detachering techniek berkel en rodenrijs

Detacheringsbureau techniek Berkel en Rodenrijs

Laat Strevon je helpen met het vinden van technische arbeidskrachten in Berkel en Rodenrijs

Vind personeel in Berkel en Rodenrijs 
Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Detachering techniek Berkel en Rodenrijs

Ben je als werkgever in of rondom de omgeving Berkel en Rodenrijs op zoek naar technisch personeel en herken je de volgende uitdagingen?


❌  De vergrijzing onder je monteurs neemt toe.
❌  Je laat structureel potentiële omzet liggen, omdat je geen technisch personeel hebt om meer projecten aan te nemen.

❌  Er zijn klanten die op je rekenen, maar het lukt je amper om aan deze vraag te voldoen met je huidige team monteurs.

❌  Het lukt je niet om structureel genoeg nieuwe (ervaren) mensen te werven.


Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om snel personeel te vinden. Om deze reden kun je wellicht hulp van een ervaren bureau gebruiken. Ons detacheringsbureau techniek Berkel en Rodenrijs kan jouw bedrijf helpen met het vinden van technisch personeel. 

50%
Vraag meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
technische detachering berkel en rodenrijs

Monteurs gezocht Berkel en Rodenrijs?
Durf verder te denken dan personeel met ervaring!

Vraag meer informatie aan  ➜ 
detacheringsbureau techniek berkel en rodenrijs

Technische detachering Berkel en Rodenrijs

Onze detacheringsbureau techniek Berkel en Rodenrijs helpt technische bedrijven aan kwalitatief goed personeel. Dit doen wij door te focussen op latent werkzoekende die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. 

Door de combinatie van theorie en de praktijk leiden wij zij-instromers op tot gecertificeerd monteur. Het omscholingstraject is 1,5 jaar. De zij-instromer gaat vanaf dag 1 bij jouw bedrijf aan de slag. Hierbij zal de leerling monteur alle kneepjes van het vak leren door mee te lopen met jouw beste hoofdmonteur, zodat hij of zij het vak snel leert. Ook zal de leerling monteur lessen volgen bij erkende technische scholen in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. 

Na 1,5 jaar is de leerling monteur volledig gecertificeerd. Het doel is dan dat de monteur bij jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs in vaste dienst komt werken. Je bent na 1,5 jaar niet meer verbonden aan ons technisch detacheringsbureau Berkel en Rodenrijs.

Vind monteurs in Berkel en Rodenrijs  


monteurs gezocht berkel en rodenrijs

Technici gezocht Berkel en Rodenrijs: Kunnen wij je helpen?

Herken je jouw bedrijf in deze punten? Wellicht dat we jouw bedrijf zowel op de korte als de lange termijn kunnen helpen met het vinden van technisch personeel.

  • Je hebt nieuwe mensen nodig hebt om je team(s) te versterken of te verjongen, want je streeft ernaar om het bedrijf te laten groeien.
  • Je staat open voor monteurs die nog geen ervaring hebben, maar die willen leren en vastberaden zijn. Kenmerken van zij-instromers zijn o.a. hun stabiele werkverleden, volwassenheid en motivatie.
  • Je weet dat zowel jij als de zij-instromer een investering doen voor de lange termijn. De zij-instromer wordt vanaf dag 1 als volwaardig medewerker behandeld in het bedrijf. 
  • Je beschikt over voldoende personeel om de zij-instromer in te werken. Door de combinatie van theorie en praktijk leert de zij-instromer het snelst.
  • Jouw bedrijf is actief in Berkel en Rodenrijs en omgeving. Twijfel je of je jouw bedrijf binnen ons werkgebied valt? Neem dan contact met ons op.
Neem vrijblijvend contact op 


Detachering techniek: Berkel en Rodenrijs

Technici gezocht in Berkel en Rodenrijs? Onze technische detachering werkt samen met bedrijven uit Berkel en Rodenrijs, maar ook met bedrijven uit de randstad. Zo bieden we onder andere ook personeel in Rotterdam en Gelderland. Benieuwd of wij actief zijn in de plaats waar jouw bedrijf is gevestigd? Bekijk dan hier alle plaatsen waar wij werkzaam zijn. 

Vind personeel in Berkel en Rodenrijs 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin