laat Strevon je helpen en druk op onderstaande knop. Wij streven ernaar om binnen twee weken de eerste kandidaat aan je voor te stellen

Vind badkamer monteurs via Strevon 


Ons wervingsproces voor enthousiaste badkamer monteurs in opleiding

Voor jouw bedrijf zoeken we een badkamer installateur waar je ook op de langere termijn wat aan hebt. Daarom letten wij bij het werven van badkamer installateurs op:

 • Verantwoordelijkheidsgevoel: een badkamer monteur zij-instromer heeft vaak al geleerd om verantwoordelijkheid te dragen, en brengt werk- en levenservaring mee. Daar komt vaak nog de verantwoordelijkheid bij om financiële zekerheid voor hun huishouden.

 • Motivatie: een kenmerk van elke zij-instromer is dat hij of zij een duidelijk plan voor ogen heeft, omscholen tot badkamer monteur. Binnen jouw bedrijf kan een zij-instromer zich als badkamer installateur verder ontplooien en toegevoegde waarde bieden.

 • Passie voor techniek: Zij-instromers willen alles leren over de installatietechniek. Bied jij hen de plek waar zij zich kunnen ontwikkelen tot ervaren badkamer installateur?

 • Bereidheid om een intensief traject aan te gaan: Wij zoeken zij-instromers die zich voor langere tijd aan jouw willen binden. Zo ben jij verzekerd van goed personeel voor de toekomst.

Vind badkamer monteurs via Strevon 


Wanneer kies je voor Strevon

 • Je hebt nieuwe badkamermonteurs nodig voor de versterking en verjonging van je team.

 • Je wilt je bedrijf laten groeien door het aannemen van nieuw talent.

 • Je staat open voor personeel zonder ervaring en biedt hen de kans om veel te leren.

 • Je wilt snel personeel vinden dat op lange termijn bij jou blijft werken.

 • Je hebt genoeg ervaren badkamer installateurs die kunnen helpen met het inwerken en begeleiden van de nieuwe badkamer monteur.

 • Je neemt de nieuwe badkamer monteur vanaf dag één volledig op in jouw bedrijf.

 • Je bent gevestigd in regio Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.


Voldoe je aan deze punten? Dan kunnen we zeker kijken naar de mogelijkheden. Kom met ons in contact door meer informatie aan te vragen.


Vraag meer informatie aan 


Strevon helpt jou bij het vinden van de juiste badkamer installateur

Er is veel vraag naar personeel in de installatietechniek, maar er zijn te weinig gecertificeerde badkamer installateurs beschikbaar. Laten we samen aan een oplossing werken. Door het omscholen van zij-instromers werken wij aan een gezonde arbeidsmarkt. 


Is jouw bedrijf op zoek naar een badkamer monteur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor de opleiding en jij zorgt voor een fijne werkplek en werksfeer. Aan het eind van het traject heb je een gemotiveerde badkamer installateur in vaste dienst. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst.


Ben je als werkgever in de technische sector ook op zoek naar een cv monteur, koel monteur, vloerverwarming monteur, gasmonteur? Ook deze monteurs kan je via ons vinden!

Neem contact met ons op 


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Job Bruinsma. Accountmanager bij Strevon. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze
Vraag vrijblijvend informatie aan  ➜ 
Accountmanager van Strevon - Job