Detachering techniek Rotterdam

Monteurs gezocht Rotterdam? Laat Strevon je helpen met het vinden van technische personeel voor jouw bedrijf!

Vind personeel in Rotterdam 
Zij-instromers in de elektrotechniekTechnische detachering Rotterdam

Wij helpen jouw bedrijf aan personeel.

Wij zijn een technisch detacheringsbureau Rotterdam, genaamd Strevon. Wij houden ons dagelijks bezig met het vinden van kwalitatief personeel voor technische bedrijven die gevestigd zijn in Rotterdam. In de zoektocht naar geschikt technisch personeel ligt onze focus op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Onze technische detachering Rotterdam focust zich op zij-instromers. Zij-instromers zijn mensen die passie voor techniek hebben en het vak graag willen leren, maar tot op heden hier nog geen werkervaring in hebben. 


Wij leiden deze mensen op, tot gecertificeerd monteur. Hierbij komen de monteurs vanaf dag 1 bij jouw bedrijf in Rotterdam aan de slag en volgen ze daarnaast een opleiding. Na 1,5 jaar is de monteur volledige gecertificeerd. Het doel is dan altijd dat de monteur bij jouw bedrijf in Rotterdam in vaste dienst komt werken. 


Wil je gelijk nieuw technisch personeel in Rotterdam werven met onze hulp? Druk dan op de meer informatie knop!

50%
Vraag meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Technici gezocht Rotterdam? Kies voor Strevon: specialist in het werven, detacheren en opleiden van personeel in Rotterdam

Monteurs gezocht Rotterdam: Onze zij-instromers leren via theorie en praktijk

Als technisch detacheringsbureau Rotterdam werken we vanuit de combinatie van leren en direct aan de slag gaan. Wij geloven dat monteur zich zo snel ontwikkelt tot gecertificeerd zelfstandig monteur voor jouw bedrijf in Rotterdam. 

Hoe ziet dit proces er precies uit? Jouw nieuwe werknemer gaat vanaf dag 1 van zijn omscholingstraject bij jouw bedrijf in Rotterdam aan de slag en zal meelopen met jouw beste hoofdmonteur, zodat jouw nieuwe werknemer snel leert. 

Daarnaast zal jouw nieuwe leerling monteur af en toe een dag naar erkende technische scholen of instanties gaan in Rotterdam om alle kneepjes van het vak bij te leren. Als werkgever betaal je enkel de gewerkte uren van jouw leerling monteur. In dit tarief zit opleiding, ziekteverzuim, verlof en pensioen verwerkt. Je weet dus vanaf dag 1 wat je kunt verwachten.

Door ons opleidingstraject is jouw nieuwe monteur binnen anderhalf jaar volledig gecertificeerd tot monteur. Het doel is dan dat de monteur bij jouw bedrijf in Rotterdam in vaste dienst komt werken. Wij zijn meer dan enkel een uitzendbureau Rotterdam. Wij helpen jou bedrijf aan een nieuwe monteur, waar je ook op de lange termijn mee geholpen bent.

Vind personeel in Rotterdam

Wij zijn actief in Rotterdam en omstreken

Technici gezocht Rotterdam? Onze technische detachering Rotterdam is actief in de randstad.

Zo werkt ons technische detachering samen met bedrijven uit de regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Berkel en Rodenrijs en Den Haag. We streven ernaar nieuw personeel voor jouw bedrijf te vinden, die maximaal 30 minuten hoeven te rijden. Zo is jouw nieuwe monteur goed inzetbaar.


Bekijk hier alle plaatsen waar wij actief zijn.

Vind personeel via Strevon 

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? 

Neem contact met ons op!

Neem contact op met Strevon  


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin