technische detachering in Amsterdam

Detachering techniek Amsterdam

Monteurs gezocht Amsterdam? Laat ons je helpen met het vinden van gemotiveerd technische personeel voor jouw bedrijf!

Vind personeel in Amsterdam 
Zij-instromers in de elektrotechniekTechnische detachering Amsterdam 

Wij helpen jouw bedrijf aan personeel.

Wij zijn Strevon, een technisch detacheringsbureau Amsterdam. Dat technische bedrijven in Amsterdam helpt aan kwalitatief personeel. Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder ervaring in de techniek: zij-instromers.


Wij leiden deze mensen met grote interesse voor de techniek op, tot gecertificeerd monteur. Hierbij komen de monteurs vanaf dag 1 bij jouw bedrijf in Amsterdam aan de slag en volgen ze daarnaast een opleiding. Na 1,5 jaar is de monteur volledige gecertificeerd. Het doel is dan altijd dat de monteur bij jouw bedrijf in Amsterdam in vaste dienst komt werken. 


Wil je gelijk nieuw technisch personeel in Amsterdam werven met onze hulp? Druk dan op de meer informatie knop!

50%
Vraag meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Technici gezocht Amsterdam? Kies voor Strevon: specialist in het werven, detacheren en opleiden van personeel in Amsterdam

Monteurs gezocht Amsterdam: Onze zij-instromers leren via theorie en praktijk

Als technisch detacheringsbureau Amsterdam geloven we in de combinatie van theorie en praktijk, want onze ervaring leert dat men zich zo snel ontwikkelt tot gecertificeerd monteur.


Jouw nieuwe werknemer gaat vanaf dag 1 bij jouw bedrijf in Amsterdam aan de slag en loopt mee met jouw beste hoofdmonteur. Daarnaast zal je nieuwe monteur af en toe een dag naar een erkende school of instantie in Amsterdam gaan om hier meer te leren over het vak. Als werkgever betaal je de monteur per gewerkt uur op basis van een all-in tarief. In dit tarief zit opleiding, ziekteverzuim, verlof en pensioen verwerkt. Je weet dus vanaf dag 1 wat je kunt verwachten.


Door ons omscholingstraject is jouw nieuw technisch personeel binnen anderhalf jaar volledig gecertificeerd tot zelfstandig monteur. Na 1,5 jaar is het doel altijd een vast contract bij jouw bedrijf. Wij zijn meer dan enkel een uitzendbureau Amsterdam. Wij helpen jou bedrijf aan een nieuwe monteur, waar je ook op de lange termijn mee geholpen bent.

Vind personeel in Amsterdam

       Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken

Technici gezocht Amsterdam? Ons technische detachering Amsterdam is actief in de randstad.

Zo werkt Strevon samen met bedrijven uit de regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Rotterdam en Den Haag. We streven ernaar nieuw personeel voor jouw bedrijf te vinden, die maximaal 30 minuten hoeven te rijden. Zo is jouw nieuwe monteur goed inzetbaar.


Bekijk hier alle plaatsen waar wij actief zijn.

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? 

Neem contact met ons op!

Neem contact op met Strevon  


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin